Şimdi Ara

Jarvan IV Jungle Build Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jarvanla jungle oynarken genelde her oyun çok asist alıyorum. Ama oyun uzayınca kalınca dmg bakımından yetersiz kalıyorum, sadece tanklıyorum ve ultimle oyalama, koruma işlemi yapıyorum. Kastırdığım adamların insafına kalıyorum, kısacası.

Bunu kullanıyordum fakat oyun sonunda dmgm yeterli olmuyordu, kastırdığım adamların insafına kalıyordu oyunu kazanıp kazanmamam.
    + ... Karşısı ap yoğunlukluysa çivili ya da gün ateşi yerine banshee, ruh gömlegi vb. çıkarım.

Son oyunumda yeni bir build denedim kafama göre.
    + ??

Müthiş etkili oluyorum böyle youmu basıp adcye e+q+r+çarp atıyorum ölüyor, ölmediyse randuin basıp kesiyorum 2 hitle zaten çok hızlı vuruyor bu build ile.
    Sizin build önerileriniz nelerdir? Hem adc teklemek hem de azıcık tank olmak istiyorum.

Tüm Jarvan IV oyunlarım:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 11 Ocak 2015; 16:26:41 >

• Youmuu yerine black cleaver daha mantikli degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gasai Yuno

Youmuu yerine black cleaver daha mantikli degil mi?

Bilmiyorum bende öneri bekliyorum. Youmuu basıp adcye koşturuyorum sonra e + q + r + çarp ölüyor. Çok hoşuma gitti son oyundaki buildim ama biraz garip duruyor gibi düzgün ad ağırlıklı build verebilecek çilingir arkadaşları bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 11 Ocak 2015; 16:25:17 >
  • Evet youmuu yerine kara balta daha iyi olur. Yine malmortius veya hydra alınabilir.
  • tek eleştirim var mobility boots ve sunfire cape birlikte alınmaz sunfire mobiltyi bozuyor
  • 2. buildinle top oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

tek eleştirim var mobility boots ve sunfire cape birlikte alınmaz sunfire mobiltyi bozuyor

Haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

Orijinalden alıntı: Gasai Yuno

Youmuu yerine black cleaver daha mantikli degil mi?

Bilmiyorum bende öneri bekliyorum. Youmuu basıp adcye koşturuyorum sonra e + q + r + çarp ölüyor. Çok hoşuma gitti son oyundaki buildim ama biraz garip duruyor gibi düzgün ad ağırlıklı build verebilecek çilingir arkadaşları bekliyorum.

Alinabilecek esyalar black cleaver, youmuu, malmortius, last whisper olabilir. Trinity de fena olmuyor denedigim kadariyla

• Mahvolmuş çık op oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

2. buildinle top oyna

Toplane oynamayı düşünüyorum op oluyor.
  • Black cleaver daha iyi.
  • Jungleda cleaver hydra randuin solari seklinde güzel verim aldim. Takimda tank varsa bu buildi yapiyorum. Karsidaki ad-ap durumuna göre defansif itemler degisebilir. Ultiyi adc-apcye atip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.