Şimdi Ara

Java developer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • java ile hangi büyük projelere ek uygulamalar yazılabilir ya da o projeler geliştirilebilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemaltilki -- 29 Kasım 2013; 21:02:14 >

• Araç takip sistemi geliştirilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aSssembly

Araç takip sistemi geliştirilebilir.

hangi büyük açık kaynak programlar var, daha çok onu soruyorum.
    hani bir cms'ye bileşen yazmak gibi,
    wordpress'e plugin yazmak, firefox'a eklenti yazmak gibi.
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviuan -- 30 Kasım 2013; 17:33:13 >
  • Web bazlı düşünürseniz opencms ama bana göre yakın gelecekte çok daha fazla yayılacak olan Liferay Portal ve Portlet yazilimlari. Çok yönlü ve en basit haliyle dahi çok başarılı bir sistem, bakmanizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaltilki

java ile hangi büyük projelere ek uygulamalar yazılabilir ya da o projeler geliştirilebilir?

firefox eklenti geliştirebilir ama bu bildiğin firefox eklentisi değildir.Mobile Firefox ve Rhino projelerine bakabilirsin.Büyük projeler geliştirebilir;
    Mars Rover Controller
    Tomahawk Strike Cordination vb. projeler java ile geliştirilmiştir.linkedin,amazon ve ebay gibi siteler java servlet sistemini kullanır.google anasayfası gmail vb google hizmetleri javaee ürünleriyle çalışmaktadır.
    popüler java ile yazılan uygulamlar eclipse,netbeans,vuze,limewire vb.daha fazlası için pm attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 5 Aralık 2013; 20:01:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JAVA - HATASI
    13 yıl önce açıldı
    IOS/Swift developer
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.