Şimdi Ara

Jameson USA 6004 A Oto Amfi Kullanıcı Yorumları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mikailhanaltınkaya M kullanıcısına yanıt
    ben ilerde mono amfi alacağım şimdilik 4 kanal amfi kullanacağım.

dün akşam aküden bağaja 8g kabloyu çektim bu akşamda teypten kablo çekeceğim.

amfim soundmax sx4070 4x70 rms
  • erol3 kullanıcısına yanıt
    Anfi nasıl sizce görünüş olarak falan kalite hissiyatı uyandırdımı sizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikailhanaltınkaya M kullanıcısına yanıt
    dün 2 saat kesintisiz müzik dinledim yüksek seslerde 1 saat içerisinde amfi ısındı 2.saatte ise baya bi sıcaktı elimi dokundurduğumda yakıyordu ama şimdilik ses kalitesinde bozulma yaşamadım.
    amfiden frekans gain ayarlarını yaptıktan sonra temiz ve net ses alıyorum. önceden teype bağlı iken duyamadığım alt sesleri bu amfide duymaya başladım.

1 ay içerisinde 30 cm bass alıp takacağız soundmagus sm12 marka

Yalnız teyp kafasını taktığımda ilk gelen seste çızırtı gibi ses bozukluğu gibi bir ses çıkıyor 1 saniye kadar ve sonrasında seste bir bozukluk olmuyor ama ilk açarken o ses bozukluğu neden oluyor anlayamadım
    O kadar ısınması normal değil. O cızırtı meselesi de kafaya takılacak bişey değil bazı teypler ve anfiler yapıyor onu. Ben de Sony teybi taktığımda ses bi kaç saniye geç gelmeye başladı componentlerden

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailhanaltınkaya

O kadar ısınması normal değil. O cızırtı meselesi de kafaya takılacak bişey değil bazı teypler ve anfiler yapıyor onu. Ben de Sony teybi taktığımda ses bi kaç saniye geç gelmeye başladı componentlerden
    dün akşam 300 rms lik sound magus 30 cm tek bobin bass aldım. arka kapıdaki coaxialleri amfiden çıkardım ön kapıdaki coaxialler ve bass bağlı
    amfiden gain ayarları ortada tutuyorum ve güzel ses ve bass alıyorum ama bass yeni olduğu için tam esnek degil

birde pioneer deh 2050ui teyp ayarlarını yapmam gerekiyor ince ayar için yardımcı olabilir misin
    Teyp konusunda pek bişey yapmam malesef pioneer dan pek anlamıyorum

Anfiye teypten birçift rca gidiyor heralde,,,
    ondanda tüm sesler taşınıp, anfide bas ve mid olarak ayrılıyor,,,,
    sağ sol ayarları falan doğru ise, gerisi ince ayarlar hep anfideki gain ve frekans kesim ayarları önemli,,,
    teypteki ekolayzer loud gibi ayarlar ise en son kullanıcı ayarlarıdır,,, bu ayarların sağlıklı çalışması için en önemli etken anfide yapılmış olan gain ve frekans kesim ayarlarıdır,,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: life_is_good

Jameson alabilirsin bende şuan 4 hoparlör 1 adet bass bağladım yakıcı sıcakta 1 - 1.30 saat arası kesintisiz çaldı çoğunlukla son ses bide işini fazlasıyla görecektir
    Jameson hangi modeli

• quote:

Orijinalden alıntı: erol3

dün akşam 300 rms lik sound magus 30 cm tek bobin bass aldım. arka kapıdaki coaxialleri amfiden çıkardım ön kapıdaki coaxialler ve bass bağlı
    amfiden gain ayarları ortada tutuyorum ve güzel ses ve bass alıyorum ama bass yeni olduğu için tam esnek degil

birde pioneer deh 2050ui teyp ayarlarını yapmam gerekiyor ince ayar için yardımcı olabilir misin

Alıntıları Göster
    Kardeş soundmagus tan memnun kaldınmı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.