Şimdi Ara

Japon katliamı mı nazi katliamı mı (SS)li (anket)li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
10
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Japon katliamı mı nazi katliamı mı (SS)li (anket)li

(En Son Oy Tarihi: 11.2.2016)
Giriş
  • Dresden bombardımanı vardı bir de. Çok gereksiz bir katliamdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaraziVKayra

Dresden bombardımanı vardı bir de. Çok gereksiz bir katliamdı.

ben genel olarak yazdım ama örnek vermek gerekirse, o dönem japonya'da evler eski ve ahşaptı. amerika buralarda napalm bombaları kullandı. gelmiş geçmiş en kötü bombalardan biri. hatta bazı pilotlar uçaklara kadar yükselen yanık et kokusu yüzünden kusuyorlardı. 1980'de sivil halka karşı kullanımı bm tarafından yasaklandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 12 Nisan 2015; 3:58:57 >
  • nazilerin fantazileri ayrı bi boyutta

adamlar esirleri daha pratik ve daha az maliyetle öldürebilmek için hesap kitap yapmışlar

yapılan deneyler ve kamplardaki durumdan bahsetmeye gerek yok
  • Her milletin gecmisinde katliamlar vardir dunyada kimse masum değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yorumlarınızı zevkle okuyorum gerçekten bilgilisiniz.
    aynı ben yha.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    evet film o 1988 yapımı kedi olayı gerçekmiş sanırım farelerin sesleri bile o anda adamın sinirini bozuyor insanlarıda atmışlar

bu filmi bulamadım bulursam indiririm belki bundan sonraki filmlerde şiddet iyice mi artıyor ?
  • 731 en kötüsüdür yaptıkları deneyler almanların yahudilere sovyetlerin insanlara yaptığının yanında şok etkisi yaratır kalır

japonları savunmaya kalkmayın amerika atom bombası attı diye kendilerini masum göstermeye çalışıyorlar kendileri bizzat 8 milyondan fazla insanı kesmiştir

3 ü arasında seçmeniz gerekse çoğu alman toplama kamplarını tercih ederdi

çinlileri savunduğumu sanmayın onlarada sıra gelicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 12 Nisan 2015; 13:25:25 >
  • Asya'da ki Turklere, Rusyanin Azerbaycan Turklerine, pis Araplarin Turklere ve Ermenilerin Turklere yaptigi katliamlar... Hepsi cayir cayir yanacaktir diger tarafta... Tanri Turk'u korusun...

• quote:

Orijinalden alıntı: E-Klasse

evet film o 1988 yapımı kedi olayı gerçekmiş sanırım farelerin sesleri bile o anda adamın sinirini bozuyor insanlarıda atmışlar

bu filmi bulamadım bulursam indiririm belki bundan sonraki filmlerde şiddet iyice mi artıyor ?

Film Kickasstorrents'te var. Altyazı da altyazi.org'de var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holodomor
  • japonlar cok tehlikeli.Stalin ise bambaska Kendi halkini kesiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsinin köküne kibrit suyu tarihe diyalektiğine ve Allah'ın adaletine dikkat ederseniz Amerika atom bombasını attı.E ne oldu aynı zulume kendileri uğradılar.Şu tarihteki bence en masum devlet Türk devletidir.Osmanlıyı felan bazen beğenmesekte bazen daha insancıl gibi geliyor.En azından asimile felan etmemişler fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BağKurluSamuray -- 12 Nisan 2015; 13:49:26 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Çekik gözlülerden daima korkacaksın

hocam unit731 ile ilgili film filmle ilgili spoiler olamaz, çünkü yasaklanmış bir film sanırım indiremedim hiç bir yerde

sana tek sahne izleteyim 1:08 saateki kediyi farelerle dolu odaya atışlarını izle kötü bir sahne

yorumum almanlar melek kalıyor

aman allahım, resmen kusucaktım.kesinlikle -18 olanlar izlemesin ben bile dayanamadım.kızın resmen kemikleri gözüktü ya .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...kolera... -- 12 Nisan 2015; 13:52:30 >

• Kedi sahnesi çok etkilemedi de çocuk fena . Bir japon arkadaş vardı ulaşabilirsem sorayım şunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Bende ordan baktımda bulamadım bidaha bakarım alt yazı var mı oda önemli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Bende ordan baktımda bulamadım bidaha bakarım alt yazı var mı oda önemli

men behing the sun diye arat. Ama torrent ismi Camp 731.

• Şimdi sadece birer ssye bakıp karar verilmez, bana kalırsa naziler derim çünkü yaptıkları tam anlamıyla katliam, soykırım, sistematik toplu cinayet. japonların durumu biraz daha farklı onlarınki insan deneyi kategorisine girer.

Sonuç olarak alayının canı cehenneme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOTHEON -- 12 Nisan 2015; 14:45:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the space enginer

731 en kötüsüdür yaptıkları deneyler almanların yahudilere sovyetlerin insanlara yaptığının yanında şok etkisi yaratır kalır

japonları savunmaya kalkmayın amerika atom bombası attı diye kendilerini masum göstermeye çalışıyorlar kendileri bizzat 8 milyondan fazla insanı kesmiştir

japonlar masum görünmesin de kim görünsün ? 1945 yılında aylarca japon şehirlerinde siviller hedef alınarak bombalanmıştır , hele 1 ay süren bi Tokyo bombardımanı vardır ki tamamen ABD'nin Japon sivil halkına kademeli olarak yaptığı bir katliamdır . Bu bombardımanlarının sebepleri masum japonları bombalayarak japon imparatorunu teslimiyet masasına oturtmaktı .

Japonya'da milyonlarca masum bebelerin çocukların canına kıydılar savaşı bitirmek için . Japon imparatoru teslim olmadı son olarak ''ne uğracağız atalım atomları bitirelim'' dediler yine sivil halkı hedef aldılar .

Yani ABD öyle bi şerefsizlik yapmıştır ki 1945 yılından itibaren Japonların askeri hedeflerini vurmak yerine savaşı kısalktmak adına Japon sivilleri vurmaya başlamıştır ve bu sürekli devam ettirmiştir .

Ben Japon olsaydım bu ABD ye çok büyük bi düşmanlık beslerdim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 12 Nisan 2015; 14:44:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

quote:

Orijinalden alıntı: the space enginer

731 en kötüsüdür yaptıkları deneyler almanların yahudilere sovyetlerin insanlara yaptığının yanında şok etkisi yaratır kalır

japonlar masum görünmesin de kim görünsün ? 1945 yılında aylarca japon şehirlerinde siviller hedef alınarak bombalanmıştır , hele 1 ay süren bi Tokyo bombardımanı vardır ki tamamen ABD'nin Japon sivil halkına kademeli olarak yaptığı bir katliamdır . Bu bombardımanlarının sebepleri masum japonları bombalayarak japon imparatorunu teslimiyet masasına oturtmaktı .

Japonya'da milyonlarca masum bebelerin çocukların canına kıydılar savaşı bitirmek için . Japon imparatoru teslim olmadı son olarak ''ne uğracağız atalım atomları bitirelim'' dediler yine sivil halkı hedef aldılar .

Yani ABD öyle bi şerefsizlik yapmıştır ki 1945 yılından itibaren Japonların askeri hedeflerini vurmak yerine savaşı kısalktmak adına Japon sivilleri vurmaya başlamıştır ve bu sürekli devam ettirmiştir .

Ben Japon olsaydım bu ABD ye çok büyük bi düşmanlık beslerdim .

bildiğim şeyleri bana anlatmışsın tekrar japonlar hiçde masum değildir anne karnındaki hamile bebekleri kesip çeşitli deneyler yapmışlardır

savaş sonu japonya 1 milyon kayıp alırken çin rus karışık 4 milyondan fazla almıştır 17 milyon çinli ve rus sivilde sırf deney ve savaşta ölmüştür

http://tr.wikipedia.org/wiki/Pasifik_Cephesi_%28II._D%C3%BCnya_Sava%C5%9F%C4%B1%29

• Bunun sencesi bencesi yok istatistiklere göre seçilmeli. Ama biri vurup öldürür biri hamile kadını bayıltmadan içini açıp bebeği eliyle çıkarır bilmiyorum o yüzden.

not: image kodu girmeyin bu tür görsellerden etkilenebilecek insanlar var burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su_şişesi -- 12 Nisan 2015; 14:54:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.