beyler japonu yukledim ekant aldım da server ların bitanesinde G harfli bi ekant var orda mı oynuyosunuz elmoradmısınız orc mu (ACİL CVP VERİN GİRİCEM)
Size İp Gizleme Programı Lazım
NEDEN Kİ ????
walla Biz 1 . SERVERDEYIZ humanız
tmm ben giricem G HARFİ OLAN SERVER DA ADIN NE OYUNDAKİ PM ATİYİM
arkadaşlar ben oyuna giriyorum ve hata verip atıyo :(( neden ? bide dil patch'i nerden yükleniyo ?? windows cd'sinden yükleyemedim dosya bulunamadı diyo :((
Dil Packını Windown Cdesini Takp Denetim masasından Tarih Dil felan yazan bişey wartıkla assada Bolge ve dil seceneklerı yzar ona tıkla pencere acılcak ondanda dıller asadakı uzak doğu dilleri nı ısatertle o zatren download edicek
yaaa araştırıyom bulkamıyom link werinnn beeee düzgün bir link werin biri link werio salak salk indirilmiyo ordanda...inghilizceeeeeee pack istiyooooom
ingilizce pack bulsam bile yukleme hata veryıo mercant krmaya kalkıncada
neeeeee +8 ib war alla alla japkoda üyelik işini anlasam gerisi kolay
bende xp cdsi yoq denetim amsasından girdim dil seçeneklerine japonca dio seçilmemiş onumu seçicem. ve üyelik için ayrıntılı yardım ondan sonra indiricem
IP GİZLEME PROGRAMININ ADI NEYDİ
quote:
Orjinalden alıntı: BOMM
IP GİZLEME PROGRAMININ ADI NEYDİ
ben IP yi gizemiyorum hiç bişi olmuyo neden gizliyorsunuz sizin bu oyunu oynamanıs jpko için iyi bişi neden banlasınlar ki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme