Şimdi Ara

Japonya Olurmu ?(Anket Eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
4.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Japonya Olurmu ?(Anket Eklendi)

(En Son Oy Tarihi: 16.1.2016)
Giriş

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

quote:

quote:

quote:

kız hamile olabilir hocam. çocuğu aldır biran önce.

öyle birşey olamaz tabiki,en azından benden yana yok

nie olmuyo la şapkamı taktın

keşke babanda taksaydı şimdi bu yorumu yazmış olmazdın.

Noldu la ne çok alınmışın derdin var herhal ama tıp çok ilerledi çaresi vardır herşeyin.Üzülme bu kadar müsterih ol

mümkünse aşmış yorumlarını kendine sakla,diğer arkadaşların yazdıkları fazlasıyla yardımcı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten.Roshi123 -- 17 Eylül 2010; 14:28:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Noldu la ne çok alınmışın derdin var herhal ama tıp çok ilerledi çaresi vardır herşeyin.Üzülme bu kadar müsterih ol

mümkünse aşmış yorumlarını kendine sakla,diğer arkadaşların yazdıkları fazlasıyla yardımcı oldu.

Tabi derdinin çözümü için yardımcı olmuşlardır ama şifa bulamazsan alternatif tıpa yönel derim

• quote:

Tabi derdinin çözümü için yardımcı olmuşlardır ama şifa bulamazsan alternatif tıpa yönel derim

tamam öyle yaparım saol önerin için
  • Üniversiteyi oku öyle git
  • Eğer bana ordan ramen malzemeleri ve cosplay gönderirsen gidebilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adam fıkradaki dede

Fıkra:

quote:

Olay İzmir'de Bir Belediye Otobüsünde Gelişiyor.

Yaşlı Bir Amca Elinde Bastonuyla Kalabalık Bir Otobüse Biniyor, Oturacak Yer Yok.. Bastonunu Yere Vura Vura Orta Sıralara Doğru İlerliyor, Taaa Arkaya Kadar Gidiyor Ama Kimsede Tın Yok... Baston Tıklamasından Rahatsız Olan Gencin Biri Yuksek Sesle Bağırıyor Amcaya;

''Dede, Şu Bastonunun Altına Keşke Lastik Taksaydın Bu Kadar Ses Çıkmaz, Biz De Rahat Ederdik''

Bütün Gözler Gence Dikilirken Yaşlı Adam İstifini Bozmadan Otobüsü Kahkahaya Boğacak Bomba Cümleyi Patlatıyor:

''17-18 Sene Evvel O Lastiği Baban Taksaydı Şimdi Bizde Rahat Ederdik !!'

• quote:

Orijinalden alıntı: weatore

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: weatore

quote:

Osaka'da yaşıyor arkadaşlar kız,bu şehir hakkında bilgisi olan varmı ?

Japonya'nın en büyük adası olan Honşu'nun Kansai Bölgesi'ndeki Osaka Körfezi'ne dökülen Yodo Nehri'nin döküldüğü yerde bulunan Japonya'nın Tokyo'dan sonraki en büyük şehri.

Yani büyük yer iş güç sorun olmaz diyorsun

bilmem valla wikipedia terkim

Koptuğum andır

• hala burdamısın git bi gör baktın olmadı geri dönersin

not:2 valiz permatik götür iyi satılır
  • Hocam bir arkadaşıyla da beni tanıştır beraber gidelim Japonyaya. (ciddiyim)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

ya bırak hocam 2 yıl bir insan seni 1 böbrek için uğraşmaz bırak bende o kadar para alacağımı bilsem yine uğraşmam birde kız gelmiş misafir etmişsin felan korkma bişi olmaz kızı biraz internetten araştır vs dh araştırmcı kimliğini kullan

sana örenrşm ya askerden sonra yada okul bitince evlen daha çok erken ve biraz daha tanımış olursun

Bende vazgeçer diye korkuyorum,o beni aldırmazsa yanına bir daha böyle fırsat yakalayabilceğimi sanmıyorum.Zaten soğuk davranıyor bu aralar düşünücem dediğim bu konuyu.Ailemle kamera'da konuş tanış diyor.Onlar beni soruyormuş

Bu riske girmeye değmez kanımca. Gerçekten birbirinizden etkilendiyseniz birbirinizi beklersiniz ki böylesi daha iyi.. Yok bir heves uğrunaysa söylediğim gibi hayatını riske atmaya değmez.

• Git hocam, playstation' ın ana memleketi.
  • NitroWar :Burdayım vazgeçtim.
    devilish_ :Bu saatten sonra zor gibi ama tatile 2 arkadaşıyla gelmişti ozaman söylemiştim arkadaşlara gelin takılın bizde yalnız kalırız diye ne işin var japonla demişlerdi
    GoldPunch :Sorma zaten ps3 muhabbetiyle sıkıcı anlar yaşatıyordu bazen.Yok biz japonyada cosplay yaparız,oyun partisi yaparız.Sıyırmışlar biraz.
  • yapma be dostum bi gün gelicek gitmediğin için pişman olucaksın maddi yönden sıkıntın yoksa git gez gel bence
  • bu fırsatı kaçırma
  • İlginç bi olaymış kız güzel mi bari, evlenmeni tavsiye etmem ama japonya ya kızın yanına gitmeni orda üniversite okuma şansın olursa yaşamını orda sürdür.
    Şu japonun fotoğrafını koy bakalım japonyaya gitmeye değer mi anlarız.
  • O fırsat bende olacaktı uçaktan yazıyor olurdum. 2 kardeş vardı. Ayar çekmeye çalıştıydım ama sevgilileri varmış O zamandan beri pusudayım.
    Dipnot: Çok pişman olacaksın. When you go asian, you will never go caucasian diyor ve köşeme çekiliyorum.
  • NitroWar :Maddi yönden sıkıntı var derken öyle pahalı bir ülkede aylarca harcıyacak birikim yok.Ev sorunu ve iş sorunu yoktu ama orda yükselme şansım olmazdı.
    Ekström :Kız bence güzel sayılır bir asyalıya göre.Ama giyim stili biraz ilginç beğenmediğim yönü buydu.
    Hyapponzashi :Valla başına gelseydi uçaktan felan yazıyo olmazdın emin ol.Kız konusunda doğru diyordur sevgilisi vardır ondan bakmıyordur sadık olduklarını duymuştum.Onun dışında kolay elde edilebilirler çekik olmayanlara karşı aptallığa varacak şekilde ilgileri var.
  • Şu dünyada 2 milleti severdim..
    1- Türk'ler
    2- Japon'lar
    Şu anda japonları Türklerden daha çok sevdiğim aşikar.. Vatanı milleti ve onuru uğruna ölebilecek fazilette ve tamamı milliyetçi insanlar..
    1 japona sorarsanız eğer en sevdiği insanlar Türk'tür..
    Ve japonların yüksek kesimi Amerikadan AB den nefret eder..
    Bu değerlerin yanı sıra Türkiye'de TÜRK'lük biterken japonyada Hala Milliyetçi insanlar %80 civarındadır..
    O nedenle Gitmeyi çok istediğim bir ülke..
    Bak benim tavsiyem eğer ing. ileri seviyedeyse az buçukda japonca öğrenmişindir zaten hatundan dolayı.. Bir git ortamı gör eğer beğenmezsen 10 gün tatil yapar geri dönersin..
    Eğer beğenirsen parttime iş bulur okulunuda okur maddi imkan varsa ailendende destek alırsın..
    Sana tek tavsiyem KORKMA!
    Hayat aldığın nefes sayısı ile değil Nefesini kesen anlarla ölçülür!

Ayrıca gider gelirsen sana bir katana siparişi vereyim giderken PM at

• quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

Şu dünyada 2 milleti severdim..
    1- Türk'ler
    2- Japon'lar
    Şu anda japonları Türklerden daha çok sevdiğim aşikar.. Vatanı milleti ve onuru uğruna ölebilecek fazilette ve tamamı milliyetçi insanlar..
    1 japona sorarsanız eğer en sevdiği insanlar Türk'tür..
    Ve japonların yüksek kesimi Amerikadan AB den nefret eder..
    Bu değerlerin yanı sıra Türkiye'de TÜRK'lük biterken japonyada Hala Milliyetçi insanlar %80 civarındadır..
    O nedenle Gitmeyi çok istediğim bir ülke..
    Bak benim tavsiyem eğer ing. ileri seviyedeyse az buçukda japonca öğrenmişindir zaten hatundan dolayı.. Bir git ortamı gör eğer beğenmezsen 10 gün tatil yapar geri dönersin..
    Eğer beğenirsen parttime iş bulur okulunuda okur maddi imkan varsa ailendende destek alırsın..
    Sana tek tavsiyem KORKMA!
    Hayat aldığın nefes sayısı ile değil Nefesini kesen anlarla ölçülür!

Ayrıca gider gelirsen sana bir katana siparişi vereyim giderken PM at

Hocam o iş yattı. Sende hemen yapıştırıyorsun siparişi. Bu arada kesinlikle katılıyorum Amerikadan nefret etme kısmı hariç.

• Biri sana atom bombası atacak ve sen o ülkeden nefret etmeyeceksin ?
    Emin ol Türk'lere olan sempati oranı abd ye oranla %80-%20 şeklindedir..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.