Şimdi Ara

Japon kadın Canlı canlı Kurbağa Yiyor (+18 + İğrençlik (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
7
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hic acima duygularidami yok bunlarin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000tane en iştahlısından getır ulkemize.Bunlar sokakta kedi,köpek,kurbaga ne bulsalar yerler.Kusmamak güç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

kültür bu arkadaşım.ha kafasını kesmişsin pişirmişsin ha böyle öldürmüşsün ha kaynar suya atıp haşlamışsın .öldürme şekillerini, yeme şekillerini eleştirmekten vazgeçin artık.balığı da ağzına kanca takarak ve boğarak öldürüyoruz.çok mu insancıl bu?
    neye alışmışsa öyle yapıyor işte.amaç beslenmekse bir sorun yok.

+1 canlu olmasi disinda bi igrenclik yok . Yabancilar cok tuketiyor kurbag etini

• quote:

kurban kesilirken izleyen yok mu burada?yoksa anlatayım bari,

hayvanı yatırırlar 3 ayağını bağlarlar.1 ayağı da canı çıksın(işe bak) diye serbest kalır.sonra dualar okunur(şamanist ayin gibi,allah korusun).ilk darbe hayvanın boğazına geldiğinde,tüm gücüyle çırpınmalarının doğal bir sonucuymuş gibi boğazından kanlar fışkırır.1dk boyunca hayvanın çırpınmaları azalarak devam eder.sonra yavaş yavaş biter.artık hayvanın canı çıkmıştır.en son kafayla gövde birbirinden ayrılırken omurilik kesilirken hayvanda hareketler görürsünüz.doğal bir sonuç.o işlem de bitince artık hareket de kesilir.

bunu anlatınca ne kadar yaşayabildiniz bilemiyorum.ama eğer kurbağanın bu halde olmasına vahşilik diyorsanız bu sahneleri de lütfen izleyin.

ha bana göre ikisi de vahşilik değil.ikisinde de eziyet amacı yok.ama asla biri birinden hafif biri birinden masum değil bu durumların.

He senin kasaptan aldığın etleri ilk önce uyuşturulup uyutuluyor sonra kesiliyor. Nasıl kesilecek başka kurban?

• nette var birsuru vidyo kadin kendi dogmamis bebellerini yiyot.canlo yarasa yiyotr var bole birsuru vidyo.

bole iskence yapmadan direk kesip yeseler hayvanlara iskence ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fedo Tantuni

15 sn izledim kurbaga tabakta haraket ediyor bide bunu yiyor muydu ?

Canlı değil kurbağa.

• quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

quote:

kültür bu arkadaşım.ha kafasını kesmişsin pişirmişsin ha böyle öldürmüşsün ha kaynar suya atıp haşlamışsın .öldürme şekillerini, yeme şekillerini eleştirmekten vazgeçin artık.balığı da ağzına kanca takarak ve boğarak öldürüyoruz.çok mu insancıl bu?

+1 canlu olmasi disinda bi igrenclik yok . Yabancilar cok tuketiyor kurbag etini

Canlı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

oldboy filmdinden. burda da gercek ahtapot kullanilmistir

bira icse daha ıyıdi

• Bi bildikleri var demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Claw

quote:

Orijinalden alıntı: Quad Damage

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Claw

Türklüğümden bir kez daha gurur duydum

normalde Japonlar da çok onurlu bir millettir ama bu yeme alışkanlıkları

Türkler hiçbir canlıya eziyet etmez.Ahlak sınırlarımız onlarınki kadar geniş değildir.Daha çok sayılabilir,bu kadar yeterli sanırım.

Birkaç güne bıçakla bulduğumuz hayvanın boğazını kesicez birader sen emin mısın turk olduguna? Lütfen boğazı kesilirsen hic acı çekmezler gibi abuk subuk bı önermeyle de gelme, kağıt kesiği bile can yakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Ulan bizim kurban bayramimiza bi sovmedikleri kalir ma bunlara gelince , ay bu kultur canim ne kadar cahilsiniz , sokayim boyle kulture

+1
  • oraya yaşasaydım bisküvi falan yerdim herhalde sosis alsan köpek eti çıkar oralarda
  • insanı kendi başına bırakırsan kendi aklına ve nefsine göre hareket eder. Onlara göre canlılık demek sağlık demek. ne kadar canlı olursa o kadar sağlıklı olur görüşü var. neyin yenip yenemeyeceğini de bilmiyorlar çünkü islam ile tanışmamışlar.

güzel dinimiz islam sayesinde bu insanlar gibi geri kalmış değiliz çok şükür. 8 çekirdekli telefon yapsan ne olur, insana - hayvana yani bir canlıya göstermen gereken saygıyı bilmiyorsan?

sonra kalkıyor bazıları dini her yere sokmayın diyorlar. din demek, nefes alıp verişinden yemene içmen dahil her şeyi belirleyen hayatı bir düzene sokan Allah'ın koyduğu kurallardır. yeme içmeyi bile insanın kendisine bıraktığın zaman işte böyle videolar görürsünüz.

İnsanı yaratan Allah ise onun nasıl yaşaması gerektiğini de en iyi o bilir. bir telefon aldığınız zaman kullanım kılavuzu verilir. çünkü onun nasıl kullanılması gerektiğini onu üretenler bilir.

saygılar...

• Ağzım sulandı
  • quote:

kurban kesilirken izleyen yok mu burada?yoksa anlatayım bari,

hayvanı yatırırlar 3 ayağını bağlarlar.1 ayağı da canı çıksın(işe bak) diye serbest kalır.sonra dualar okunur(şamanist ayin gibi,allah korusun).ilk darbe hayvanın boğazına geldiğinde,tüm gücüyle çırpınmalarının doğal bir sonucuymuş gibi boğazından kanlar fışkırır.1dk boyunca hayvanın çırpınmaları azalarak devam eder.sonra yavaş yavaş biter.artık hayvanın canı çıkmıştır.en son kafayla gövde birbirinden ayrılırken omurilik kesilirken hayvanda hareketler görürsünüz.doğal bir sonuç.o işlem de bitince artık hareket de kesilir.

bunu anlatınca ne kadar yaşayabildiniz bilemiyorum.ama eğer kurbağanın bu halde olmasına vahşilik diyorsanız bu sahneleri de lütfen izleyin.

ha bana göre ikisi de vahşilik değil.ikisinde de eziyet amacı yok.ama asla biri birinden hafif biri birinden masum değil bu durumların.

Kurban kesilmesini bu tür eziyetlerle karşılaştıranlara diyecek çok şeyim var aslında fakat bazen susmakta gerekiyor.

Öncelikle Kurbanı anlatayım. Çocukluğumdan beri her kurban bayramında kurban keseriz nasıl kesildiğinide görürüm bilirim

Öncelikle kurban Ayaklarından bağlanır yere yatırılır. Kuyruğu bacağının arasından geçirilir böylece hareket etmemesi sağlanır.
    ve sonrasında "Teşrik Tekbiri" Getirilir. ve Kurbanı kesen kişi "Bismillahu Allah-u Ekber" der ve Bıçağı boğazına vurur
    Bıçağı vurduktan sonra Hayvandaki kan boşalsın diye bir süre beklenir.Bu eziyet değildir. Kanlı et haramdır. Ayrıca kanlı etin zararlı olduğuna dair bir çok bilimsel araştırmalarda var zaten. Ve kan yeterince boşaldıktan sonra bıçağı can damarına vurursun Hayvan tamamen can verir.

İslama göre zaten hayvana eziyet ederek kesmek doğru değildir. Hiç Bayram namazına gittiniz mi bilmiyorum. Vaaz veren imam vs. Defalarca uyarı yapar
    Kurban edeceğiniz hayvanlara zarar vermeyin.eziyet etmeyin. Yaşından küçük hayvanlar kurban olmaz,Özürlü hayvanlar kurban olmaz.
    Yani eziyet edilmemesi için zaten bir çok kural var. Bazen Kurban kesecek kişiler bilinçli olmayıp kurbanı elinden kaçırabiliyorlar. veya emredildiği şekilde kesemeyenler oluyor bunlarda haber oluyor. Sonra birkaçtane kışkırtıcı gazete,medya. "HAYVANLARA EZİYET" diye kocaman bir manşet atıyor.

Bu yaptıkları beslenme değildir. Eziyettir. vahşiliktir, insanlık dışı birşeydir. Bunlar size normal gelebilir saygı duyarım fakat lütfen Kurban kesmeyle aynı kefeye koymayın bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

insanı kendi başına bırakırsan kendi aklına ve nefsine göre hareket eder. Onlara göre canlılık demek sağlık demek. ne kadar canlı olursa o kadar sağlıklı olur görüşü var. neyin yenip yenemeyeceğini de bilmiyorlar çünkü islam ile tanışmamışlar.

güzel dinimiz islam sayesinde bu insanlar gibi geri kalmış değiliz çok şükür. 8 çekirdekli telefon yapsan ne olur, insana - hayvana yani bir canlıya göstermen gereken saygıyı bilmiyorsan?

sonra kalkıyor bazıları dini her yere sokmayın diyorlar. din demek, nefes alıp verişinden yemene içmen dahil her şeyi belirleyen hayatı bir düzene sokan Allah'ın koyduğu kurallardır. yeme içmeyi bile insanın kendisine bıraktığın zaman işte böyle videolar görürsünüz.

İnsanı yaratan Allah ise onun nasıl yaşaması gerektiğini de en iyi o bilir. bir telefon aldığınız zaman kullanım kılavuzu verilir. çünkü onun nasıl kullanılması gerektiğini onu üretenler bilir.

saygılar...

Dillerinizin uydurduğu yalana dayanarak “Bu helaldir, şu da haramdır” demeyin, çünkü Allah’a karşı yalan uydurmuş oluyorsunuz. Kuşkusuz Allah’a karşı yalan uyduranlar kurtuluşa eremezler.Nahl – 116

Üzerine Allah’ın adı anılmadan kesilen hayvanlardan yemeyin. Kuşkusuz bu büyük günahtır.
    En’am – 121

De ki: Bana vahyolunanda, leş veya akıtılmış kan yahut domuz eti -ki pisliğin kendisidir- ya da günah işlenerek Allah’tan başkası adına kesilmiş bir hayvandan başka, yiyecek kimseye haram kılınmış bir şey bulamıyorum.En’am – 145

Size, sadece ölü hayvanı kanı, domuz etini ve Allah’tan başkası adına kesilen hayvanı haram kıldı.
    Nahl – 115

heh kardeş.şimdi sana öğretileni değil allahın dediğine bakmayı dene.selametle

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen o öldürme işini gülerek mi yapıyorsun ? izlediğim çoğu videolarda bu tipler gülüyor saçma sapan konuşuyorlar ve sağlıksız görünse bile yemeye devam ediyorlar zaten burada o kültür den çok yeme şekilleri iğrendiriyor.Mesela sen tabağında vücudunun yarısı kopmuş bir kurbağa gördüğünde güler misin ? gülmeyi bırak tabağı onu sana getirenin kafasına atarsın

balık tutarken gayet de eğlenceli olurum.sonuçta vahşice bir öldürme şekli bu da.

burada önemli olan ben değilim.benim kültürüm farklı.onların yedikleri şeylerin çoğunu da yemem muhtemelen.onlar da bizim yediklerimizi yemeyecek belki.bazı yerlerde de kokoreç dersen adam öğürüyor.
    bu kültür meselesi alışkanlık meselesi. orada doğsaydın öyle yapabilirdin.

ıstakoz da kaynar suya canlı canlı atılarak pişiriliyor.ama önünüze gelse yersiniz.

hayvanların doğada öldürüp yediğini söyleyen arkadaş,
    öyle bir dünya yok.ceylan kaçmasın diye öldürüyorlar.yoksa aslanların sakat bir fili boynunu kavrayamadıkları için canlı canlı parçaladıkları videolar da var.
    ayrıca canlı ise burada sorun elinizde de bakteri var.sabunlamayın madem.

insan dışındaki tüm canlılar bilinçsizdir bana göre.kişinin amacı eziyet değilse bu tür şeyler sorun olmaz.

bu arada kedi beslediğimi de söyleyeyim.mantıklı düşünmeye aykırı değil bu durum.

Böyle bir şeyi yerken keyifli olabilir mi bir insan? gerisinde sana katılıyorum. ama bu sınırı aşmak demek Face of Death denen bir belgeselde de canlı canlı maymunu tokmakla kafasına vura vura öldürüp yiyorlar onun videosu da var ama yasak.Zaten burada vurguladığım yediklerinden çok yemeği yeme şekilleri.tuttuğun balıkları canlı yemez kimse ve ya bir parçasını bölmez.

İste bunu onlar yapiyor dostum. Canli balik servisi yapan restoranlar var. Adam 400 derece kizarmis yaga atip 20 sn bekleyip servis ediyor. Hatta yarismasi bile var.

Gecenlerde bi tsunami videosuna yaptigim yorumlara cok tepki almistim ama o konuda fikrim hic degismez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

insanı kendi başına bırakırsan kendi aklına ve nefsine göre hareket eder. Onlara göre canlılık demek sağlık demek. ne kadar canlı olursa o kadar sağlıklı olur görüşü var. neyin yenip yenemeyeceğini de bilmiyorlar çünkü islam ile tanışmamışlar.

saygılar...

Dillerinizin uydurduğu yalana dayanarak “Bu helaldir, şu da haramdır” demeyin, çünkü Allah’a karşı yalan uydurmuş oluyorsunuz. Kuşkusuz Allah’a karşı yalan uyduranlar kurtuluşa eremezler.Nahl – 116

Üzerine Allah’ın adı anılmadan kesilen hayvanlardan yemeyin. Kuşkusuz bu büyük günahtır.
    En’am – 121

De ki: Bana vahyolunanda, leş veya akıtılmış kan yahut domuz eti -ki pisliğin kendisidir- ya da günah işlenerek Allah’tan başkası adına kesilmiş bir hayvandan başka, yiyecek kimseye haram kılınmış bir şey bulamıyorum.En’am – 145

Size, sadece ölü hayvanı kanı, domuz etini ve Allah’tan başkası adına kesilen hayvanı haram kıldı.
    Nahl – 115

heh kardeş.şimdi sana öğretileni değil allahın dediğine bakmayı dene.selametle

sen önce Allah'ın dediklerine ipotek koyma bakalım.

kafana göre dini anlama ve yaşama hobin nereden geliyor bilmiyorum ama bayındırın tayfası olma ihtimalin çok yüksek. bir zahmet uzaktan görüşelim fazla yaklaşma kardeş. Bu vahşi uzak doğululardan pek farkın yok çünkü sende onlarda kafanıza göre yaşamayı doğru buluyorsunuz. onlar yemek yerken kafasına göre sen dini anlarken kafana göre. işte bu alışkanlık şeytanın esaretinden geliyor. aklının her dediğine doğru demek şeytanın köleliğidir. zaten ilk yorumlarında vahşiliğe pirim vermenden anlamıştım ama es geçmiştim.

konu başka mecralara kaymasın diye uzatmıyorum. sen anladın onu!

• ne güzel hükümler kardeş
  • Tek kelimeyle iğrenç. islam ne güzel hayatımızın her anını bir düzen içinde belirli sınırlar içinde tutmamızı sağlıyor.haddi aşmayı yasaklıyor.bazen insan konuda görüldüğü gibi haddini aşıyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.