Bildirim
Japon kadın Canlı canlı Kurbağa Yiyor (+18 + İğrençlik (2. sayfa)
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Abi en çok Türk mutfağıyla gurur duyuyorum, her zaman derim. Mis gibi yemeklerimiz var. Adamlar canlı ahtapot - kurbağa - balık yiyor, biz gidiyor İskender yiyoruz. Acayip şanslıyız bak. -
-
Videoyu izlesem kusarım herhalde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne var bunda?
Onun yediğini sen yemeyebilirsin. Ama o da senin yediğin şeyi yiyemeyebilir.
Örneğin kokoreç. Çok seversin ama onlara anlatsan iğrenirler. Bu da böyle birşey işte.
İğrenip durma ye gitsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Gaius Claudius Glaber
quote:
Orijinalden alıntı: uohk061_TS
kültür bu arkadaşım.ha kafasını kesmişsin pişirmişsin ha böyle öldürmüşsün ha kaynar suya atıp haşlamışsın .öldürme şekillerini, yeme şekillerini eleştirmekten vazgeçin artık.balığı da ağzına kanca takarak ve boğarak öldürüyoruz.çok mu insancıl bu?
neye alışmışsa öyle yapıyor işte.amaç beslenmekse bir sorun yok.
Hayvani oldurup yemeye beslenmek denir. Bir aslan ceylan yakaladigi zaman once oldurur sonra yer bunlarin yaptigi eziuetten baska birsey degil
+999999999
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siz hala "asyağlılar çoğ tatlu" deyin -
dünyada neler oluyor ama sadece müslümanların kurban bayramı göze batıyor -
Japonlar kadar iğrenç bir millet yok -
her türlü pislik var bu çekik gözlülerde hayvanlara bu uzakdoğulular kadar eziyet eden millet yoktur dünyada. -
Biliyorum bu videoyu izledim türkçesi var yorumlar söven sövene zati, hadi onu geç neden uzakdoğuda hastalıklar bu kadar yaygın burdan çıkıyor bunlar varya bunlar çok kötü konuşucam ya neyse
-
Bunu normal gören arkadaşların insanlıklarından şüpheleniyorum. Nasıl bir zihniyet canlılar acı çekerken mutlu olup onları daha can çekişirken arkadaşlarıyla rahatça sohbet ederek yiyebilir?
Ülkemizdeki çoğu şeyi görünce neden Türkiyede doğmuşum diyorum ama bu insanlıktan yoksun varlıkları görünce Türk olmamla gurur duyuyorum bir kez daha. -
biri etsin şunu -
quote:
Orijinalden alıntı: karıncayiyenkarıncayiyen
siz hala "asyağlılar çoğ tatlu" deyin
+13123123213213123 -
quote:
Orijinalden alıntı: uohk061_TS
kültür bu arkadaşım.ha kafasını kesmişsin pişirmişsin ha böyle öldürmüşsün ha kaynar suya atıp haşlamışsın .öldürme şekillerini, yeme şekillerini eleştirmekten vazgeçin artık.balığı da ağzına kanca takarak ve boğarak öldürüyoruz.çok mu insancıl bu?
neye alışmışsa öyle yapıyor işte.amaç beslenmekse bir sorun yok.
insanlara saygı duyan hümanist üye de geldi. Konu kilit. Kur. 4ever kurbağa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Ya beyler geçin kültürü mültürü, kurbağa da mı yenir iğrenç lan. Hadi onu geçtim bu şekilde mi yenir nasıl bir zihniyet. -
quote:
Orijinalden alıntı: Scarred
Ne var bunda?
Onun yediğini sen yemeyebilirsin. Ama o da senin yediğin şeyi yiyemeyebilir.
Örneğin kokoreç. Çok seversin ama onlara anlatsan iğrenirler. Bu da böyle birşey işte.
İğrenip durma ye gitsin
neyinden iğrensin alllah aşkına ne bulurlarsa yiyolar zaten :( -
Lan yesinler ama bunlar yemek için yapmıyorki hayvana işkence ediyorlar. Bari hayvana acı çektirmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X