Şimdi Ara

SPACE-X 3. Test Çok Yakında (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
11
Favori
46.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki

SPACE-X 3. Test Çok Yakında

(En Son Oy Tarihi: 5.1.2025)
Giriş
  • 2 hafta içinde onuda havaya uçururlar.(her iki anlamda)

• Mc_Doglos kullanıcısına yanıt

son testi yaptıktan 2-3 saat sonra sis gitmiş hava açılmıştı yalnız sisin içinde görünmeden inmeye çalışıp havaya uçması süperdi parçaları etrafa saçılması falan aha dedim indi  

• ya şu video süper yav ortada roket yok patlama var asdsafdsdfafdasfd

SPACE-X bizim için patlamayı göremediniz üzülmeyin biz sizin için nasıl patladığını simüle delim demişler  

• Sonunda eteğinde ki taşları düşürdü

@Mc_Doglos

• Perseverance aracıyla birlikte Mars’a gönderdiği Ingenuity helikopterinin ilk uçuşu için en erken tarih olarak 11 Nisan’ı hedefleyen Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, kamuoyunun uçuşa tanıklık etmesi için bir dizi etkinlik planlıyor. Sosyal medyada #MarsHelicopter etiketi ile soru yöneltilebilecek.

NASA’nın ertelediği 

Mars’taki ilk helikopter uçuşu 11 Nisan’ın bitişine yakın bir saatte planlanıyor. 

Dünya dışında uçurulacak ilk insansız araç olma özelliğiyle dikkatleri üzerine toplayan helikopterin uçuşu merakla bekleniyor.

NASA da, kamuoyunun merakını düzenleyeceği bir dizi etkinlikle gidermeyi ve herkesin uçuşa tanıklık etmesini sağlamayı planlıyor.

https://tr.sputniknews.com/20210407/nasa-kamuoyunu-ingenuitynin-ilk-mars-ucusuna-taniklik-etmeye-cagiriyor-1044216504.html/

@Mc_Doglos

• 10:15 dakikasına dikkat :D

2021 sonuna kadar galiba yörünge mekiğini deneyecekler

• ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

https://twitter.com/NASARoman

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hubble'ın yerine bu teleskop gelecek

@Mc_Doglos

• hep spacex olmaz :)

yeni blue origin

• 2 gün kaldı pervanelerinin çalışmasına

@Mc_Doglos @BlackGhost12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 15 Nisan 2021; 21:57:7 >
  • Yarın diye biliyorum. 15:30 da. Akşamına HD videosu düşer YouTube a.

8 Nisan dan beri erteleniyor. Sıkıldım. Uçurun şunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

haberleri gelir ben ayın 17 sinde TR saati ile 24:00 civarı diye biliyorum uçurulmasını

ama takip ediyorum hangimiz denk gelirsek haber edelim ekleriz buraya yayın linkini

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.