Şimdi Ara

Japon kadın Canlı canlı Kurbağa Yiyor (+18 + İğrençlik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
7
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam azına götürürken durdurdum videoyu. Hadi yiyorsun iyi güzel, pişirde ye ulan. Hayvanı yarıdan kesmişler tabakda çırpınıyor, kadın ise diger kesilen tarafından çiğ bir şekilde yemeye başlıyor.

Liveleak'da kesilmiş yeni doğmuş bebek görmüştüm, bu nasıl bir midedir. Bu çekik gözlülerde.
  • Millet hala o kurbağanın yaşadığını zannediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Food for Louis izleyin bir de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güldürdün lan troll eyvolle

• Açlık kötü şey.

• Sabah sabah midem alt üst oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

kurban kesilirken izleyen yok mu burada?yoksa anlatayım bari,

hayvanı yatırırlar 3 ayağını bağlarlar.1 ayağı da canı çıksın(işe bak) diye serbest kalır.sonra dualar okunur(şamanist ayin gibi,allah korusun).ilk darbe hayvanın boğazına geldiğinde,tüm gücüyle çırpınmalarının doğal bir sonucuymuş gibi boğazından kanlar fışkırır.1dk boyunca hayvanın çırpınmaları azalarak devam eder.sonra yavaş yavaş biter.artık hayvanın canı çıkmıştır.en son kafayla gövde birbirinden ayrılırken omurilik kesilirken hayvanda hareketler görürsünüz.doğal bir sonuç.o işlem de bitince artık hareket de kesilir.

bunu anlatınca ne kadar yaşayabildiniz bilemiyorum.ama eğer kurbağanın bu halde olmasına vahşilik diyorsanız bu sahneleri de lütfen izleyin.

ha bana göre ikisi de vahşilik değil.ikisinde de eziyet amacı yok.ama asla biri birinden hafif biri birinden masum değil bu durumların.

Kardes cok marjinalsin bi imza lutfen.

Bogazim kesilerek oldurulmeyi, yarim pismis yarim pismemis yavas yavas oldurulmeye on bin kere tercih ederim.

• Arkadaşlar bear gryllsi hiç gormemis heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalarun

• quote:

Orijinalden alıntı: Quad Damage

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Claw

Türklüğümden bir kez daha gurur duydum

normalde Japonlar da çok onurlu bir millettir ama bu yeme alışkanlıkları

O kadar emin olma. Belki eski kuşaklar öyle anılabilir ancak penis festivali düzenleyen bir millet benim gözümde bu sıfatı pek hak etmiyor.
  • Sabah sabah midem kalktı.

• yazık lan hayvana içim gitti
  • şerefsiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

quote:

Orijinalden alıntı: Quad Damage

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Claw

Türklüğümden bir kez daha gurur duydum

normalde Japonlar da çok onurlu bir millettir ama bu yeme alışkanlıkları

O kadar emin olma. Belki eski kuşaklar öyle anılabilir ancak penis festivali düzenleyen bir millet benim gözümde bu sıfatı pek hak etmiyor.

koreyi sevdiğin için mi onlara karşı bu tepkin ? bende fazla sevmem o tarz şeyleri ama fukuşimada adamlar 100'e yakın gönüllü bulup nükleer santrali kapattırdılar. onlar zehirlendi sadece ülkeleri için yaptılar Bizde böyle olsa acaba kaç kişi gönüllü olurdu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eduardo Elric

bildiğin reklam yapmış herifler galiba üzerinden reklam yapabilecek kadar sıradanlaşmış

• Pis beeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

kültür bu arkadaşım.ha kafasını kesmişsin pişirmişsin ha böyle öldürmüşsün ha kaynar suya atıp haşlamışsın .öldürme şekillerini, yeme şekillerini eleştirmekten vazgeçin artık.balığı da ağzına kanca takarak ve boğarak öldürüyoruz.çok mu insancıl bu?
    neye alışmışsa öyle yapıyor işte.amaç beslenmekse bir sorun yok.

+Sonsuz

• iğrenç
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.