Şimdi Ara

Japonyadan Araba Almak İsteyen Varsa Buyursun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
26.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KKTC'ye gelen japon arabaların geldiği web adresleri .

http://www.japaneseusedcars.com/
    ramadbk limited
    Japanese Used Cars
    http://www.ramadbk.com

İyi Forumlar . İyi Akşamlar .

sormak istediğiniz varsa japon arabaları hakkında powerofthereno@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz bana .

• ya aga linke tıkladım yarım saate arabalara giriyorsu ben de kapadım eralde çok sipaariş var.
  • blmm heralde yoğunluk var ben girdim iyidi
  • quote:

Orjinalden alıntı: prop

ya aga linke tıkladım yarım saate arabalara giriyorsu ben de kapadım eralde çok sipaariş var.

e kolay mı hocam taaa japonya, biraz sabır lütfen...
  • iii de biz nasil aliriz!! turkiyedeyiz

ayrica aldik dielim!! napacaz sagdan direksiyonlu arabalari

o deilde bu yaz kibrisda bildigimiz beyaz sahinin sag direksiyonlusunu gorum
  • doğrudur vardır

ama öle spor arabanın kesin japonyada sol direksiyon yapmak için bir kiti fln vardır .
  • 3 yaşından eski otomobilleri getiremiyoruz, skyline gt-r gibi bir efsaneyi getirmeye niyetlenen arkadaşlar için bir fayda sağlamayacaktır. Diğer pek çok japon otomobilinin de zaten soldan direksiyonlusunu Amerikadan, şurdan burdan bulma imkanı var. Adam niye japonyadan almaya uğraşıp bir de soldan direksiyon yapmak için 1 ton para harcasın ki? Arabayı getirtmek için japonyadan da gelse, başka yerden de gelse aynı şekilde vergi ödenecek sonuçta...Sanırım bu threadi kıbrısta yaşayan arkadaşlar için açtın, çünkü başka kimsenin işine yaramayacak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yada merak eden varsa japonyadan kktc ye gelen arabaları görmeleri için
  • bu siteye baktım bi tane adam akıllı araba yok yaw sanki sonradan toplama pert arabalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.