Bildirim
Jant secimi hakkinda yardim lutfen.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3.20 d için 3. sıradaki jant şık duruyor benim fikrim -
quote:
Orijinalden alıntı: Amadeus_M
3.20 d için 3. sıradaki jant şık duruyor benim fikrim
Hangisi 5 kollu olan mi yoksa diger 9 kollu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beş kollu, koyu renk olan gider.. Çok kollu da gider de 5 kollu iyidir. -
5 kollu olan birde aracın rengi lacivertse yanar o arabaquote:
Orijinalden alıntı: Gokhan_G.quote:
Hangisi 5 kollu olan mi yoksa diger 9 kollu mu?
Alıntıları Göster -
Aracin rengi siyah. Himm o zaman 5 kollu karpuz olani alayim :) lastiklerde onlere 225/40/18 arkalara 235/40/18 siparis edecegim. Kumho iyidir dimi arkadaslar? Ustundekiler continental cpc5 acayip memnunum
ikiside güzel
quote:
Zaten resimdeki jantlar aynı jantlar sadece yandan görüntüsünü de koymuşlar 4 farklı jant yok ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: UsainBolt
quote:
Zaten resimdeki jantlar aynı jantlar sadece yandan görüntüsünü de koymuşlar 4 farklı jant yok ki?
Farkettım de şimdi 2 . jant desem kafa karısıklıgı olabilirdi ondan öyle dedim -
5 kollu olan daha hoş bence
her şekil 3.fotodaki 5 kollu gider.quote:
Orijinalden alıntı: porsche911gt2
5 kollu olan daha hoş bence -
Hiç biri hele o karpuz denen iğrenç jantları nasıl takıyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: sys3434
her şekil 3.fotodaki 5 kollu gider.
Alıntıları Göster
http://www.eliftuning.com/BMW-Replica-S-R196-HL802-R183-18-inch-5x120-Jant_49072.html#0
-
Bmw ye kesinlikle sağ taraftakini tercih ederdim. Komşumuzda 2006 model bmw 320 var, üzerinde sağ taraftaki janttan var. Anca o kadar yakışır.quote:
Orijinalden alıntı: emre_ege21
Hiç biri hele o karpuz denen iğrenç jantları nasıl takıyorsunuz?
http://www.eliftuning.com/BMW-Replica-S-R196-HL802-R183-18-inch-5x120-Jant_49072.html#0
Alıntıları Göster
-
5 kollu olanı birde gun metal yapıp renkli bijon ve renkli sibopla takarsan yıkım olurrquote:
Orijinalden alıntı: ~MidNiqT.
Bmw ye kesinlikle sağ taraftakini tercih ederdim. Komşumuzda 2006 model bmw 320 var, üzerinde sağ taraftaki janttan var. Anca o kadar yakışır.
Alıntıları Göster
-
en sağquote:
Orijinalden alıntı: HondatugraL
5 kollu olanı birde gun metal yapıp renkli bijon ve renkli sibopla takarsan yıkım olurr
Alıntıları Göster -
Kime gosterdiysem kime sorduysam sagdaki 5 kollu janti begendi. Birde arac siyah jantida gunmetal yaparsak bozmaz mi?
Sağdan ikinci olan (soldan 3.) jant kimse kusura kalmasın da ayağa düşmüş bir jant, geçen gün transite takmış biri. Bildiğin apaçi style olmuş. Bmw ye yakışacaktır da özgün bir iş olmaz sölim.quote:
Orijinalden alıntı: Gokhan_G.
Kime gosterdiysem kime sorduysam sagdaki 5 kollu janti begendi. Birde arac siyah jantida gunmetal yaparsak bozmaz mi? -
5 kollu yakışır.quote:
Orijinalden alıntı: parker48
Sağdan ikinci olan (soldan 3.) jant kimse kusura kalmasın da ayağa düşmüş bir jant, geçen gün transite takmış biri. Bildiğin apaçi style olmuş. Bmw ye yakışacaktır da özgün bir iş olmaz sölim.
Alıntıları Göster -
İkiside değil kesinlikle. Csl jant iyidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzer içerikler
- karter yağ kaçağı
- lastik v h t ne demek
- en iyi lastik parlatıcı
- merkezi kilit beynine kumanda tanitma
- ses sistemi muayeneden geçer mi
- renault logan
- 2024 mtv tablosu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X