Şimdi Ara

japon malımı?çin malımı?başkamı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar japon marka motosikletmi alıyım,çin malı motormu alıyım yoksa iyi bildiğiniz başka marka motorsikletmi alıyım.yorum yaparmısınız bana?

• sen bize motorları söyle biz sana modellerin artısını eksisini yazarız.japon motosikletleri çin motosikletlerine göre daha iyi.İllada japon alacaksın diye bişey yok alman,avustralya,italyan modellerde var.
  • Sen bize oncelıkle gecmıs tecrubelerını soyle hangı motorları kullandın su an almayı dusundugun motor ılk motorun mu olucak Kullanmak ıstedıgın hangı tarz motor olucak?bunları belırttıkten sonra gerıye kalan senın butcen bu alıcagın motora ne kadar butce ayarlıyabılırsın bu butceyı soylerken korumalarıda dusun hııKorumasız olmazBunların hepsını bırlestırıp sana bı lıste sunalım Yardımcı olmaktan cok mutlu olurum
  • saygılarbeyendigin motorların listesini verirsen yardım etmeye çalışırım
  • ben kanuni seyhan 250c kullanıyorum.şöyşe sağlam ve hızlı motor arıyorum.ona göre tavsiye yaparmısınız?
  • paranb varsa japon , kısıtlı ise çin tabiki. ama mondial harici bi çin bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: acy78

paranb varsa japon , kısıtlı ise çin tabiki. ama mondial harici bi çin bence

+1907
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VATAN daki LG çin malı mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Çin'de Cihaz Ürettirmek
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütcen ne kadar
  • japon motorlar pıyasanın basında gelır ve dıer ulkelerın motorlarıyla mukayese kabul etmez onun ıcın japon alabılıosan japon al

quote:

Orjinalden alıntı: arda_0640

arkadaşlar japon marka motosikletmi alıyım,çin malı motormu alıyım yoksa iyi bildiğiniz başka marka motorsikletmi alıyım.yorum yaparmısınız bana?
  • quote:

paranb varsa japon , kısıtlı ise çin tabiki. ama mondial harici bi çin bence

Sadece mondial değil hepsi ama bisan ve kanuni biraz daha iyi.Ucuz çin malı almak istiyorsan tabii...
  • Ucuz diyosan Mondial yada cin malı iste kalite diyosan japon malı agır abiyim ben ole zıptırık motorlora binmem diyosan honda shadow yada amerkan malı alcaksın
  • en güzeli JAWASAKİ
  • Japon hem pahalı hemde parçaları aşırı pahalı. Paran varsa japon al.
    Çin ise ucuz ama dökülür hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcmaniafethi

Ucuz diyosan Mondial yada cin malı iste kalite diyosan japon malı agır abiyim ben ole zıptırık motorlora binmem diyosan honda shadow yada amerkan malı alcaksın

amerikan malı mı? dostum valla bu işte amerikan mallarının popüler olduğunu hiç duymadım hani italyan piaggio filan desen alman bmw desen neyse derim ama bu amerikan sevdasımı ürünü mü yoksa.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pcmaniafethi

Ucuz diyosan Mondial yada cin malı iste kalite diyosan japon malı agır abiyim ben ole zıptırık motorlora binmem diyosan honda shadow yada amerkan malı alcaksın

amerikan malı mı? dostum valla bu işte amerikan mallarının popüler olduğunu hiç duymadım hani italyan piaggio filan desen alman bmw desen neyse derim ama bu amerikan sevdasımı ürünü mü yoksa.

harley davidson

• acy78
    oha amerikan motorlarını hiç duymadınmı harleyleri özel yapım chopperlerı kendı tarzlarında çok iyi motorlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcworldpc

arkadaşlar japon marka motosikletmi alıyım,çin malı motormu alıyım yoksa iyi bildiğiniz başka marka motorsikletmi alıyım.yorum yaparmısınız bana?

Capon al Capon
  • Japon, olmadı Kore (Hyosung) ya da Tayvan (SYM).
  • Hocam merhaba
    racing motor düşünüyorsan honda cbr 250r veya kawasaki ninja 250r al. temiz 2.el veya sıfır.
    chopper tarzı düşünüyorsan fazla paran da yoksa regal raptor 250cc al. çok temizleri zor bulunur tavsiyem sıfır al.
    kros tarzo düşünüyorsan ktm duke 125 veya 200 al. bu tarz motorlar hoplamalı zıplamalı olduğu için motor dan çok iyi anlamak gerekir (2.el için.) çok iyi ustayla iyice kontrol ederek al. bana sorarsan sıfır al.
    enduro tarzı sadece kullandım fazla anlamam bu yüzden bilgi veremeyeceğim.

Çinli ler den uzak dur. Çok zor da kalırsan da sıfır al. 2.el den kaç. sık sık bakım yap.
    racing motor düşünüyorsan koreli hyosung gt250r dan uzak dur. özellikle 2008 ve öncesi modellerin den.
    hyosung gt250r (2008 ve önceki modelleri)
    devir kesici yok
    ön/arka fren sistemi aynı, bu yüzden arka fren kitlenme yapabiliyor.
    fabrika lastikleri tırtın tırtı.
    malzeme ve işçilik kötü, 40 fırın ekmek yemesi lazım.
    hız konusuna gelecek olursak emsallerine göre hızlı.
    fren durumu çok kötü motoru durdurmak zor. özellikle şehir için de tehlike.

bu motora bu parayı verene kadar yzf125r alsan daha iyi derim.

• imkanın varsa Çin malına pek itibar etme derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.