Şimdi Ara

Japon katliamı mı nazi katliamı mı (SS)li (anket)li (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
10
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Japon katliamı mı nazi katliamı mı (SS)li (anket)li

(En Son Oy Tarihi: 11.2.2016)
Giriş

Orijinalden alıntı: the space enginer

quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

quote:

731 en kötüsüdür yaptıkları deneyler almanların yahudilere sovyetlerin insanlara yaptığının yanında şok etkisi yaratır kalır

japonları savunmaya kalkmayın amerika atom bombası attı diye kendilerini masum göstermeye çalışıyorlar kendileri bizzat 8 milyondan fazla insanı kesmiştir

3 ü arasında seçmeniz gerekse çoğu alman toplama kamplarını tercih ederdi

çinlileri savunduğumu sanmayın onlarada sıra gelicek

japonlar masum görünmesin de kim görünsün ? 1945 yılında aylarca japon şehirlerinde siviller hedef alınarak bombalanmıştır , hele 1 ay süren bi Tokyo bombardımanı vardır ki tamamen ABD'nin Japon sivil halkına kademeli olarak yaptığı bir katliamdır . Bu bombardımanlarının sebepleri masum japonları bombalayarak japon imparatorunu teslimiyet masasına oturtmaktı .

Japonya'da milyonlarca masum bebelerin çocukların canına kıydılar savaşı bitirmek için . Japon imparatoru teslim olmadı son olarak ''ne uğracağız atalım atomları bitirelim'' dediler yine sivil halkı hedef aldılar .

Yani ABD öyle bi şerefsizlik yapmıştır ki 1945 yılından itibaren Japonların askeri hedeflerini vurmak yerine savaşı kısalktmak adına Japon sivilleri vurmaya başlamıştır ve bu sürekli devam ettirmiştir .

Ben Japon olsaydım bu ABD ye çok büyük bi düşmanlık beslerdim .

bildiğim şeyleri bana anlatmışsın tekrar japonlar hiçde masum değildir anne karnındaki hamile bebekleri kesip çeşitli deneyler yapmışlardır

savaş sonu japonya 1 milyon kayıp alırken çin rus karışık 4 milyondan fazla almıştır 17 milyon çinli ve rus sivilde sırf deney ve savaşta ölmüştür

http://tr.wikipedia.org/wiki/Pasifik_Cephesi_%28II._D%C3%BCnya_Sava%C5%9F%C4%B1%29

Kardeşim sen japonların 2. dünya savaşındaki ordu yapısını bilmiyorsun . Japon ordusu ayrıdır japon milleti ayrıdır bunu ayır bi . Evine Japon bayrağı asmamak büyük bir suçtu bunu bilir misin mesela ?Birçok japon sivil kendi ordusu tarafından infaz edilmiştir vatan ihanetten (sebep evinin dışına bayrak asmamak )

Japon ordusuyla japon milletini bağdaştırma .

• quote:

2.Dünya savaşının en ırkçı milleti Almanlar değil Japonlardı . Bununla birlikte japonların kampları çok daha ağırdı , özellikle koreliler ve çinlilere çok ciddi savaş ciddi savaş suçları işlemişlerdir ;fakat japonların bu soykırım ve insanlık suçlarında bu kadar gündeme gelmemelerinin sebepleri :

1 ) Japon İmparatorluğun Nazi İmparatorluğuna göre genelde daha güçsüz olması (denizde Japon donanması daha güçlüydü ) ve müttefik kuvvetlerin canını daha az yakması . Oysa ki Nazilerde öyle bir güç vardı ki 1945 yılında bile müttefik kuvvetlere milyonlarca kayıp verdirttiler . Japonların ise ciddi savaştığı tek düşman ABD 'ye karşı bütün savaşlarda en ağır kayıbı japonlar vermiştir 1942 yılından itibaren.(İwo Jima savaşı istisna )

2)Japonların Asyalı fakir milletlere soykırımına karşın Nazilerin dünyada ekonomik gücü olan yahudilere soykırım yapıyor oluşu .

Bu yüzden Nazi ve Hitler bu kadar ünlüdür anlayacağınız yoksa Japonlar 2. dünya savaşında en gaddar orduydu + olarak ABD Pearl Harbor saldırısından sonra masum ABD vatandaşı Japonları veya ABD de yaşayan masum japonları toplama kamplarına almıştır .

Yani anlayacağınız 2. dünya tamamen bir insanlık suçudur oysa ki yahudi yönetimindeki hollywood tarafından butun insanlık suçları Nazilere yıkılıyor . Biraz yabancı kaynaklardan 2. dünya savaşını araştırırsanız naziler kadar diğer devletlerin de suçlu olduğunu görebilirsiniz .

Tarihi kazananların kaynaklarından görmek zorundayız ne yazık ki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

731 en kötüsüdür yaptıkları deneyler almanların yahudilere sovyetlerin insanlara yaptığının yanında şok etkisi yaratır kalır

japonları savunmaya kalkmayın amerika atom bombası attı diye kendilerini masum göstermeye çalışıyorlar kendileri bizzat 8 milyondan fazla insanı kesmiştir

japonlar masum görünmesin de kim görünsün ? 1945 yılında aylarca japon şehirlerinde siviller hedef alınarak bombalanmıştır , hele 1 ay süren bi Tokyo bombardımanı vardır ki tamamen ABD'nin Japon sivil halkına kademeli olarak yaptığı bir katliamdır . Bu bombardımanlarının sebepleri masum japonları bombalayarak japon imparatorunu teslimiyet masasına oturtmaktı .

Japonya'da milyonlarca masum bebelerin çocukların canına kıydılar savaşı bitirmek için . Japon imparatoru teslim olmadı son olarak ''ne uğracağız atalım atomları bitirelim'' dediler yine sivil halkı hedef aldılar .

Yani ABD öyle bi şerefsizlik yapmıştır ki 1945 yılından itibaren Japonların askeri hedeflerini vurmak yerine savaşı kısalktmak adına Japon sivilleri vurmaya başlamıştır ve bu sürekli devam ettirmiştir .

bildiğim şeyleri bana anlatmışsın tekrar japonlar hiçde masum değildir anne karnındaki hamile bebekleri kesip çeşitli deneyler yapmışlardır

savaş sonu japonya 1 milyon kayıp alırken çin rus karışık 4 milyondan fazla almıştır 17 milyon çinli ve rus sivilde sırf deney ve savaşta ölmüştür

http://tr.wikipedia.org/wiki/Pasifik_Cephesi_%28II._D%C3%BCnya_Sava%C5%9F%C4%B1%29

Kardeşim sen japonların 2. dünya savaşındaki ordu yapısını bilmiyorsun . Japon ordusu ayrıdır japon milleti ayrıdır bunu ayır bi . Evine Japon bayrağı asmamak büyük bir suçtu bunu bilir misin mesela ?Birçok japon sivil kendi ordusu tarafından infaz edilmiştir vatan ihanetten (sebep evinin dışına bayrak asmamak )

ordu yapısından tut yönetim şeklini savaş ve sonrasındaki yerlerine kadar kullandıkları silahları ve yaptıkları operasyonlara kadar hepsini biliyorum merak etme

• Bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ordu yapısından tut yönetim şeklini savaş ve sonrasındaki yerlerine kadar kullandıkları silahları ve yaptıkları operasyonlara kadar hepsini biliyorum merak etme

Biliyorsan böyle argümanlarla gelme bana . Japon imparatoru Hirohito daha fazla halkının ölmemesi için ABD ile anlaşmaya varmaya çalışmıştır fakat dönemin genelkurmayı hirohitoya bunu yaparsa japonyanın imparatorluk makamını satacağını söyleyerek ciddi tehditler savurmuştur. Yani japon imparatorluk makamı 1944 yılından itibaren gücünü kaybetti , genelkurmaya bile sözünü geçiremedi . Şu anda Akihito neyse Hirohito da o duruma düşmüştür Tojo adlı manyak japon ordusunu yönetir hale gelmiştir . Yani japonyada ciddi bi yozlaşma vardı ,imparator adına konuşan bi askeri komutan vardı .

Bugün Japonlar neden imparatorlarına tapıyorlar bi düşün bakalım .Ben hiçbir Japon imparatorunun halkını düşünmediğini görmedim,bilmiyorum . Gerek Hirohito olsun gerekse şu anki Akhito olsun .Bizim gibi yozlaşmış siyasetçiler yerine gelenekçi , halkını kendinden öne koyan liderlerdir her biri .

Japon impatorunun saygısına bak bir de bizimkilerin en basiti

• Tarihte bir çok örnek var.Tabi bunlar şiddette başka boyuta atlamış.

Bildiğim kadarıyla atalarımız katliam dahi yapmamışlar. Katliamı bırak asimile bile etmemişler. Türk tarihiyle ilgili bu tür olaylara dair bilgisi olan varsa pm atabilir mi ? yada bu konuya yazsın herkes okusun. Benim bildiğim yok. Atalarımız kadın, çocuk ve yaşlı öldürmezmiş. Silahsıza silah çekmezmiş. Öyle insanlar katliam yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Ruanda Katliamı

iç savaş değil miydi o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Ruanda Katliamı

iç savaş değil miydi o?

İnsanları birbirlerine düşürdüler. Din ayrılığı yaptılar. Erkekler eşlerini çocuklarını bile öldürdü. Bunun sorumlusu sömürgeci devletlerdir !

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biliyorsan böyle argümanlarla gelme bana . Japon imparatoru Hirohito daha fazla halkının ölmemesi için ABD ile anlaşmaya varmaya çalışmıştır fakat dönemin genelkurmayı hirohitoya bunu yaparsa japonyanın imparatorluk makamını satacağını söyleyerek ciddi tehditler savurmuştur. Yani japon imparatorluk makamı 1944 yılından itibaren gücünü kaybetti , genelkurmaya bile sözünü geçiremedi . Şu anda Akihito neyse Hirohito da o duruma düşmüştür Tojo adlı manyak japon ordusunu yönetir hale gelmiştir . Yani japonyada ciddi bi yozlaşma vardı ,imparator adına konuşan bi askeri komutan vardı .

Bugün Japonlar neden imparatorlarına tapıyorlar bi düşün bakalım .Ben hiçbir Japon imparatorunun halkını düşünmediğini görmedim,bilmiyorum . Gerek Hirohito olsun gerekse şu anki Akhito olsun .Bizim gibi yozlaşmış siyasetçiler yerine gelenekçi , halkını kendinden öne koyan liderlerdir her biri .

Japon impatorunun saygısına bak bir de bizimkilerin en basiti

KELİME SALATASI .. ÖTESİ DEĞİL

• Komunizmi savunanlar acaba 20. Yy'da 100 milyondan fazla insani oldurdugunu biliyorlar mi

• Millet japonlar ve almanlardan bahseder..Ama kimse rusların 50 milyon türkü katlettiğini yazmaz...Çinlilerin katlediği Türkleri yazmaz..Fransanın soykırımı yazmaz abd nin ırakta öldürdüğü ve halada ölmekte olan 2 milyon küsür insanı yazmaz..Ermenilerin türklere yaptığı soykırımı yazmaz..Acaba konuyu açan arkadas bunların niye eklememis..

Ama almanlar japonlar çok piss kaka dır...

yahudileri,ruslar ve çinlileride biliyorsunuz..Dünyada ki yok olması gereken ırklardır bunlar..

Yazık la..
  • bu aralar 1915 bir buçuk milyon ermeni katliamı moda

• Moğol katliamlarından bahseden olmamamış ilginç.

• Japonlar katlettiyse vardır bi bildikleri.

Ki tabi yine de yakıştıramadım japonlar nasıl yapmış böyle bişiyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

bu aralar 1915 bir buçuk milyon ermeni katliamı moda

Zamanın şartları düşünüldüğünde öyle bir rakam imkansız.Organizasyon yoktu, savaşın ortasıydı farklı farklı cephelerde yüzbinlerce asker savaşıyordu, ayrıca 1915 de Çanakkale gibi yorucu bir savaş da var.

-Birçok Ermeni ölse de 'teknik' olarak soykırım terimi yanlış.
    -Rakam götten uydurma

Buna ancak Türk düşmanıysanız veya aptalsanız inanırsınız.Sen seç hangisi olduğunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her katliam olsun insanlik adina utanc verici,gunumuzde orta doguda katliamlar devam ediyor.

• savaş sırasında esir alınır. bunlar tabi kide üretim için çalştrılırlar. şimdi kremetoryumlarda, ölenler yakılıyordu herhangi bir hastalık ortaya çıkıp yayılmasnı diye 1 dünya savaşında olduğu gibi. toplu mezarlarda yine hastalıklı olanlar öldürülüyordu bulaşıcı türünden ki fotoğraflara bakarsanız hep bir köşede kireçte görürsünüz hastalık dışarıya nüfuz etmesin.

tamam yapılanları savunmuyorum ama kendi halkı için dünyayı hiçe sayan bir insan. şimdi abd aynı şeyi yapyor hanginiz ses çkartıyorsunuz.

kızılderilileri katlederlerken kimin sesi çıkt kendi topraklarnda ya şimdi kim konuşuyor. günümüzde de apaçık bir şekilde yapılanlar var üstelik

sscb stalin başa gelirken ve geldikten sonra 28 milyon insanın ölümüne sebeb olmuştur. bknz HOLODOMOR.

+ bir de japonlar var

yahudilerde para çok olduğu için hep onlar göz önünde tutuluyor. istediklerini yaptrma güçleri olduğu için.

bütün bunların tek sebebi çıkar. tarih bu şekilde sözü geçenin elinde şekilleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Japonlar katlettiyse vardır bi bildikleri.

Ki tabi yine de yakıştıramadım japonlar nasıl yapmış böyle bişiyi.

Fazla animenin zararları.
  • Adamlar soykırımın dibine vurmuşlar hala her yerde Türkler soykırım yaptı diye ötüyorlar.
  • En çok sevdiğiniz katliamı mı seçiyorsunuz ? Neyin kafası bu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.