Şimdi Ara

Japon Güzelini Satıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 Mazda 3, Sedan Comfort 1.6 İtalyan lpg'li Tiptronik Vites. Titanyum Gri, Orjinal Çelik Jantlı, 153 Bin Km'de, Servis Bakımlı, Silecek Suyuna Kadar Hep Serviste Değişti Ve Her Bakımda Eskiyen Yıpranan Ne Varsa Değişti, Aküsü Yeni... Bakımdan Yeni Çıktı, Bakım Dışında Servise Gitmedi, Yabancı Birinin Değil Anahtarı Eli Bile Değmedi. Mazda Egzosuna Kadar Orjinal Ve Serviste Takıldı, Mazda Servisten Sorgulandığında Araç Herşeyiyle Ortaya Çıkıyor, Yokohoma 4 Lastik Sıfır 1000 Km Bile Yapmadı... Sunroof Hariç Full. Donanımı Biliyorsunuz Diye Ayrıntılı Yazmıyorum. Gelelim Eksilerine, Tramerde 5000 Ve 3000 Olmak Üzere 2 Kaydı Var. İlki Şehirlerarası Giderken Domuza Çarptım Kaputta Çamurluklarda Bişey Yoktu Fakat Tampon Hizasında Hasar Aldı, Tampon Ve Farlar Değişti . Diğeri İse Şehir İçinde Olan.. Büyük Kazalar Değil... Sağ Arka Çamurlukta Boya Var, Çiziklerden Dolayı, Fotoğrafını Çektim Boyatmadan Önce... Sol Arka Çamurlukta da Avuç Kadar Lokal Boya Var, Sürtmeden Dolayı Onun da Resmi Var, Onarım Auto Kingte Yapıldı, Faturası Var... 25 Bin TL Fiyatıdır... Araç Edirne'de. Neyi Var Neyi Yok Dürüstçe Yazdım. Nereye İsterseniz Baktırabilirsiniz. İlgilenen Arkadaşlar PM Atabilirler...

Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko34123 -- 3 Ocak 2014; 1:40:35 >

• Hayırlı satışlar, comfort mu dynamic mi?

Dynamic'se neden sunroof yok ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Hayırlı satışlar, comfort mu dynamic mi?

Ruhsatta Dynamic Yazıyor Hocam.. Abs Esp 8 Hava Yastığı Ne Ararsan Var Araçta, Sunroof Dışında.. Ben 2. Sahibiyim Ondan Bilemiyorum Hocam Neden Yok...
  • quote:

Hocam Sizden Sonra Araştırdım Sanırım Ruhsata Yanlış İşlenmiş, Düzenledim Araç Comfort.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko34123

quote:

Ruhsatta Dynamic Yazıyor Hocam.. Abs Esp 8 Hava Yastığı Ne Ararsan Var Araçta, Sunroof Dışında.. Ben 2. Sahibiyim Ondan Bilemiyorum Hocam Neden Yok...

Bazı comfort modelleri senin araç gibi bazıları da alaşım jantsız fakat sunroof olanlar kesinlikle dynamic.
  • 23000tl uyarsa görüşelim hocam.
  • güzel araç ama çok yakıyor velet yoksa alınmalık bir de 4 ileri değilde 5-6 ileri olsa süper olurmuş hayırlı satışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraser84

güzel araç ama çok yakıyor velet yoksa alınmalık bir de 4 ileri değilde 5-6 ileri olsa süper olurmuş hayırlı satışlar..

Valla Hocam Şehir İçinde 30 Krs, Sehir Dışında 26 27 Falan Yakıyor :).. Daha Ne Yapsın :)
  • konu ilgili bölüme taşındı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.