quote:Orjinalden alıntı: collossus quote:Orjinalden alıntı: Engerekli İnsan quote:Orjinalden alıntı: egzantirig bende dayak istiyom Dahi -de'si ayrı yazılır. -de'si böle yazılmaz."-de" si diye yazılır. Tamlamalar bölünmez. Yazmışken "Dahi -de"si yazmak gerek.
quote:Orjinalden alıntı: collossus ""tamlamalar bölünmez"" Bu nerden çıktı? Evde dilbilgisi kuralımı yazıyon Sen hiç ateşböceği gördün mü? Ya da hiç cümlenin öğelerini buldun mu? İşte onun gibi bir şey bu da.
quote:Orjinalden alıntı: drony quote:Orjinalden alıntı: SaintEagle yıllardır engerekliyi banlamak istiyordum kısmet bu güneymiş engerekli Katılım zamanı: 4 Ocak 2005, hocam daha bir yıl bile olmamış yaws karıştırma fazla oraları engerekliye
quote:Orjinalden alıntı: Engerekli İnsan quote:Orjinalden alıntı: collossus quote:Orjinalden alıntı: Engerekli İnsan quote:Orjinalden alıntı: egzantirig bende dayak istiyom Dahi -de'si ayrı yazılır. -de'si böle yazılmaz."-de" si diye yazılır. Tamlamalar bölünmez. Yazmışken "Dahi -de"si yazmak gerek. ööretmen mi kesilidinis başımısa
quote:Orjinalden alıntı: Engerekli İnsan quote:Orjinalden alıntı: egzantirig bende dayak istiyom Dahi -de'si ayrı yazılır.
maillerimi kontrol ederken birde baktım ki, serseri nickli arkadaşım bu konuyu hortlartmış sersericim, hayat tüm yoğunluğu ile ilerliyor, canım sıkılıyor çokça, elim msn yi açmaya bile üşeniyor.... mecburen arada mailllerime bakmak zorunda kalıyorum o kadar. hepinizi çok özledim inanın. o muhabbetleri, o geyikleri, esprileri....
quote:Orjinalden alıntı: james_earl_cash maillerimi kontrol ederken birde baktım ki, serseri nickli arkadaşım bu konuyu hortlartmış sersericim, hayat tüm yoğunluğu ile ilerliyor, canım sıkılıyor çokça, elim msn yi açmaya bile üşeniyor.... mecburen arada mailllerime bakmak zorunda kalıyorum o kadar. hepinizi çok özledim inanın. o muhabbetleri, o geyikleri, esprileri.... KLASİK KASIM DEPRESYONU
quote:Orjinalden alıntı: manyak quote:Orjinalden alıntı: james_earl_cash maillerimi kontrol ederken birde baktım ki, serseri nickli arkadaşım bu konuyu hortlartmış sersericim, hayat tüm yoğunluğu ile ilerliyor, canım sıkılıyor çokça, elim msn yi açmaya bile üşeniyor.... mecburen arada mailllerime bakmak zorunda kalıyorum o kadar. hepinizi çok özledim inanın. o muhabbetleri, o geyikleri, esprileri.... KLASİK KASIM DEPRESYONU ölebilir
quote:Orjinalden alıntı: nachfülbar quote:Orjinalden alıntı: manyak quote:Orjinalden alıntı: james_earl_cash maillerimi kontrol ederken birde baktım ki, serseri nickli arkadaşım bu konuyu hortlartmış sersericim, hayat tüm yoğunluğu ile ilerliyor, canım sıkılıyor çokça, elim msn yi açmaya bile üşeniyor.... mecburen arada mailllerime bakmak zorunda kalıyorum o kadar. hepinizi çok özledim inanın. o muhabbetleri, o geyikleri, esprileri.... KLASİK KASIM DEPRESYONU ölebilir EVET SON GÜNLERİNİ İYİ GEÇİRİN LUNAPARKA GİDİN ELMA ŞEKERİ YİYİN TELEVİZYON ALIN İZLESİN
quote:Orjinalden alıntı: james_earl_cash espri yapmak ne güzel değil mi arkadaşlar... YAPAMIYORSAN ESPİRİ KATALOGDAN SEÇ YAPILMIŞLARI VAR NASILSIN JAMES