Şimdi Ara

Japon kadın Canlı canlı Kurbağa Yiyor (+18 + İğrençlik (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
7
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fukunishi113

Bu olaya karşı çıkmayanlar kendini yerine koysun. Biri senin bir organını yerken sen elinden hiçbir şey gelmeden bu duruma sessiz kalıyorsan zaten söylenecek bir söz kalmıyor.

Ağzına sağlık birader aynen öyle
  • bloklayan ve penis yeme sevdalısı kamkiler manyah mısınız la
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukunishi113

Bu olaya karşı çıkmayanlar kendini yerine koysun. Biri senin bir organını yerken sen elinden hiçbir şey gelmeden bu duruma sessiz kalıyorsan zaten söylenecek bir söz kalmıyor.

+1 Bunu yapanlar,böyle düşünenler insan değildir.Konuda bu insan dışı varlıkları destekleyen kültür diye savunan insanlarda benim gözümde insan değildir.Allah akıl fikir versin.Sınırlı düşünme yetinelerine sahip hayvanların bile vicdanları varken insan diye yaratılan bazı canlılarda vicdanın olmaması çok kötü.

Şimdi bu yorumumda geldi dar düşünceli din bağımlısı diyeceklere söyleyeyim dindar değilim fakat vicdanı olan bir insanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

dünyada neler oluyor ama sadece müslümanların kurban bayramı göze batıyor

imzandaki dark brotherhood mu yazıcaktım taki...

hangisini öldürdün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Holy r0verr

quote:

hangisini öldürdün?

What is the color of night?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

kültür bu arkadaşım.ha kafasını kesmişsin pişirmişsin ha böyle öldürmüşsün ha kaynar suya atıp haşlamışsın .öldürme şekillerini, yeme şekillerini eleştirmekten vazgeçin artık.balığı da ağzına kanca takarak ve boğarak öldürüyoruz.çok mu insancıl bu?
    neye alışmışsa öyle yapıyor işte.amaç beslenmekse bir sorun yok.

+1 canlu olmasi disinda bi igrenclik yok . Yabancilar cok tuketiyor kurbag etini

Türkiye'de de yeniliyor.Ama sadece bacağı yeniliyor.Avrupada da böyle bildiğim kadarıyla.Tamamı yenilmiyor.Ben bu uzakdoğuluların tat duyularının bizdeki gibi olmadığını düşünüyorum.Çekik gözlülükle beraber evrimleşirken tat duyularıda farklı evrimleşmiş olabilir.Her proteinli şey onların ağzına uygun.Böyle düşünüyor olabilirler.Çiğ yemelerinin sebebide pişirince proteinler bozulduğu içindir.

• quote:

quote:

hangisini öldürdün?

birşey anlamadım ? , tekrar açıklasana
  • Gözleri çekek hiç bir insanı sevmeyeceğim sonuna kadar ırkçıyım ulan.
  • Genelleme yapmaya karşıyım şahsen bu yüzden Japonlar şöyle böyle vs. gibi genelleme kullanmak istemiyorum.Video için yorum yapacak olursam buradan görünen haliyle iğrenç bir şey.Oradaki olay farklı olsa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irkçı değilim ama, bu uzak doğuluları hiç bir zaman sevemedim. Özellikle Çinlileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Claw

quote:

Orijinalden alıntı: Quad Damage

quote:

Türklüğümden bir kez daha gurur duydum

normalde Japonlar da çok onurlu bir millettir ama bu yeme alışkanlıkları

Türkler hiçbir canlıya eziyet etmez.Ahlak sınırlarımız onlarınki kadar geniş değildir.Daha çok sayılabilir,bu kadar yeterli sanırım.

Sen öyle düşünüyorsan bende Müslüman'dan Türk olmayacağını düşünüyorum. Eskiden Müslüman değildik zaten. Kurban bayramında ne yapıyoruz? Balık tutmam, avcılıkta yapmam.

Et tüketiyor musun?
    Türklük millettir islam ise dindir.İslamın sancaktarı 1000 küsür yıldır Türklerdedir.
    Müslüman olan Türk değilmiş.Şu 'Atsız' denen cahili mi okudun?

• quote:

quote:

quote:

hangisini öldürdün?

birşey anlamadım ? , tekrar açıklasana

nickine bakmadan imzandaki dark brotherhood simgesimi yazıcaktım bu arada üç tane kurban var ya hangisini öldürdün?
  • .ok yerim daha iyi bu uzakdoğulular kadar pislik bir ırk görmedim ne bulsa yiyor reziller.
  • bu sevimli birbirine benzeyen çekik gözlü insanların içinde aslında bir canavar var .

edit: Dayanamadım bir kaç şey daha yazmak istiyorum sinirime dokundu çünkü . Bunları Allah bildiği gibi yapsın. Bunun açlıkla,sefaletle alakası yok bunlar vicdansızlık. Bir canlıya kimsenin bunu yapmaya hakkı yok . Bunun inançla , dinle alakası da yok bu tam bir canavarlık başka bir şey değil.

Bu aç karının hali vakti yerinde belli nasıl bir vicdanın var be **ospu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 13 Ekim 2013; 19:55:16 >
  • işkencenin her türlüsüne karsiyim. kadinin kurbayi canlı canlı yemesi ve en ufak bir vicdani sizinti yasamayip gülmesi normal değil. bir gram empati yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öööööğğğ nasıl insan la bunlar
  • Midem kalktı bu ne lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

işkencenin her türlüsüne karsiyim. kadinin kurbayi canlı canlı yemesi ve en ufak bir vicdani sizinti yasamayip gülmesi normal değil. bir gram empati yok.

Öbür tarafta umarım o kurbağada onu öyle yer
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quad Damage

quote:

Türklüğümden bir kez daha gurur duydum

normalde Japonlar da çok onurlu bir millettir ama bu yeme alışkanlıkları

Türkler hiçbir canlıya eziyet etmez.Ahlak sınırlarımız onlarınki kadar geniş değildir.Daha çok sayılabilir,bu kadar yeterli sanırım.

Eşşeğe, ata, koyuna tecavüz eden bolca insanımız mevcut. Kedilere, köpeklere yapılan işkenceleri saymıyorum. Türk milleti şöyle böyle bla bla. Türkü, japonu yok bu işin. İnsan olmakla alakalı. Uzak doğu kültürüyle büyüsen sende köpek eti, karafatma, kurbağa ve bilimum şey yiyor olurdun.

Geçiniz bu milletim ayaklarını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

kültür bu arkadaşım.ha kafasını kesmişsin pişirmişsin ha böyle öldürmüşsün ha kaynar suya atıp haşlamışsın .öldürme şekillerini, yeme şekillerini eleştirmekten vazgeçin artık.balığı da ağzına kanca takarak ve boğarak öldürüyoruz.çok mu insancıl bu?
    neye alışmışsa öyle yapıyor işte.amaç beslenmekse bir sorun yok.

Ve beyin koşarak uzaklaşır...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.