Şimdi Ara

JapKo Ya Baslıcam Sorularım WAar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.Turk İpsi İstemiyormu İstemiyorsa Turkçe İp Deiştirme Resımlı Anlatım WARm
    2.English Pack Warsa Nerden İndircez

Sorularım 2 Tane Umarım Açıklayan Olur

• bnde bi bakmak istiodum japko ya link atabilirmsn
    indirmem için
  • şimdi xp cd den uzak doğu dil paketlerı var denetım masası-bölge ve dil seceneklerı -dil bölümünden uzak doğu dil paketlerının yüklenmesını ıstıyorum seceneğını tıklıosun kendi yüklüyor ing pack de sitenın yukardakı arama kısmından yazarsan bu packlerın bulunduğu topıcler çıkıo ındır buralardan basıt yani.
  • Ok Saol 2 Gun Ugrasırım HeralDe :)
  • Acaba Orda Lvl atlamak Uskodan Kolaymı?
  • evt daha kolay dıye düşünüorum ama japonlar öyle pek bişe almıo tabıkı bus kağıtları için de para kasmak zorunda kalıosun orda yanı tıcaret ıyı değil ama ordakı ııtemlerle lvlının üstündekı yaratıklara kafa tutuosun ve bellı zaman sonra onları serı kesıosun ben 38 lvl de usko dakı mageme göre ordakı ıtemlerl ıle ash ı serı kesıodum 55 lvl de 3 kışı bırı buffer olmak şartıyla ordakı ıtemlerle çok rahat apostle dönebılıo ama düzenlı apostle partysı yok orda daha lvl 55 warıor elındekı boks eldıvenlerı ıle serı dts yapıor ya çok zevklı ıtem kıralıosun hayalını kurduğun ıtemler 24 -12-ve 6 saatlık kullanımlar ıle kıralanabılınıor ve de en fazla 1m ödüosun bunlara çünkü en yüksekten orta derece de dmj götüren ıtemler ona göre sıralanmış rahat kıralanır ama para kasmak çilelı . çünkü neden ıtem alsınkı japon senden droplar çok dolu unıge ıtemler çok ucuz böylelıkle bı de hayalını kurduğun ıtemler 450 500bın lıraya 24 saat kıralayablıosun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanı Kiralama Denen Bişeymi War :) Allah Allah Gusel Bişemiş Ozman Ama Lvl Atlamak Kolaymı ?
    Msl Uskoda 50 Lwl Orda 62 Lwl Gibi :)
  • evt zaten işte ulusal k.o ların savaşın da mıllet neden bas bas bağırıo sanıosun japko alır bu savaşı dıye hep bu yüzden dostum japko knıght oyununda usko dan çok ılerde ve oyunu oynayanın bır ınsan olduğunu unutmamışlar yanlız kültürlerını korumak ıstıolar ıng ce talep yok japonca öğreneceksın yada ıng bılen kışıler çoğalıcak onlar ıng öğrenıcek yoksa ıletışım olmaz onlarla ya ama kasmak çok zevklı ve kısa sürüo. özellıklle lvl 55 den sonra
  • Okey Saol İniyor %38 Dostum Sana Kanım Isındı Kanka Sana Ozel Mesaj Yollucam Bak Birasdan
  • çok tşkler ama farkı anlatmak gerekıodu inşallah başkaları da duyar dostum
  • Evt BaşkalarınaDa İletılır Insllah Usko Cok Rezıl Oldu Artık Nerdeyse Sınırden Makınamı Parcalıcam
  • çok ucuz itemler 300k ya glave satıyolar+1
  • bende gelebilirim japko ya birlite kasarız
  • valla ben 10dk da bir dc oluyorum. sanırım türklere gıcıklık olabilir.. yada yüklediğim ingilizce paketinden.. buarada konu açtım ingilizce patch diye
  • o sorulara CVP veremeyebilirim ama bu topic sanki biras işine yarar

http://forum.donanimhaber.com/m_6866514/mpage_1/key_//tm.htm#6866514
  • Evt Forum DA Oynayan Lar Soylesın Lutfen Ares Gibi Bi Server Arıyorum Veya Yenı Açılmıs
    Durum GostereceK serveri
  • SaoL Efsane Kardeş Sorun Olmasın Yeter :P

Yakında Saten Cd Rw ALcam Cd yapcam Japko Isınırsam Oyuna super olur
    SS leerden goruyorum gusel bıseye benzıyo

Bu Arada %84 Hadi Be Kaptırda Gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat_tuni_gangsta -- 18 Mayıs 2006; 22:11:38 >
  • Ama Bana Direk Kayıt Yapabilmem İçin Direk Site Adresi LAZIM
  • JPKO OYNAYAN VARSA YARDIMCI OLSUN PLS ÜYELİK NERDEN İNDİRİCEM FALAN ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.