Şimdi Ara

JAPONYADA OYUN SANALDAN REELE TAŞINDIĞI VE YARALAMA OLAYLRI ARTTIİÇİN HUKUMET SINIRLAMA GETİRMİŞ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • JAPONYADA OYUN SANALDAN REELE TAŞINDIĞI VE YARALAMA OLAYLRI ARTTIİÇİN HUKUMET SINIRLAMA GETİRMİŞ.. ŞİMDİ TURKIYEDE AYNISI OLUCAK

alın işteeeee :D:S:D

• nie la biz adammı öldürüozz ki

ver lem shardı ver kırarım kafanı hesabıııııııııııııı
  • ANLAMADIM KANKA ADAMLAR BOYLE 1 GUNDE 3 SAAT GIRELECEK DIOYOLAR TTNET ARA
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkutufek

JAPONYADA OYUN SANALDAN REELE TAŞINDIĞI VE YARALAMA OLAYLRI ARTTIİÇİN HUKUMET SINIRLAMA GETİRMİŞ.. ŞİMDİ TURKIYEDE AYNISI OLUCAK

No ss no güven

KANIT PLSSSSSSSS

• japonyada naklen kanalda

eger dijiturk yada uydu varsa bak kardesss konusuyola hukumet yapıyo işteeee
  • Japonyamı ne alaka ? Oyuna girmedikçe Yeni tezler ortaya koyuyosunuz ama hiçbirinde icraat yok. mantıklı olun biraz
  • Japonca biliyonmu sen nerden anladın
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkutufek

JAPONYADA OYUN SANALDAN REELE TAŞINDIĞI VE YARALAMA OLAYLRI ARTTIİÇİN HUKUMET SINIRLAMA GETİRMİŞ.. ŞİMDİ TURKIYEDE AYNISI OLUCAK

böyl e bişi olursa düşünün sadece 14:00 ile 17:00 arası oynanıo herkez hücum eder düşünün

• PARDON KARDES KNGIHTIN BASI JAPANYO

İLK OLARAK JAPKO CIKMISTIR KNGIHT ONLİNEDEN ONCE

ADAMVAR YANINDA KONUSYO BELLİ DEGİL AMA KESIN Bİ YASAKLAMA VARRRRRR..............
  • nasıl reele taşınmış,millet birbirine spike mı vuruo,yada kent merkezine novamı atmışlar
  • la kaçtane başlık açtın bugün hangisini okuycamı şaştım hepsinde ayrı bi dert hangisi gerçek

• buda olabılır gerceklerı yazıos baba http://www.knightempire.com/server/stats.php bakın serverlar var ama turkıyeede yokkk
  • Adam 4 koldan 50 başlıkla sallıyo
  • evet sayın seyirciler ben sonsaku kusanagi elimize gelen son dakika haberine göre kimliği belirlenemeyen 4 şahıs tokyonun merkezine meteor ve nova atarak olay yerinden gate çekerek kaçtılar nagasakinin güneybatısında stealth basan 4 asas yol kenarından geçen bir aileyi combo yaparak öldürdüler evet sayın seyirciler olaylar ülke genelinde gittikçe yayılmaya başladı hükümet ve askeriye alarmda ve şu an devlet başkanı konuşma yapmak için hazırlık yapıyor evet sayın seyirciler şu an elimizdeki haberler bu kadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: messenger_of_dead

evet sayın seyirciler ben sonsaku kusanagi elimize gelen son dakika haberine göre kimliği belirlenemeyen 4 şahıs tokyonun merkezine meteor ve nova atarak olay yerinden gate çekerek kaçtılar nagasakinin güneybatısında stealth basan 4 asas yol kenarından geçen bir aileyi combo yaparak öldürdüler evet sayın seyirciler olaylar ülke genelinde gittikçe yayılmaya başladı hükümet ve askeriye alarmda ve şu an devlet başkanı konuşma yapmak için hazırlık yapıyor evet sayın seyirciler şu an elimizdeki haberler bu kadar...

Yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuzuXx -- 2 Nisan 2007; 19:19:14 >

• -.- sana yazık konuyu açan arkadaşla dalga amacıyla yazdım ben onu anlama ve gördüklerini çözebilme kabiliyetinde bi sorun var sanırım
  • JAPONYA olayı falan yalan iş.TÜRKTELEKOMDA knight desteklemeyen DNS ler var sadece 212li İPLER girebiliyor ADSL cafede test edildi onaylandı.BAĞLANTIYI DÜŞÜR BAĞLA DÜŞÜR BAĞLA EN SONUNUDA 1 SAAT ÖNCE GİRDİK.sadece yabancılar var ronark 2 de 5 adamdan başka kimse yok.
  • 30 Yasında adamın biri shardını calmıslar calan kişinin kafasıno kesmişler
  • mantıksız değil ama kanıt pls

JAPONYADA OYUN SANALDAN REELE TAŞINDIĞI VE YARALAMA OLAYLRI ARTTIİÇİN HUKUMET SINIRLAMA GETİRMİŞ..
  • SALLAMAYALIM PLS BUNLAR HURAFE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.