Bildirim
JANDARMA GÜVENLİK SORUŞTURMASI
Amazon.com.tr: Süpermarket Ürünlerinde 4 Al 3 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A377HWVLBWIRHI
2 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kaç ay sürerse sürsün çok büyük bi dayın yoksa sebebini bile öğrenemezsin bak alınırsın demiyorum sebebini öğrenmezsin. Adamların alma hakkı olduğu gibi eleme hakkı da var mahkemeye verirsen de anca masraflarını ödersin boşa uğraşma. -
Bakalım arkadaşım verdi öğrendi kazandı ve nicesi var ama öğrenemeyen elbet vardır -
1. derece akrabalarının sabıkalarına bakıyorlarquote:
Orijinalden alıntı: albayhulusiak
Bakalım arkadaşım verdi öğrendi kazandı ve nicesi var ama öğrenemeyen elbet vardır -
!! Dolandırıcıdır !! 35 liralık üç trendyol hesabımı çalmıştır sakın ha buna güvenip iletişim kurmayın, bloklayın.quote:
Orijinalden alıntı: albayhulusiak
Bakalım arkadaşım verdi öğrendi kazandı ve nicesi var ama öğrenemeyen elbet vardır
İspat isteyen kişiler mail adreslerini özel mesajdan yazsınlar ss'leri atayım. -
Ss at bakalim. Alis veris yapmayalim.quote:
Orijinalden alıntı: vjdrsjejv
!! Dolandırıcıdır !! 35 liralık üç trendyol hesabımı çalmıştır sakın ha buna güvenip iletişim kurmayın, bloklayın.
İspat isteyen kişiler mail adreslerini özel mesajdan yazsınlar ss'leri atayım.
Alıntıları Göster -
Sınırsız çizildi hocam ss'e gerek kalmadığını düşünüyorum -
Korktun galibaquote:
Orijinalden alıntı: vjdrsjejv
Sınırsız çizildi hocam ss'e gerek kalmadığını düşünüyorum -
Kimden korkacağım onu anlayamadım ama çok istiyorsanız özelden mailinizi alayım gönderirim.quote:
Orijinalden alıntı: PAUL WALKER
Korktun galiba
Alıntıları Göster
Edit: En başta özelden mail adresinizi atın diye eklemişim zaten, konuya yazmak yerine özelden atsaydınız hemen gönderirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 13 Mart 2020; 13:4:0 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X