Bildirim
SPACE-X 3. Test Çok Yakında (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
SPACE-X 3. Test Çok Yakında
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2024)
Giriş
-
Yalan dolan bunlar hepsi film stüdyosunda çekiliyor. Gök kubbe aşılmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Apollo13 ,ilk izlediğimde buram buram gerilmiştim..
The Planet ClipsyoutubeApollo 13 Rocket Re-entry and splashdown scene | Apollo 13 (1995) Movie Scenehttps://www.youtube.com/watch?v=A83anvGUrCs&feature=youtu.be
Yalnız spacex roketinin uzaydan dünyaya bu kadar kısa sürede inmesine şaşırdım..Yani 3-5 dakika sürmesi gerekmiyormuydu arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Amerika çok uzun bi zamandan sonra kendi başına uzaya cıktı tabı bu başarı spacex in yoksa böyle bi günün hayaliyle yaşicaklardı -
hayırlısı olsun buna rezalet olaylardan sonra böyle birseyin olması mutluluk verici. -
Hocam umarım konunuzu kirletmiyorumdur.
Dünden beri yapılan bazı yorumlar beni hayal kırıklığına uğrattı. Bunların uydurma sütüdyo çekim olduğuna inanan bir sürü insan var.
Burada kullanılan teknolojiyi tartışmamız gerekirken insanlara laf anlatmaya çalışıyoruz.
Bundan sonra sorulan ucuz sorulara itafen yararlı bulduğum bazı videoları burada paylaşmak istiyorum.
Amacım merak edenler araştırıp konunun içeriğini bilgili bir şekilde paylaşım yapıp daha fazla bilgiye ulaşmak. birazda beyin fırtınası oluşturmak.
Bu videoda kullanılan roket motorlarının tiplerini ve kullanılan roketlerin türlerini detaylı bir şekilde bulabilirler.
Ayrıca videonun makalesine buradan ulaşabilirler. https://everydayastronaut.com/raptor-engine/
-
hayır konuyla alakalı hiç bir bilgi ve alakalı teknoloji paylaşımı konuyu kirletmez saptırmaz devam edin sorun değil
zaten konu açıldıktan sonra herkese aittir sonuçta bilgi paylaşımı yapılıyor konu başlığı altında herkes görüşünü dile getiriyor Kolay gelsin. -
Kac dk kaldi birlesmeye ?
hocam yayını açın 20-25 dk kaldı. -
eywquote:
Orijinalden alıntı: usmcsas
hocam yayını açın 20-25 dk kaldı.
canlı yayına yer yer baktım ama cidden çok tartışmaya açık görüntüler var;
gerçekten böyle oldu, tam ineceği sırada birden görüntü gitti. gerçi daha önceki denemelerde de tam ineceği sırada sinyal gidiyordu.
-
Kuşkulanmanız doğru ama ne için kuşkulanıyoruz. Sonuçta kelebek inmiyor. Kocaman füze iniyor. Zaten oradaki kameralar offline olarak kayıt ediyor. İniş esnasında alınan darbeyle sinyal kesilmesi olağan bir şey. Güvenli inişler için okyanusların ortasına iniyor. Videolink gitmesi gayet normal -
Hizlari 7.500km ye çikti dahavar heraldequote:
Orijinalden alıntı: usmcsas
hocam yayını açın 20-25 dk kaldı.
o hızı değil velocity dir.
speedden farklı olarak,maddenin yönünü de hesaba katarak belirlenen hızıdır.speedse dünyada sabit bir cisme referans alınarak hesaplanan zaman uzaklık birimidir,sürattir.
Iss surati ortalama 27K km/h dır.
http://www.isstracker.com/ -
aynen simdi baktim.velocity 7.656 km/squote:
Orijinalden alıntı: Mc_Doglos
o hızı değil velocity dir.
speedden farklı olarak,maddenin yönünü de hesaba katarak belirlenen hızıdır.speedse dünyada sabit bir cisme referans alınarak hesaplanan zaman uzaklık birimidir,sürattir.
Iss surati ortalama 27K km/h dır.
http://www.isstracker.com/
Peki ne zaman dock olcak tahminen?
aralarında yaklaşık 24 km lik bir mesafe kaldı ama bu aşamadan sonra her şey daha yavaş gerçekleşeceği için tahminin 2-3 saat sonra kenetlenme olur (docking). -
dunya hızla donerken gerı donuste nasıl ıstedıklerı yere ınebılıyorlar -
Onlar yapar, biz bakariz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi yanda iç savaşa bi yanda space x e bakariz aynenquote:
Orijinalden alıntı: cumhurfatih
Onlar yapar, biz bakariz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X