< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SPACE-X 3. Test Çok Yakında (27. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
SPACE-X 3. Test Çok Yakında
(En Son Oy Tarihi: 5.1.2025)
-
-
İnanılmaz bir şey. Belki bizim güneş sistemi gibi bir sistem ve dünya vardır orada da. Gerçi daha 5 ışık yılı çevremizi bile daha tam keşfetmiş değiliz.
JWST bekliyoruz gel artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yakın zaman sonra en yakın gezegenlerin net fotoğraflarını çekebilecek geniş aynalı teleskoplar devreye girecek
ama ben zannetmiyorum oralara gidilebilsin
-
Şunun önemini gerçekten anlamıyor insanlar Konusu açıldığında önemsenen tek şey daha kıymetli birçok alternatif varken uzaydan altın getirecek beklentisi...
-
-
O sonda ki hareket eden video ne ki? anlam veremedim de
-
Mars atmosferinin rüzgarında hızıyla ani yükseltiye çıkması sonucu oluşan bulut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
SON 25 DAKİKA HAVA DURUMU SÜPER HER YERDE SİS VAR
-
SON 3 DAKİKA HAVA SÜPER YAV FULL SİS
-
HAVAY UÇTU BU SEFER SİSTEN DOLAYI KİMSE GÖRMEDİ HAVAYA UÇUŞUNU ASDFASDFASDF
-
neden böyle bir havada denediler anlamış değilim.
-
Patlamayı kimse görmesin diye niye olacak
bir de böyle patlatalım demişler
adamlar full füze basıyor sorun mu onlar için vakit nakittir mantığında çalışıyorlar
işin şakası bir yana her uçuşta veri topluyorlar yani böyle bir hava da denemek de onlar için bir kazanç ama bari patlamayı görsek iyi olurdu en azından ne izlediğimizi bilirdik heyecanı orda
bu arada ben Jamess Webb teleskobunun yolda havaya uçacağını düşünüyorum bekleyip görecez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 30 Mart 2021; 18:45:7 > -
-
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X