Şimdi Ara

Japonyada Üniversite Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Japonyada yaşamayı planlıyorum Yıllık ne kadarı gözden çıkarmalıyım ? direk Özel üniversiteye gideceğim sormak istediğim 1-2 şey var cevaplarsanız çok sevinirim umarım bilginiz vardır.
    1- Özel üniversiteye gideceğiz hangi sınava girmeliyiz ? Başvuruyu nerden yapacağız okuldanmı yıllık 25.000 TL uygunmu orda yaşamak için
    2- Hazırlık varmış birde ona ayrı para vermek zorundamıyız yoksa girmesekte oluyormu çünkü japoncayı ileri seviyede biliyoruz
    3- Lise Puanları çok etkilermi ve orda dil okumak işime yararmı

• Orada üni giriş sistemi farklı ve çok zor ve eğitim dili Japonca ilk olarak JATEM'i araştır güzel bir dernek iletişime geç gerekirse forumda konusu olan arkadaş var ilk olarak sil okuluna gidip sonra üni'ye girmeye çalışan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOTEK

Orada üni giriş sistemi farklı ve çok zor ve eğitim dili Japonca ilk olarak JATEM'i araştır güzel bir dernek iletişime geç gerekirse forumda konusu olan arkadaş var ilk olarak sil okuluna gidip sonra üni'ye girmeye çalışan

Zorluğunu biliyorum ayrıca o arkadaşlada iletişime girdim JSS sitesini önerdi biraz araştırdım üniversiteleri buldum . Japonya yeterlilik sınavlarıda istemiyor özel üniler araştırdığıma göre
  • Bence dil okumak daha kolay olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOTEK

Bence dil okumak daha kolay olur

dil seçtik zaten
  • Dil okulu veya japon dili Edebiyatı Bölümü'nü seç tr de bi ünide sonra orada özel dil okulu 1-1.5 sene sonra üni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1)25.000 TL derken her şey dahil mi okul parası+aylık+yurt falan mı? Eğer öyle ise zaten üniversiteler yıllık 20.000 TL civarı ki aylık Japonya gibi bir ülkede en az 2.000 TL yersin yurt paran hariç çünkü Asya'nın en pahalı ülkesi ve dünyada 2. 3. sırada.
    2)Bilgim yok.
    3)Lise puanları önemli. Adamlar sen parayı verdin gel demiyorlar kaliteli vasıflı öğrenciyi alıyorlar.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Haftada 28 saat çalışma izni var çalışır aylık harçlığını çıkarır.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.