Şimdi Ara

Jameson JS-812

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu aradım fakat bulamadım. Yeni bir araba aldım, üzerinde Jameson JS-812 modelli bir teyp var. usb, sd okuyuculu falan deniyor ancak usb girişinin nasıl yapılacağını bir türlü bulamadım. bi fikri olan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: greep_inn

Konuyu aradım fakat bulamadım. Yeni bir araba aldım, üzerinde Jameson JS-812 modelli bir teyp var. usb, sd okuyuculu falan deniyor ancak usb girişinin nasıl yapılacağını bir türlü bulamadım. bi fikri olan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?

Teybin sağ alt kısmında gördüğünüz aux girişinin üzerindeki giriş Usb girişi kimi teyp normal girişi kimi teyp te bu girişi cihazlarında uygular size gereken sadece bir adet çevirici kablo
    Bu şekilde sorununuz çözülmüştür umarım
     Jameson JS-812 Jameson JS-812

• Furkan teşekkür ederim saolasın. bu kabloyu ben nereden temin edebilirim acaba ki :) adı nedir yani bu kablonun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greep_inn -- 27 Temmuz 2013; 15:58:48 >
  • rica ederim . adı 5 pin otg çevirici kablo her yerde bulabilirsin demek isterdim ama bilgisayarcı olup ta bu kabloyu ilk defa görenler dahi var
    örnek linkhttp://www.hepsiburada.com/liste/dark-mini-usb-usb-donusturucu-tablet-icin-otg-kablo-dk-cb-usb2miniotg/productDetails.aspx?productId=bs300100&categoryId=60001184 @greep_inn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_FurkanAy -- 30 Temmuz 2013; 10:56:30 >

• teşekkür ederim furkan. bi aux kablosuyla hallettik işi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    For-x 804 amfi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.