Şimdi Ara

JAMESON JS-2016 FULL HD 1080P HDMI USB PVR WI-FI READY MINI UYDU ALICISINI NASIL BİLİRSİNİZ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
9
Favori
65.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogulcangoktas88376

Jameson js-2016 sı olanlar alttaki linkten en son güncellemeyi indirip kursunlar. Böylece sd görüntüler daha iyi oluyor, haber bölümüne hürriyet fotomaç gibi seçenekler geliyor ve son dakika haberlerine oradan ulaşabiliyorsunuz. Youtube'a 720p ve 1080p desteği geliyor. Kanal sıralamanız ilk haline döner ve yeniden ayarlamanız gerekir bunu önlemek için menü yazılım güncellemesine geldiğinizde mavi tuşa basarak kanallarınızı yedeklemenizi tavsiye ederim. Ayrıca trt haberin hd si de geldi uydunuza ekleyebilirsiniz. Frekans 12015 H 27500. Hayırlı olsun :)
    Link;
    http://www.fullhduydu.net/2013/01/14/js-2015-yazilimlari/

29.11.2013'ü yükleyin...

Güncelleme JS-2015 için gibi gözüküyor. Bir sıkıntı yaratır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: nemodory

quote:

Jameson js-2016 sı olanlar alttaki linkten en son güncellemeyi indirip kursunlar. Böylece sd görüntüler daha iyi oluyor, haber bölümüne hürriyet fotomaç gibi seçenekler geliyor ve son dakika haberlerine oradan ulaşabiliyorsunuz. Youtube'a 720p ve 1080p desteği geliyor. Kanal sıralamanız ilk haline döner ve yeniden ayarlamanız gerekir bunu önlemek için menü yazılım güncellemesine geldiğinizde mavi tuşa basarak kanallarınızı yedeklemenizi tavsiye ederim. Ayrıca trt haberin hd si de geldi uydunuza ekleyebilirsiniz. Frekans 12015 H 27500. Hayırlı olsun :)
    Link;

29.11.2013'ü yükleyin...

Dostum zaten js-2015 ile js-2016 arasında ethernet portundan başka hiç bir fark yok ben kullanıyorum yani sıkıntı yok merak etme :)

• quote:

quote:

quote:

Link;

29.11.2013'ü yükleyin...

Dostum zaten js-2015 ile js-2016 arasında ethernet portundan başka hiç bir fark yok ben kullanıyorum yani sıkıntı yok merak etme :)

Bu ccam yada iptv konusunda bilgi verecek biri varmi cok yabanciyim bu konuya bi yardim lutfen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: charsiyakali

quote:

quote:

quote:

Link;

29.11.2013'ü yükleyin...

Bu ccam yada iptv konusunda bilgi verecek biri varmi cok yabanciyim bu konuya bi yardim lutfen ?

arkdaslar bende 2310 airtes adaptor var hiremco jet-nova olan cıhaza baglıyorum algilamıyor..chipseti neyki bu adaptörun 5370 mi? acale cvp verirsenız sevinirim cihazmı bozuk yoksa :(

• quote:

Orijinalden alıntı: dj-pirdeniz

quote:

Orijinalden alıntı: charsiyakali

quote:

quote:

quote:

Link;

29.11.2013'ü yükleyin...

arkdaslar bende 2310 airtes adaptor var hiremco jet-nova olan cıhaza baglıyorum algilamıyor..chipseti neyki bu adaptörun 5370 mi? acale cvp verirsenız sevinirim cihazmı bozuk yoksa :(

O cihaz farklı chipsetleri destekliyor olabilir. Ya da 2310u pcye bağlayıp bir dene çalışıyorsa cihazın desteklemiyordur.

• Beyler ogulcana mesaj attim cevap vermiyor maalesef youtubeden ogulcan arkadasimiz video cekmis iptv ile ilgili onun nasil oldugunu bilen varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mümins12345

Beyler ogulcana mesaj attim cevap vermiyor maalesef youtubeden ogulcan arkadasimiz video cekmis iptv ile ilgili onun nasil oldugunu bilen varmi?

Değiştirdin ben cihazi next amigo aldim sorunsuz calisiyor super..ilginize tskler arkdaslar

• urunu yeni aldim
    cccam ayarlarini denedim ama yapamadim yardimci olursaniz sevinirim
    usb ile yapmayi denedim cam.cfg olusturdum ama olmadi ?
  • şu anda digitürk kullanıyorum bu ürünü alsam mevcut digitürk çanak antene bağlasam yayın alabilirmiyim yoksa çanak antene bi ayarmı yaptırmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirm
  • Kusura bakmayın cevap yazamadım. Radinger67 eğer cihazı digitürk çanağına bağlarsan cccam alman gerekir. O zaman hem ulusal kanalları, hem belgesel kanallarını, hemde bu çocuk kanalları digitürkün radyo kanallarını fln izleyebilirsin. Ancak spor ve sinema kanallarını izleyemezsin. Eğer cccam falan uğraşmak istemiyorum derseniz çanağınızı turksata ayarlamanız gerekir. Ve lnb digitürk lnbsi ise onuda değiştirmeniz gerekebilir. Sorularınız olursa buradan veya pm atarsanız elimden geldiğince yardımcı olurum. İyi günler...

• Selope. Cam ayarları bölümünden cccamın tüm ayarlarını yapılandırabilirsiniz. Yine anlamadıysanız resim atabilirim...

• arkadaşlar bu üründe hala biss key sorununu çözemedim bis yerini buldum menuden sonra mavi ye basıyoruz biss ayarı geliyor ntv sporda ayarlar aşağıdaki gibi fakat biss ıd de bulunan FFF olarak geçiyor ve değiştiremiyoruz düzenle dediğimde biss ıd gelmiyor bunu nereden değiştirebilirim ? yardımcı olabilir misiniz

NTVSPOR için; Biss ID: 0x1FFB (eğer 6 haneli ise biss ID 0x001FFB olarak girilmelidir.)

Biss TP: 11054/30000 (H) (Bazı modellerde bu sorulmamaktadır.)

Key Değeri: A021230035461400 (eğer 12 hane varsa key değeri A02123354614 olmalıdır.)
  • Arkadaşlar Jameson 2016 ve bir adet çanak alıp hem Türksat 3A hem AzerSpace' izlemek için gerekli ayarları yaptırdım ama sonra ben üzerinde fazla uğraşınca uyduyu sıfırlamak zorunda kaldım. Sonuç olarak Türksat 3A yerine geldi sıkıntı yok ancak AzerSpace'i bir türlü getiremiyorum ve ne yapmam gerektiği aklında pek fikrim yok.

AzerSpace'i almamdaki amaç Az TV veya İdman Tv gibi kanalları izleyebilmek. Konuyla ilgili bilgisi olan cevap verirse sevinirim.
  • Bu cihazı bir aydır kullanıyorum.
    Burada okuduklarım karşısında hayrete düşüyorum...
    Görüntü çamurluğu gibi....
    Kardeşler....
    Bazı kanallarda görüntü çamursa zaten çamurdur...
    Bozuk görüntülü yayını HD yapacak alet çıktıysa bilemem tabii...

100 TL ye alınmış bu minik alet fiyatının üzerinde işlevler sunuyor...
    Olumsuz yanı TRT HD de sese kumanda etmiyor ve biraz geç açılıyor.... Kumandasında yazılar çok küçük ve zor okunuyor...

Ama bir açıldımı da tamam yani... Benim D smart dan, Samsung smart tv den bile hızlı geçişlere sahip...
    İP tv lerin zaten adreslerinde sorun var... Bir gün çıkan kanal ertesi gün yok...
    ccam ın ne oldugunu henüz görmedim...
    Çünkü yeni yeni öğreniyorum...
    Yeni öğrenen benim gibi acemiler için mükemmel...

Nedeni;
    Gayet basit, kolay anlaşılır menü ve hızlı geçişler. Seri internet erişimi...
    Airties 2310 la çok güzel bir uyum yakaladı....
    Samsung smart tv de bile olmayan özellikler...
    Biss ....
    Ki bu en önemlisi... Koskoca 46 inçlik, binlerce TL lik Samsug F serisi smart led tv, en dandik alıcıların yaptığını yapamıyor, maçlara şifre koyup bu 100 TL lik minicik ama gönlü büyük bu uydu alıcısına muhtaç edip, Smart tv yapımcılarına azıcık hörmetlerimi sunmama neden oluyor...

Arkadaşlar, Dünya devi Iphone, samsung bile modellerinde hata yaparken bu yerli üreticinin çabasını takdir edin...
    Edin ki adamlara şevk gelsin harikalar yaratsınlar...

Forumlarda baktım, inceledim....
    200-300 TL lik cihazlardan bana göre farkı yok.

Zaten uydu forumlarına bakın hiç ismi geçmez...
    Gugıl amcaya aratın sadece bir iki yerde, ki bu forum zaten ilk çıkıyor...

En ucuz eli yüzü düzgün alıcı 50 TL

Bu 100 TL üstelik 9 taksit.... Hemde HD, birde HD ye seçenek sunuyor 25-50-60 HZ

Beğenmeyen beğenmesin...
    Servisleri kötü de olsa minicik aletin ne derdi olacak ....

Bu arada ccam ayarları konusunda bana yardımcı olacak birisi varsa pm den mesaj atabalir...

Selamlar....

• teşekkürler bende kpss hazırlıktan nete bakamamıştım bana türksat yetiyo sanırım standart kanallar annem babam için alacaktım :)
  • bluedreamms kullanıcısına yanıt
    yorumun için teşekkürler hocam
    bende digiturk kullanıcısıyım kapattırdım bu cihazı düşünyorum ama cihaza edilmeyen laf kalmamış

bence de güzel cihaz tek sıkıntım airtiese geçmek olacak sanırım
  • cıhazı bugun sıparıs verıyorum http://www.teknosa.com/urunler/110240551/jameson-js-2016-full-hd-1080p-hdmi-usb-pvr-wi-fi-r?term=mini%20hdmi

99 tl ye ve tek sorum olcak WİFİ aparatı hangılerı uyumlu ???

yardımcı olursanız sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

cıhazı bugun sıparıs verıyorum http://www.teknosa.com/urunler/110240551/jameson-js-2016-full-hd-1080p-hdmi-usb-pvr-wi-fi-r?term=mini%20hdmi

99 tl ye ve tek sorum olcak WİFİ aparatı hangılerı uyumlu ???

yardımcı olursanız sevınırım

http://www.teknosa.com/urunler/125430162/aztech-wl552-wireless-n-usb-adaptor

Ben bunu kullanıyorum hocam gayet güzel...

• selam;
    http://www.teknosa.com/urunler/110240551/jameson-js-2016-full-hd-1080p-hdmi-usb-pvr-wi-fi-r

bu cihazda ethernet girişi mevcut mu?
    birde wifi dongle para vermek istemiyorum.direk modemden ethernet üzerinden bağlayacağım.
  • Arkadaşlar bu iptv web tv gibi programları anlatacak bir yiğit var mı içinizde araştırdım biraz ama legal gözükmüyor gibi ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.