|
SPACE-X 3. Test Çok Yakında (23. sayfa)
SPACE-X 3. Test Çok Yakında
(En Son Oy Tarihi: 5.1.2025)
-
-
-
Harika bir fotoğraf. 1 haftaya inişin FullHD videosu gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackGhost12
Harika bir fotoğraf. 1 haftaya inişin FullHD videosu gelir. -
Bu son fırlatılan aracın diğerlerinden farkı ne? Bildiğim kadarıyla Mars'a önceden Curiousity mi ne gönderilmişti. Onun miadı doldu mu da bunu da gönderdiler?
-
Muhteşem ya ben bile gururlandım projede çalışanları düşünemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Mc_Doglos
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu araç mikrobiyal düzeyde yaşam arayacak ve numuneler toplayacak
topladığı numuneleri bir tüp içinde saklayacak
2026 ya da 2028 diyorlar her neyse artık
marsa o numuneleri almak için bir roket gönderecek nasa
marstan numune toplayacak bu araç öncekinden daha gelişmiş yani bazı deneysel ekipmanlarda taşıyor oksijen üreteci falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 22 Şubat 2021; 23:0:50 > -
vay anasına yav adamlar başka gezegenden hd yayın yapıyor
-
-
-
motor ateşlemesi yapıyorlarsa en geç 2 haftaya yay yeni bir patlama ya da başarılı bir iniş izleriz tahminim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 22 Şubat 2021; 23:50:30 > -
ffa 23-25 tarihleri arasında uçuş izni vermiş.
bu gün hemen iniş padınin betonunu döktüler.
bu akşamda bir static fire denemesi yapılacak. elonda twit falan attı. bakalım bekleyip göreceğiz.
-
Süper be kardeşim. Millet yapıyor ya. Mayısta Çin roverı inecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
şu helikopteri bıraksınlar bir görelim artık onu bekliyorum ardından sn10 en sonunda james webb uzay teleskobu
eğer elon musk starship başarılı olursa abd jw teleskobunuda arıza olursa tamir eder diye düşünmeye başladım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06Eşu helikopteri bıraksınlar bir görelim artık onu bekliyorum ardından sn10 en sonunda james webb uzay teleskobu
eğer elon musk starship başarılı olursa abd jw teleskobunuda arıza olursa tamir eder diye düşünmeye başladım
helikopter 1 ay sonra çalıştırılacak.
sn 10 başarılı olacak.
jw arıza olmayacak şekilde ince elenip sık dokunuyor. arıza olursada tamiri imkansıza yakın bir durum çünkü çok farklı bir yörüngede olacak.
-
-
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X