Selam beyler size bir sorum olacak. Çok karmaşık birşeyle karşılaştım :D Yardım ederseniz sevinirim İşşizlikten dolayı Uzman olmaya karar verdim
Şimdi ben 5 mayıs 'da askerim.Fakat Jandarma uzman Önbaşvuru tarihi 1 Nisan - 30 Nisan arası Son .... Nasıl bi iş bu Başvurayımmı Daha askere gitmedim ...? Bu yıl içinde başka tarihlerde olacakmi ? Bilenler lütfen yazsın. Teşekkür ederim.
Bide J maddesine göre Başvuru yapamıyorum. j. Askerlik hizmetini yapmamış olanlardan; başvuru, sınavlar ve kesin kayıt işlemleri sırasında silah altına alınacak olmamak, ( Başvuru sırasında silah altında olmayan ancak başvuru tarihini takip eden Şubat, Mayıs ve Ağustos celp dönemlerinde askere gidecek olanlar başvuruda bulunamayacaklardır ).
Sexclone
kullanıcısına yanıt
Kac yasindasin ve askere ne zaman gidicen ? Soyle anlatayim 26 yasini doldurmamis olman lazim ve teskerenden 3 yil gecmemis olmasi lazim askerligininde bitimine son 6 ay kala basvurabilirsin. Askerligini nerde yaptin yada yapicaksin nerelisin yuzme biliyomusun ne mezunusun bunlari yaz sana yardimci olurum