NASA, Mars keşif aracı Perseverance'ın fırlatılışını erteledi NASA, Mars'a göndermeyi planladığı gezginci keşif aracı Perseverance'ın uzaya fırlatılmasını erteledi. |
SPACE-X 3. Test Çok Yakında (11. sayfa)
SPACE-X 3. Test Çok Yakında
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2024)
-
-
Starlink 8
-
-
bunu ertelediler diye biliyorum james webb de aynı şekil
-
toplantı falan mı yapılacaktı ben bu ara pek takip etmedim de
-
30-33 günlük geri sayım yapıcaklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelişme olursa canlı yayına yönelik sizde uygun olursanız bildirin konu da paylaşım yapayım Astronomi ve Uzay teknolojileri ile ilgilenenler toplanalım
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 20 Haziran 2020; 22:39:8 > -
Faydalı konu.
-
[b]21 HAZİRAN 2020 [u][color=#CC0000]PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI[/color][/u][/b]----[b]TÜRKİYE'DE SAAT Pazar günü 07.46'da başlayıp 09.34'te sonlanacak [/b]
[b]GÜNEŞ TUTULMASI TÜRKİYE'DEN İZLENEBİLECEK Mİ?
"21 Haziran 2020 günü parçalı/halkalı Güneş tutulması gerçekleşecek. Yerel zaman ile yaklaşık 07.46'da başlayıp 09.34'te sonlanacak olan tutulma ülkemizden de gözlenebilecek.[/b]
[b]HABER LİNKİ:[/b] https://www.tubitak.gov.tr/tr/haber/21-haziranda-parcali-gunes-tutulmasi-gerceklesecek
[b]YOUTUBE:[/b]
-
tutulmayı telefon kamerasından izlesek gözlere zarar verme olasılığı yoktur herhalde değil mi? ya da 3d sinema gözlükleri? şu an elimde tutulma için kullanılacak gözlük yok, genelde onu kullanırdım
-
hiç bir fikrim yok ben yattım ii geceler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 20 Haziran 2020; 22:51:47 > -
hazır olun son 5-6 dakika
-
Allah başka dert vermesin kardeşim
-
Başlayınca haber verin bari çıkıp bakalım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
şu anda başladı 8:30 da en yoğun görünecek Türkiyeden sağlam bir güneş gözlüğü ile bakılır uv filtreli falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 21 Haziran 2020; 8:26:53 > -
birisi çok güzel bir foto yakalamış ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 21 Haziran 2020; 9:19:41 >
-
Nereden en net şekilde izlenir gibi soruların cevabı bu linkte.
https://www.timeanddate.com/eclipse/solar/2020-june-21
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Doglos -- 21 Haziran 2020; 9:56:8 >
-
Direk kaynak gözlüğüyle bakacaktım :) ama uyanamadım :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X