Şimdi Ara

Jammi PvP video Guildwars 2 Son stress test 02.08.2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Video dün gece benim tarafından hazırlanmıştır. Thief dagger dagger sistemiyle kurulmuş yüksek hasar hedefleyen defansif yönü çok zayif olan ancak bir o kadar zevkli bir builddir.
    Lütfen 1080 HD izleyiniz. O kadar render yaptık sabaha kadar :)

• PvEsi nasıl bilmiyorum ama PvP çok güzel olmuş. Videoda bir o kadar güzel. Wow bölümünde arkadaşlara Mop gelince yine çöp olacak demiştim ama şu videoyu izledikten sonra bir düşündüm yani.
  • bende pve için yeteri kadar zaman bulup oynayamadım betaları daha çok pvp üzerinde pratik yapmakla geçirdim. oyun 25inde headstart verecek bakalım yeni bi heyecan
  • Öncelikle emegine saglik

Age of conan (4 yil)- swtor (6 ay) pvp yaptiktan sonra , bu video izleyince her sey cok basit göründü gözüme.

3-4 tusa basarak (spam) yapilan pvp ne kadar zevk veriyor? Kolay oldugu icinmi insanlar tercih ediyor ? Simdi desekki her build farkli falan ama sonuc olarak yine 3-4 tuslu bir spam olayina dönüsüyor olay. Diger oyunlardaki cc - anti cc - shield - covers etc her classin kendine has extra özellikleri varken , swtor da -aoc de pvp yaparken 30 dan fazla skill e kisa yol atadiktan sonra aklima takilan su , bazi firmalar sistemi cok komplex yaptiklari icinmi kaybediyorlar ? Yada oyuncular 3-4 tusa basip zevk alabilecegi yapimlarimi tercih ediyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viik

Öncelikle emegine saglik

Age of conan (4 yil)- swtor (6 ay) pvp yaptiktan sonra , bu video izleyince her sey cok basit göründü gözüme.

3-4 tusa basarak (spam) yapilan pvp ne kadar zevk veriyor? Kolay oldugu icinmi insanlar tercih ediyor ? Simdi desekki her build farkli falan ama sonuc olarak yine 3-4 tuslu bir spam olayina dönüsüyor olay. Diger oyunlardaki cc - anti cc - shield - covers etc her classin kendine has extra özellikleri varken , swtor da -aoc de pvp yaparken 30 dan fazla skill e kisa yol atadiktan sonra aklima takilan su , bazi firmalar sistemi cok komplex yaptiklari icinmi kaybediyorlar ? Yada oyuncular 3-4 tusa basip zevk alabilecegi yapimlarimi tercih ediyorlar?

Bu yorum üzerine oyunu oynadın mı diye sormak istiyorum.Zaten başka bir şey demeye gerek yok.

• quote:

Öncelikle emegine saglik

Oyunu oynamadiginiz belli. GW2 hic bir mmo'da olmadigi kadar karisik build seceneklerine ve combo sistemine sahip. Ayni zamanda barindirdigi dodge sistemi sadece gorsel degil, combatlarda gercekten kullanilmasi gereken bir sistem. Uzun uzun anlatmak isterdim ama size kisaca soyle ozetleyeyim olayi; yillarca WoW, Aion oynadim, swtor, rift, aoc gibi oyunlari end gamee kadar denedim ancak hic birinde GW2 kadar zorlanmadim. Oyunu oynarsaniz aslinda WoW gibi oyunlarin skill spamdan ibaret oldugunu fark edeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Öncelikle emegine saglik

Oyunu oynamadiginiz belli. GW2 hic bir mmo'da olmadigi kadar karisik build seceneklerine ve combo sistemine sahip. Ayni zamanda barindirdigi dodge sistemi sadece gorsel degil, combatlarda gercekten kullanilmasi gereken bir sistem. Uzun uzun anlatmak isterdim ama size kisaca soyle ozetleyeyim olayi; yillarca WoW, Aion oynadim, swtor, rift, aoc gibi oyunlari end gamee kadar denedim ancak hic birinde GW2 kadar zorlanmadim. Oyunu oynarsaniz aslinda WoW gibi oyunlarin skill spamdan ibaret oldugunu fark edeceksiniz.

Tamam karisik build seceneklerine eyvallahda , dodge sistemi hangi oyunda görsel ki ? Pvpde kullanma bakalim o skilleri basina neler geliyor. Damage reduction olsun , evade olsun , shield olsun , cc olsun zamaninda kullanilmazsa hepsi ölüme davetiye acar. Swtor da scoundrel ile oynuyorum. Kullandigim tus sayisi 30 + hepsinin farkli bir yeri , kullanma ani var. Sectiginiz build e göre de bunlarda 3-5 tanesi degisir. Gw2 de gördügüm ne yaparsaniz yapin sececeiniz skill sinirli degil mi ? Tüm videoda bnm gördügüm arkadasin sadece 3-4 tane tusa spam yapmasindan ibaret.

Aoc , swtor end game olarak denedim demissim , sorum su olacak ne kadar pvp yaptin? Age Of Conan da hox pvp lvl 9, barbar pvp lvl 10 var assasin pvp lvl 9 le + end game raiding ve pvp yaptim(4 yil).

Swtor dada sadece pvp yapiyorum. Benimkisi sadece dedigim gibi , bu oyunlarda kullandigim , kisa yol atamak zorunda kaldigim onlarca tus varken , guild wars 2 de gördügüm 3-4 tane tusa olan spam görmemedir. Bumudur cok zor olan yada söyle izah ediyim - bu sinirli sayidaki tusa daha iyi spam yapanmi pvpde kazancak?

Valla bir arkadas banada ayrintili anlatabilirse sevinirim. Oyunu sevenler genellikle gördügüm kadari ile eskiden guild wars oynayan oyuncular. Yanlis anlasilmasin , oyuna kötü falan demiyorum sadece video izledikten sonra olan izlenimlerim dahilinde oyniyanlardan daha ayrintili bilgi almak istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karakterlerin ortalama 15 skilli var(silah değiştirme geliyor onunla birlikte, tek silah kullanan ezilmeye mahkum biraz.) Daha çok skilli olan komplike karakterler de var(Elematalist, Engineer)
    Ayrıca her karakterin yetenekleri birbirinden gerçekten farklı. Her karakterin yoğunlaştığı farklı noktalar var ve karakterler için seçebileceğiniz 30 dan fazla destek skilli var ve bunlardan sadece 5 ini yanımıza alabiliyoruz. 5 taneden biri heal ötekisi elite skill olmak zorunda. geriye kalan 3ünü düşünüp seçmek gerekiyor.
    Doğru skill setini ayarlayıp çıkmak lazım, herkesin debuff attığı bir ortamda, hiç debuff silen skill olmadan girmek büyük hata olur.

Oyun bu az skill setiyle bile diğer çoğu oyundan daha stratejik, bir kere skille bastığınız gibi atıyor mesafe yada engele bakmadan, en basidinden bunları ayarlamak lazım. Tam tuttursanız bile karşı tarafın yuvarlanarak veya skill kullanarak bundan kaçma ihtimailde var. Tam bir healer olmadığı için oyunda, düz durup 2-3 tane skill spamlayanlar ezilip gidiyor. Ayrıca yeteneklerin %90ı hareket halinde kullanılabiliyor.
    Zaten iyi PvPci olabilmek için sürekli hareket halinde olmak lazım, bu GW2 de bir adım daha öne çıkıyor. 4-5 saniye kımıldamadan duran kafasına buzdağını yer.

Spam yaparak hiç bir şey kazanılmaz, herhangi bir kaynak olmamasına rağmen(mana energy) özellikle bazı destek skillerinin uzun CDleri var. bunları ıskalamak, yanlış zamanda atmak şeklinde boşu boşuna kullanınca öyle baka kalıyorsunuz. Elimizde bir avuç yetenek olduğu için dikkatli olmak lazım, sadece auto attack skilleri ile birini kesmek biraz uzun sürer ve biraz oyundan anlayan birisi dayak delisi yapar.

Oyun daha çok buff(boon) ve debuff(condition) üzerine kurulu, asıl hasarı veren debufflar oluyor genelde. Düz hasar ile kestiğiniz adamlar PvPci değildir veya uyuyordur.
    Farklı skillerin bir arada kullanılmasıyla oluşan combolar var, combo yapmayı bilen 2 sınıf ile bilmeyen 2 sınıflık takım arasında da çok büyük farklar çıkıyor. 100den fazla değişik combo var oyunda ve çoğunun sağladığı faydalar değişik.

Üstünkörü anlatabildim(malum işteyim :)) ama PvPyi ne kadar yazsam da tam anlatamam burada. Bir arkadaşınızda oynayıp denemeniz lazım. Kesinlikle sığ değil, ekrana 30-35 yetenek,10 tane eşya koyup doğru sırayla atılması gereken çoğu oyundan daha iyi. Sürekli aktif olmanızı gerektiren bir yapısı var.

Bu arada bütün buglarına ve dengesizliklerine rağmen AoC oynamış biri olarak, ToR de pvp yaparken nasıl uyumuyorsunuz anlamıyorum. Oyunun PvE sinde aradığımı bulamayınca PvPye dönmüştüm. WoWdan tek farkı tankların etkin rol oynamasıydı savaşta, Bounty Hunter ile bayada can yakıyordum ama bir ay dayanabildim. İyi dayanmışsınız gerçekten.

Daha iyi anlamak için bu duello videosunu izleyebilirsiniz. Aksiyon 6. dakikadan sonra başlıyor o zamana kadar karakter tanıtımı var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 6 Ağustos 2012; 13:39:52 >

• Bu geceki betadan sonra yeni bir video yayınlama planim var tabi eğer lag ve bağlantı sorunu yaşamazsak. İlgilenen takip etmek isteyenler youtube sayfasındaki acountuma subscript yapabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWaR

Bu geceki betadan sonra yeni bir video yayınlama planim var tabi eğer lag ve bağlantı sorunu yaşamazsak. İlgilenen takip etmek isteyenler youtube sayfasındaki acountuma subscript yapabilirler.

bu gece beta mı var perşembe bugün birde birşey soracam cd yi aldığın yer deluxe edition mu standart mı satıp satıp satmadığını seni keklemediğin nerden anlayacaz
  • quote:

Öncelikle emegine saglik

millet 1 2 3 4 düz kafa gittiği için tercih ediyor yorumuna katılıyorum wow oynadım gerçekten bazı karakterler o kadar saçma ki bir hunterde on parmağın onunu kullanıyorsun.dk gibi bir classda ise sonsuz obli kullanıyorsun yani tek skille dps saçmalık günümüzde çok oyun var böyle gw 2 de farklı bir dünya tamamen mmorpg yi farklı bir boyuta çekmişler.birde everquest 2 diye bir oyun var onda da kombinasyon ve class olarak seçenek çok diye duymuşdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Karakterlerin ortalama 15 skilli var(silah değiştirme geliyor onunla birlikte, tek silah kullanan ezilmeye mahkum biraz.) Daha çok skilli olan komplike karakterler de var(Elematalist, Engineer)
    Ayrıca her karakterin yetenekleri birbirinden gerçekten farklı. Her karakterin yoğunlaştığı farklı noktalar var ve karakterler için seçebileceğiniz 30 dan fazla destek skilli var ve bunlardan sadece 5 ini yanımıza alabiliyoruz. 5 taneden biri heal ötekisi elite skill olmak zorunda. geriye kalan 3ünü düşünüp seçmek gerekiyor.
    Doğru skill setini ayarlayıp çıkmak lazım, herkesin debuff attığı bir ortamda, hiç debuff silen skill olmadan girmek büyük hata olur.

Oyun bu az skill setiyle bile diğer çoğu oyundan daha stratejik, bir kere skille bastığınız gibi atıyor mesafe yada engele bakmadan, en basidinden bunları ayarlamak lazım. Tam tuttursanız bile karşı tarafın yuvarlanarak veya skill kullanarak bundan kaçma ihtimailde var. Tam bir healer olmadığı için oyunda, düz durup 2-3 tane skill spamlayanlar ezilip gidiyor. Ayrıca yeteneklerin %90ı hareket halinde kullanılabiliyor.
    Zaten iyi PvPci olabilmek için sürekli hareket halinde olmak lazım, bu GW2 de bir adım daha öne çıkıyor. 4-5 saniye kımıldamadan duran kafasına buzdağını yer.

Spam yaparak hiç bir şey kazanılmaz, herhangi bir kaynak olmamasına rağmen(mana energy) özellikle bazı destek skillerinin uzun CDleri var. bunları ıskalamak, yanlış zamanda atmak şeklinde boşu boşuna kullanınca öyle baka kalıyorsunuz. Elimizde bir avuç yetenek olduğu için dikkatli olmak lazım, sadece auto attack skilleri ile birini kesmek biraz uzun sürer ve biraz oyundan anlayan birisi dayak delisi yapar.

Oyun daha çok buff(boon) ve debuff(condition) üzerine kurulu, asıl hasarı veren debufflar oluyor genelde. Düz hasar ile kestiğiniz adamlar PvPci değildir veya uyuyordur.
    Farklı skillerin bir arada kullanılmasıyla oluşan combolar var, combo yapmayı bilen 2 sınıf ile bilmeyen 2 sınıflık takım arasında da çok büyük farklar çıkıyor. 100den fazla değişik combo var oyunda ve çoğunun sağladığı faydalar değişik.

Üstünkörü anlatabildim(malum işteyim :)) ama PvPyi ne kadar yazsam da tam anlatamam burada. Bir arkadaşınızda oynayıp denemeniz lazım. Kesinlikle sığ değil, ekrana 30-35 yetenek,10 tane eşya koyup doğru sırayla atılması gereken çoğu oyundan daha iyi. Sürekli aktif olmanızı gerektiren bir yapısı var.

Bu arada bütün buglarına ve dengesizliklerine rağmen AoC oynamış biri olarak, ToR de pvp yaparken nasıl uyumuyorsunuz anlamıyorum. Oyunun PvE sinde aradığımı bulamayınca PvPye dönmüştüm. WoWdan tek farkı tankların etkin rol oynamasıydı savaşta, Bounty Hunter ile bayada can yakıyordum ama bir ay dayanabildim. İyi dayanmışsınız gerçekten.

Daha iyi anlamak için bu duello videosunu izleyebilirsiniz. Aksiyon 6. dakikadan sonra başlıyor o zamana kadar karakter tanıtımı var :)

Aciklamalar icin cok tessekür ederim. Sonuc olarak 4 tusu daha iyi - zamaninda kullanan pvpde basarili olacak :) kendimde denemem lazim cünkü izledigim videolardan sonra tek kapildigim izlenim bu oldu. Hangi oyunda pvp sirasinda , hareketsiz durmak avantaj saglamiski bugüne kadar , gw2 de hareket halinde olmadan dursun oyuncu =)

• quote:

Orijinalden alıntı: NoWaR

Video dün gece benim tarafından hazırlanmıştır. Thief dagger dagger sistemiyle kurulmuş yüksek hasar hedefleyen defansif yönü çok zayif olan ancak bir o kadar zevkli bir builddir.
    Lütfen 1080 HD izleyiniz. O kadar render yaptık sabaha kadar :)

Video çok güzel olmuş, ama müzik seçimi olmamış :)

Rogue hep sevdiğim sınıf olmuştur mmolarda, gizlenmek backstablar vs. hep güzel gelmiştir fakat gw2 öyle olmuş ki ne açıcağımı şaşırdım,hepsi güzel gözüküyor karakterlerin ve ırkların.
    Charr Warrior açtım çok sevdim warriora yakışan bir ırk :)
    Human female guardian açtım çok hoşuma gitti.
    Sylvari ranger açtım quest buglıydı deneyemedim.
    Ama videoyu görünce bir female human rogue oynamak ağır bastı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.