< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SPACE-X 3. Test Çok Yakında (25. sayfa)
SPACE-X 3. Test Çok Yakında
(En Son Oy Tarihi: 5.1.2025)
-
-
VE YANGIN YÜZÜNDEN PATLADI.
-
indikten sonra motorlara karbondioksit ve soğutucu nitrojen falan sıkmalılardı ama olsun inmişler
ben dün ateşleme kesilince yatıp uyumuştum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06Eindikten sonra motorlara karbondioksit ve soğutucu nitrojen falan sıkmalılardı ama olsun inmişler
ben dün ateşleme kesilince yatıp uyumuştum
ben başarabildiklerine inanamadım. dumanlar dağılınca onu orada dim dik ayakta görünceye dek. sanki kendim tasarlamış gibi heyecanlıydım.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Doglos -- 4 Mart 2021; 19:55:6 > -
bu sefer olacaktı 3 motor birden neden indirmeye çalışmadılar daha önce cidden akıl sır erecek gibi değil
-
SN-10 EXPERDE
-
-
-
SpaceX Boca Chica: Starship SN11 Rollout Preparations are in Place
-
16:40 da fark ettim ayaklarından birisi parçalanmış inişden önce
-
ayaklardan birkacı acıldıktan sonra dışarı doğru toplanmak yerine sarkmaya başlıyor ve birazda hızlı inişi direk roketin gövdesi üzerine oturmasına ve motorlara kadar vurmasına sebep oluyor.
ayaklar konusunda iyileştirmeye ihtiyacı var gibi.
sn6 da 150 metrelik hop esnasında inişte bir kaç ayağını yamultmuştu.
-
-
-
ne olacak sence bu sefer başarılı olacak mı geçen sefer 3. motor gene sustu 1 ayak yamuldu gaz kaçağı sonra boom
-
tabiki olacak. olmak zorunda.
gecen sefer 3. motor susmadı kapatıldı 3 ve 2 bilerek.
çünkü motorları belli bir yüzdenin altında çalıştıra biliyorlar. 2 tanesini açık bıraksalar roket iniş yapamadan tekrar yükselecek. en az %40 oranında çalıştırmaları gerekiyor 2 motoruda daha yumuşak iniş için. yada tek motora daha yüksek çalıştırmaları gerek.
bakalım neler olacak. tahminim bu ayın sonunda sn 11 de havada görürüz.
ayaklar konusunu dert etme bunlar orjinal ayakları değil. bunlar geçici ucuz ayaklar. önce bir gerçek softlanding yapamasını görelim ondan sonra yörünge uçuşlarıda başlayacak.
-
SpacX CEO'su Elon Musk, 3 Mart'ta Mars projesi Starship'in roket prototipi SN10'un fırlatıldığı sırada gerçekleşen patlamanın nedenini açıkladı.
-
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X