Şimdi Ara

japon malımı?çin malımı?başkamı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi ülkeye göre ayırdım etmek olmaz. Çin malı diye küçümsemekte yanlış. Fabrikaya göre ayırdım yapacaksın kimi malını daha iyi yapar kimi daha kötü ülkeyle ne alakası var motorla. Çin'i neden bu kadar küçümsüyosunuz onuda anlamış değilim Çinin kimi fabrikası kötü motor çıkarır kimi fabrikası iyi motor çıkarır Japonyanında aynı İtalyanında aynı diğer ülkelerinde aynı. Bi motoru japon malı italyan malı diye alırsan elinde kalır o motor.
  • ülke olarak degılde model olarak bakarsan basın agrımaz kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çinden uzak durmanı tavsiye ederim tabiki japon markaları bu konudaki başarılarını kanıtlamış durumda tabiki senin hangi tarz ve fiyat aralığın önemli kanuni seyhan dediğine göre cruiser - chopper model kullanıyorsun kawasaki n500 honda shadow yamaga virago 535 fln alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernox

Japon hem pahalı hemde parçaları aşırı pahalı. Paran varsa japon al.
    Çin ise ucuz ama dökülür hemen

parçaları pahalı olunce hemen 1 ayda dökülcekmi yani olsun ama 2 3 yıl dayanıyor o parçalar napıcan süreklimotorumu sokücen takıcan anlamadım lanet olsun bu çinlilere
  • quote:

Orijinalden alıntı: low

Hocam merhaba
    racing motor düşünüyorsan honda cbr 250r veya kawasaki ninja 250r al. temiz 2.el veya sıfır.
    chopper tarzı düşünüyorsan fazla paran da yoksa regal raptor 250cc al. çok temizleri zor bulunur tavsiyem sıfır al.
    kros tarzo düşünüyorsan ktm duke 125 veya 200 al. bu tarz motorlar hoplamalı zıplamalı olduğu için motor dan çok iyi anlamak gerekir (2.el için.) çok iyi ustayla iyice kontrol ederek al. bana sorarsan sıfır al.
    enduro tarzı sadece kullandım fazla anlamam bu yüzden bilgi veremeyeceğim.

Çinli ler den uzak dur. Çok zor da kalırsan da sıfır al. 2.el den kaç. sık sık bakım yap.
    racing motor düşünüyorsan koreli hyosung gt250r dan uzak dur. özellikle 2008 ve öncesi modellerin den.
    hyosung gt250r (2008 ve önceki modelleri)
    devir kesici yok
    ön/arka fren sistemi aynı, bu yüzden arka fren kitlenme yapabiliyor.
    fabrika lastikleri tırtın tırtı.
    malzeme ve işçilik kötü, 40 fırın ekmek yemesi lazım.
    hız konusuna gelecek olursak emsallerine göre hızlı.
    fren durumu çok kötü motoru durdurmak zor. özellikle şehir için de tehlike.

bu motora bu parayı verene kadar yzf125r alsan daha iyi derim.

hysungun göstergeleri bizim evdeki eski fırın göstergelerine benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 23 Haziran 2012; 0:52:58 >

• Kalite istiyorsan japon,ucuzluk istiyorsan çin
  • bugün bizim semtte mash 150 mondial vardı ellerinde sucuya sordm memnunum dedi bi başka mondial zc 150 kullanana sordum oda memnunum dedi ben 150 mash almayı düşünüyorum activa alcaktım sahipleri çok düzenbazlık yapıyor küflü egzsu indirim yapmadan satmaya çalıştı işten işe kullanacağım ellerinde activa var diye sanki bi halt sanıyolar kendilerin indirim yapmıyolar yemişim onların activalarını, satıcaklar spacy alcaklar kendilerine, bizde enayiyiz 2500 tleye activa 100 lük alcaz ha yemezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 25 Haziran 2012; 14:58:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.