Şimdi Ara

Japonya Olurmu ?(Anket Eklendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
4.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Japonya Olurmu ?(Anket Eklendi)

(En Son Oy Tarihi: 16.1.2016)
Giriş
  • Dostum bu aralar Japonya'ya gitmeni tavsiye etmem. Neden diyeceksin çünkü eğer japon haber sitelerinden haberdarsan şu an Japonya'da (türkçe olarak) organ mafyası hortladı demiyeyim artık meslek halini almaya başladı. Üstelik bu tip olaylarda herhangi bir tekel olmadığı için kendini sürekli rahatsız hissetmen olası. Bunları söylüyorum çünkü ablam şu an Tokyo'da öğrenimine devam ediyor ve bizle bile internet cafede konuşurken arkasına ve yan masalara bakıyor.Yani dostum son bir kez düşün bence

Neyse yeter bu kadar umarım seni bilgilendirmişimdir
  • japonyada işi filan düşünme orda fabrikada da çalışsan burdaki fabrikalar gibi degil ve hemde kat kat fazla paranı alıyorsun abim yıllarca orda kaldı ve japon tanıdıklarımızda var.. kızın dedigi biraz mantıksız orda 21 yaşında olan herkes ayrı eve cıkar ve aileleri gayet dogal karsılar ve kendini geçindirecek maddi duruma sahiptirler.. daha yaşın 19 aynı yaştayız seninle bu yaşta evlenip ne yapacaksın :S kaldıki tanımadan etmeden int.te gördügün kadarına nasıl güvenebilirsin :S
    japonlar iyi insanlardır ama bu bütün insanlarını kapsayacak bi durum degil. japonyaya farklı yoldan git yaşa çalış ya da oku ama bu şekilde evlenmeyi düşünme..
  • bence tadında bırak o 20 gün de bi anı olarak kalsın sende bu şekilde hiç bir güvencen olmadan japonya ya gitmek çok riskli..
  • Bi anlık gaflete kapılma arkadaşım. Bence kız yalan söylemiyorsa bile orada seni ezecektir. ÇÜnkü her kulvarda sana fark atmış durumda.
  • niyetin varsa önce bir üniversite oku ondan sonra düşün bunları bence
  • git sen çök kızın organlarına hepimiz rahatlayalım

şaka bi yana aşırı amerika hayranlığı felan gibi bi şeyler okudum yukarıda o güney kore için geçerli değilmiydi?

bu arada arkadaşım japonya hakkında gayet açıklayıcı bilgilerihttp://www.japonya.org/ adresinden öğrenebilirsin forumuda var bi göz at istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 16 Eylül 2010; 12:41:14 >
  • Evane-Scence :Valla doğru diyorsun büyük şehir zorlukları var fakat araştırdım ve bana göre bir yer değil gibi geliyor.Bilgiler için teşekkür ederim.
    axi___ :Zaten anca fabrikada çalışabilirim veya türklerin yanında lokantalarda.Onun içinde japonca lazım.Kızla nette tanıştığım doğru ama buraya tatil için geldi 20 gün hep beraberdik.Yakından tanıma fırsatım oldu halada kontak halindeyim.Güven konusu değil dert statü farkı.
    Fashionality :Sanırım öyle olacak,ama ailemle oturup konuşuyorum sürekli amcam dışında herkes olumsuz bakıyor.Amcamda kendi çıkarı için gitmemi istiyor.
    onurco91 :Üniversite 2 yıllık kazanmıştım o yüzden gitmedim,ama ek kontenjandan girebilirsem şansımı deneyeceğim.
    Grozny :Dünden beri dediğiniz siteyi okuyorum çok olumsuz bilgiler var beni soğutan en büyük etkenlerden biri o site.Ne kadar objektif yazılmış bilemem tabi.

• Evet konuştum herşeyi bitirdim,artık bu macera bitti dershaneye yazılacağım tekrar.Amcam'dan küfür yedim sadece gerisi sorun değil.Kızla küfürleşmeye varan konuşmalar oldu benimle oynadın felan dedi ama nafile başımdan zor attım.Artık beni rahatsız etmemesini söyledim.Türk kızlarına yönelicem ve hayatıma artık o şekilde yön vericem.Kararımı açıklıyım dedim herkese iyi günler.
  • En doğrusunu yaptın. Önünde neler var neler yok bilmiyorsun. Oraya da gidince ne halt edeceğin hakkında bir fikrin yok.
  • bu kız senin kara kaşına kara gözüne aldanmamıştır vardır bir çıkarı. organ olayı olabilir. kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez, orada başına bir iş gelse kimsenin ruhu duymaz. ayrıca japonlar en çok gurura önem verir. hangi ulus ya da dinden olduğun önemli değil onlar için, sadece gururunu kaybedersen anca harakiri paklar seni, onu da yapmak afedersin ama göt ister, gerçek bir harakiri videosu izlemiştim gerçekten zor iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Evet konuştum herşeyi bitirdim,artık bu macera bitti dershaneye yazılacağım tekrar.Amcam'dan küfür yedim sadece gerisi sorun değil.Kızla küfürleşmeye varan konuşmalar oldu benimle oynadın felan dedi ama nafile başımdan zor attım.Artık beni rahatsız etmemesini söyledim.Türk kızlarına yönelicem ve hayatıma artık o şekilde yön vericem.Kararımı açıklıyım dedim herkese iyi günler.

en doğru kararı vermişsin gerçekten sevindim dönercide çalışmak neydi o

kendi kendime oh be dedim

• Usta bileti alsaydın bana yollasaydın ben gezmeye giderdim hatta kıza gözükmezdim bir bakardım sakat olayı varmı diye Şaka bir yana türkiyede kalmakla iyi yapmışsın ben uzak doğulu kızlardan hoşlansamda şahsen ülkelerine gitmem açıkcası.
  • aRiSe* :Evet dediğiniz gibi orda ne olacağım belli değildi,20 gündür tanıdığım birine güvenmem için bir sebep yok.Belkide yabancı erkek arkadaşım var diye hava atıp hevesi geçince benden bıkacaktı.
    BaDRuLe :Ben japon değilim neden harakiri yapayımama ortada harakirilik bir durum yok onu kullanıp atsaydım olurdu o ayrı ama kullanmadım aksine onun bir çok masrafını kendim karşıladım.
    BluePage :Teşekkürler,dürüst olmak gerekirse daha önce yurt dışına çıkmadığım için bana cazip gelmişti.Sonuçta çaba göstermicektim herşey hazır önümdeydi o yüzden kolayına kaçtım.Birazcık pişmanlık var ama olur sanırım okadar
    Blue Fox :Bileti alırdın ama dönmesi nasıl olacaktı çok pahalı bir yermiş

• en doğru kararı vermişsin , dönercide çalışmak falan . Hayırlısı olsun.
  • burda sınavıda kazanamadım diyorsun yani eğitim açısından buradaki durum parlak değil. bence git kızdan hoşlanıyorsan dil öğrenirsin hayatın değişir güzel olur.
  • İyice araştırdıktan sonra git derim.Japonya bu, boru değil :D Zaten Japonya'ya (Daha doğrusu Japon kızlara ) zaafım var
  • quote:

quote:

kız hamile olabilir hocam. çocuğu aldır biran önce.

öyle birşey olamaz tabiki,en azından benden yana yok

nie olmuyo la şapkamı taktın
  • bence hiç iyi yapmamışsın hiç değilse bileti alıp gidecektin bakıcaktın ortamına durumlara ondan sonra Türkiyeye gelecektin hazırlıklarını yapıp Tekrar gidecektin böyle bir fırsat
    bidaha birz zor gelir karşına ayağınla tepmişsin fırsatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

quote:

keşke babanda taksaydı şimdi bu yorumu yazmış olmazdın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

quote:

keşke babanda taksaydı şimdi bu yorumu yazmış olmazdın.

Noldu la ne çok alınmışın derdin var herhal ama tıp çok ilerledi çaresi vardır herşeyin.Üzülme bu kadar müsterih ol

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.