Şimdi Ara

.jar(J2METM) formatı yardımm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bi problemim var öncelikle tlefonum n-gage qd ve java(J2METM) destekliyo.jar uzantılı oyunları FExplorer yardımıyla acıp yukleyebiliyorum ama son zamanlarda indirdiğim hiçbir jar uzantılı dosyayı yukleyemez oldum.gerek oyun gerek program olsun oncekiler gibi aynı işlemi uygulayıp yuklemeye calısıorum ama tam yuklerken son anda "kaldırılıyor" diyo ve ardından "sistem hatası" deyip cıkıyor.acaba telefonda yada kartta sorun mu olustu dedim ama baska bi jar yuklediğimde onu yukluyo oburkunu yuklemio.yani bazı .jar ları yukluyo bazılarını yuklemiyo gercekten anlayamadım.tel imde yada hafıza kartımda ya da indirdigim uygulamada herhangi bi sorun yok.ornegin cm07 yi yuklemeye calısıorum bu hatayı alıorum oysa kac gundur cm06 oynayabiliorum.bunun gibi bircok .jar programı kullanıorum ama bazılarını da ornegin worldmite lite gibi yukleyemiorum.daha once bole bi sorunla karsılasan varsa yardım edebilirmi lutfen.nolur yardım edin.tesekkurler..

birde cm07 nin yuklenmiş olan yani hafıza kartında bulunan sysyem/midp sekmesi altındaki eidos ya da cm07 klasorunu upload edebilecek olan varmı belki yuklenmiş olan dosyaları atarsam tel e belki calışabilir.gercekten herseyi denedim olmuyo lutfen bilen bi arkadas yardım edebilirse cok tesekkur ederim..

• arkadaslar yokmu bi arkadas bana su dosyaları atabilecek ya.vallahi deli oldum kac gundur usb im bozuldu telefona takıp cıkarmaktan..
  • hafıza kartın dolmus olmasın ?? bır kontrol et ıstersen..
  • dostum yok ya ikiside bos telefonda 3.2 hafıza kartında da bi alay bos yer var baska bişeyden kaynaklanıyo.dosyayı gonderen yok valla oynayamıcaz herhalde.
  • Aynı sorun bende de var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.