Şimdi Ara

Microsoft Visual C++ Runtime library ?? hatası ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
8.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

program: C\WİNDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
    Plase contact the application's support team for more information.

????

yazılımdan anlayan arkadaşlar nedir bu system32 deki .exe ile çalışan hiç bişi çalışmıo en basidinden söleyim mspaint, msconfig (.exe). ha cmd.exe de sorun yok da bunun yanında hiç bir yazlımda çalışmıo açılmıorlar?
    photoshop,live mail vs.. program kaldırmada bile aynı hata verio her yerde karşıma çıkıo yardım edebilen varmı benim konu açma sebebim çözümü varmı? ya da windows u onarsam kurtarırmıyız? illa formatmı yoksa onarma da yeterlimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johan_06 -- 4 Eylül 2008; 18:31:32 >

• XP CD'nizi takıp, başlat çalıştıra sfc /scannow yazıp deneyin, bu işlem tüm korumalı sistem dosyalarını tarar ve hatalı sürümleri, doğru Microsoft sürümleriyle değiştirir.
  • çok teşekkür ederim dediklerini yaptım sorun çözüldü. Vallaha böyle forumlar olmasa, sizin gibi işibilenler olmasa ... hiçyere format atıcaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yxsdf

XP CD'nizi takıp, başlat çalıştıra sfc /scannow yazıp deneyin, bu işlem tüm korumalı sistem dosyalarını tarar ve hatalı sürümleri, doğru Microsoft sürümleriyle değiştirir.

hocam dvd sürücüm yok. bu işlemi usb ile yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: applet61

Öncelikle 5,5 senelik bir konuyu hortlattığınız için tebrikler :)

Google'da ISO imajını sanal sürücü ile kullanma diye aratırsanız, probleminize çözüm bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yxsdf -- 26 Ocak 2014; 18:10:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: applet61

quote:

Orijinalden alıntı: yxsdf

XP CD'nizi takıp, başlat çalıştıra sfc /scannow yazıp deneyin, bu işlem tüm korumalı sistem dosyalarını tarar ve hatalı sürümleri, doğru Microsoft sürümleriyle değiştirir.

Evet yapabilirsiniz, ben USB ile çok defa format attım bilgisayara. Sadece USB'ye bootable hale getireceksiniz Windows yazılımınızı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.