Bildirim
Jangan Dan Downhang A Işınlanamıyorum (Ağlamak İstiyorum)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Getir - Götür görevin var onu tamamlayamana kadar teleport ve retrun kullanamazsın.. -
looooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl
quest yüzüdnen ışınlanamıyorsun.. yeter mangyanglarında bir canı var..
artık mangyang katliamına biri dur demeli!!
bir günde kaç mangyang ölüyor biliyor musunuz?
bundan sonra Allah mangyang kesenlerin belasını versin(!!!)
Mangyangalrı Sevenler Derneği AsBaşkanı blackMASKe -
hadi diyelimki ışınlanamıosun ee arkadaş hiç paranda mı yok al altına bi at
GM sana hayran artık atınla buradan yaylan -
KANKA BURDAN 11-H ŞA BİN YOKUŞU ÇIKINCA SAĞDA ZATEN BİDA IŞINLAMAYA GEREK YOK DEMİ ARKADAŞLAR
-
-
kardeş dediğin gibi yaptın zaten aralarında senden başka yadımcı olacak ADAM yokmuş!!!
yaptım az bucuk para sp exp verdi şimdide denedimışınlanıyor! -
EWT DE LWL YETMEZLİĞİ DE OLURR[simage][/simage] -
kardeş sen bana lwl yetmezliği diyon benim lwl 45 sen ezik sin konmuşma lwl 5 den itibaren ışınlanılırrr okey (ezik) -
quote:
Orjinalden alıntı: umtt00
kardeş sen bana lwl yetmezliği diyon benim lwl 45 sen ezik sin konmuşma lwl 5 den itibaren ışınlanılırrr okey (ezik)
arkadaş oyunu bilmiyor olabilir....
forumda cevap yazamıyor da olabilir...
EZİK demen gerekmez
Unutma bir zamanlar sende onun gibiydin oyunu bilmiyordun forum kullanmayı bilmiyordun (ki bende öyleydim)
Edit Eklenti:Bak 45 lvle gelmişsin sende daha görev yüzünden ışınlanamadığını bilmiyorsunBende sana aynı lafı etsem hoş olmaz değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OzKhaN_ -- 3 Mart 2007; 14:09:25 >
-
bende yerdeal buldum ardından 5 zik traderlara takıldım 5 yıldız opladım ama 2tane scorpion posion görevindensonra verilen görevi abandion quest demek zorunda kaldım(bandit den scroll basmak için) görew gitti :
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X