Şimdi Ara

Jandarma Kısa Dönem Avantaj ve Dezavantajları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
38.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askerlik ve tuvalet kağıdı mııı.belki de askerde en çok özleyeceğiniz şey:D
    hele de jandarmaysan ve dış karakola düştüyseniz:))))çarşıdan büyük boy 200lük selpak peçete almanız bi çok açıdan daha kullanışlı olacaktır .bende adıyaman il jandarmaya düştüm ordan dış karakola gittim,karakollar iyi de yemekleri genelde askerler yaptığından biraz sıkıntı oluyo:D
    tavsiyem mümkünse karakollara gitmeniz,alayda kalırsanız sürünürsünüz,kömür taşır. kül çeker, sandalye taşır, ot yolar, nöbet tutarsınız falan.tabii bu adıyaman için geçerli:)
    325 K.S.D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psi20

((((BİZE ORADA VERİLECEK MALZEMELER))))))

kAYNAK:http://www.jandarma.tsk.tr/egtk/merakedilenler/istihkak.htm

Bu arad İçlikler Beyaz Veya Haki Rengi Olacak....

1 TAKIM

KIŞLIK KAMUFLAJLI EĞİTİM ELBİSESİ

1 TAKIM

YAZLIK KAMUFLAJLI EĞİTİM ELBİSESİ

1 TAKIM

KAMUFLAJLI ŞAPKA

2 ADET

KAMUFLAJLI RÜZGAR CEKETİ

1 ADET

EĞİTİM BOTU

1 ÇİFT

SARI TOKALI HAKİ KEMER

1 ADET

HAKİ YÜN ELDİVEN

1 ÇİFT

UZUN KOLLU YÜN FANİLA

1 ADET

UZUN YÜN DON

1 ADET

YÜN ÇORAP

2 ÇİFT

FANİLA

2 ADET

KISA DON

2 ADET

ÇORAP

2 ÇİFT

KÜNYE ZİNCİRİ

1 ADET

KÜNYE LEVHASI

2 ADET

EŞYA TORBASI

1 ADET

HAVLU

1 ADET

TERLİK

1 ÇİFT

EŞOFMAN

1 TAKIM

SPOR ŞORTU

1 ADET

SPOR FANİLASI

1 ADET

SPOR AYAKKABISI

1 ÇİFT

SPOR ÇANTASI

1 ADET

DİŞ FIRÇASI

1 ADET

DİŞ MACUNU

Tertip bilgilendirme için teşekkürler. Bana da Ordu İl Jandarma Komutanlığı çıktı. Bir sorum olacak. Bu listede neredeyse herşey var. Biz sadece tırnak makası, bot kilidi, vs.. gibi bir iki malzeme alsak ve o şekilde gitsek bi sıkıntı yaşama ihtimalimiz nedir acaba? Madem bunlar verilecek hem masraf yapmaya hem de ağırlık taşımaya hiç gerek yok o zaman. Bu listeyi yazdılarsa kesin vereceklerdir yani değil mi?

• 3 ÜNCÜ J. SNR. TB. K.LIĞI HAKKARİ ÇUKURCA Arkadaşlar çukurca ya jandarma olarak gidiyorum nasıl bi yer genel olarak o bölge zorlukları nelerdir ?
  • valla ben bu listedekilerin hiçbirisi verilmeyecekmiş gibi alışveriş yaptım.. kimisi verilir diyor, kimisi verilmez diyor.. en iyisi eşeğimi sağlam kazığa bağlamak.. bot ve kamuflaj hariç ne lazımsa aldım.. içlik, fanila, don, çorap, eşofman, diş fırçası, diş macunu vs. giderken de ayağıma eski bi spor ayakkabı çekerim.. lazım olursa kullanırım..
  • Bilgiler için çok teşekkür ederim. @NaCReS arkadaşım gibi bende giderken ayağıma eski bir spor ayakkabısı çekicem öyle gidecem. Çevremdekiler ve burada söylenenlerden anladığım köy karakoluna düşersek yaşadık. Nasipse bende Çorum da olucam.
  • arkadaslar o bu degılde , istanbuldayım sımdı kutahyaya gıdıcem yarın , ama istanbul da bile soguklar yagmurlar basladı , bide kutahyaya gıdıcez bizim bu askerlık bıtmıcekgtomuz donucak olm
  • BİZ vanda ne yapcaz gölün kenarında güneşleniriz herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bin900on

BİZ vanda ne yapcaz gölün kenarında güneşleniriz herhalde

Van gölü canavarının fotoğrafını çekersiniz
  • antalya il jand. komutanlığı - ANTALYA
  • MALATYA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI BENİM DE ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenny80

quote:

Orijinalden alıntı: psi20

((((BİZE ORADA VERİLECEK MALZEMELER))))))

kAYNAK:http://www.jandarma.tsk.tr/egtk/merakedilenler/istihkak.htm

Bu arad İçlikler Beyaz Veya Haki Rengi Olacak....

1 TAKIM

KIŞLIK KAMUFLAJLI EĞİTİM ELBİSESİ

1 TAKIM

YAZLIK KAMUFLAJLI EĞİTİM ELBİSESİ

1 TAKIM

KAMUFLAJLI ŞAPKA

2 ADET

KAMUFLAJLI RÜZGAR CEKETİ

1 ADET

EĞİTİM BOTU

1 ÇİFT

SARI TOKALI HAKİ KEMER

1 ADET

HAKİ YÜN ELDİVEN

1 ÇİFT

UZUN KOLLU YÜN FANİLA

1 ADET

UZUN YÜN DON

1 ADET

YÜN ÇORAP

2 ÇİFT

FANİLA

2 ADET

KISA DON

2 ADET

ÇORAP

2 ÇİFT

KÜNYE ZİNCİRİ

1 ADET

KÜNYE LEVHASI

2 ADET

EŞYA TORBASI

1 ADET

HAVLU

1 ADET

TERLİK

1 ÇİFT

EŞOFMAN

1 TAKIM

SPOR ŞORTU

1 ADET

SPOR FANİLASI

1 ADET

SPOR AYAKKABISI

1 ÇİFT

SPOR ÇANTASI

1 ADET

DİŞ FIRÇASI

1 ADET

DİŞ MACUNU

Tertip bilgilendirme için teşekkürler. Bana da Ordu İl Jandarma Komutanlığı çıktı. Bir sorum olacak. Bu listede neredeyse herşey var. Biz sadece tırnak makası, bot kilidi, vs.. gibi bir iki malzeme alsak ve o şekilde gitsek bi sıkıntı yaşama ihtimalimiz nedir acaba? Madem bunlar verilecek hem masraf yapmaya hem de ağırlık taşımaya hiç gerek yok o zaman. Bu listeyi yazdılarsa kesin vereceklerdir yani değil mi?

Dediğim gibi kaynak jandarmanın kendi sitesi bu doğru olmayacakta ne doğru olacak :) ama tabi tedbirli gitmekte fayda var :http://www.jandarma.tsk.tr/egtk/merakedilenler/istihkak.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: nc39

arkadaslar o bu degılde , istanbuldayım sımdı kutahyaya gıdıcem yarın , ama istanbul da bile soguklar yagmurlar basladı , bide kutahyaya gıdıcez bizim bu askerlık bıtmıcekgtomuz donucak olm

istanbullu tertibim istanbul il jandarma komutannlığına düştüm şişlide nasıl bi yerdir az çok bi fikrin varmı yavs ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redd_55

quote:

arkadaslar o bu degılde , istanbuldayım sımdı kutahyaya gıdıcem yarın , ama istanbul da bile soguklar yagmurlar basladı , bide kutahyaya gıdıcez bizim bu askerlık bıtmıcekgtomuz donucak olm

istanbullu tertibim istanbul il jandarma komutannlığına düştüm şişlide nasıl bi yerdir az çok bi fikrin varmı yavs ?

Ne garip şey yahu. Biz gidiyoruz, bizim yerimize başkası geliyor şehrimize. Hoş bir şey aslında...

Şişli kalabalık bir yerdir. Çarşı izinlerin dolu dolu geçer, emin ol etrafta gidecek çok yer bulursun. Hangi takımı tutuyorsun bilmiyorum ama Ali Sami Yen Şişli ye yakın sayılır, Galatasaraylısan aklında bulunsun .
    Biz yokken iyi koruyun buraları ha...

Edit: İnönü de çok uzak sayılmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swave -- 11 Aralık 2009; 11:45:56 >

• BU ARADA ARKADAŞLAR SAÇLARI NASIL KESTİRMELİYİZ YAW ?? ÇOK MU KISA YOKSA NORMAL Mİ 3 NUMARA MI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swave

quote:

Orijinalden alıntı: redd_55

quote:

Ne garip şey yahu. Biz gidiyoruz, bizim yerimize başkası geliyor şehrimize. Hoş bir şey aslında...

Şişli kalabalık bir yerdir. Çarşı izinlerin dolu dolu geçer, emin ol etrafta gidecek çok yer bulursun. Hangi takımı tutuyorsun bilmiyorum ama Ali Sami Yen Şişli ye yakın sayılır, Galatasaraylısan aklında bulunsun .
    Biz yokken iyi koruyun buraları ha...

Edit: İnönü de çok uzak sayılmaz..

hmmmm anladığım kadarıyla güzel bir yere düşmüşüm :D yanlız şişlide kalırken acemilikde çarşı izni yok yavs artık nöbet tutarkene ne gördüysek :D

• he bu arada galatasarylıyım :D
  • İstanbula düşenler bayanlara laf atmasınlar yeter sadece bakın yoksa sürgün yersiniz şikayet gelirse dikkat edin
  • bide aklıma takılan bişey var biz şimdi il jandarmaya gidiyoruz bizim koğuşlar kaç kişilik olur acep kalaba olurmu yavs?
  • hakkari il jandarma komutanlığı'na saat 4 gibin yola çıkıcam arkadaşlar. allah hepimize hayırlı teskerelerle dönmek nasip etsin...!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka1984

BU ARADA ARKADAŞLAR SAÇLARI NASIL KESTİRMELİYİZ YAW ?? ÇOK MU KISA YOKSA NORMAL Mİ 3 NUMARA MI ?

Bu konuda fikri olan yazsın ??? Ben 4 e vurdurmayı düşünüyorum....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.