Bildirim
Java - fonksiyonda 'not a statement' hatası alıyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
araya bi çarpı bişey koysan -
returnle fonksiyonun arasına mı anlamadım? -
return (3*x) +5; -
3x i direk algılayacağını düşünmüşüm teşekkürlerrr. -
hata alınca konu acma alınan tüm hataların konusu var zaten.Bu cok daha önemli bir detay -
hatayı googlelayıp stackoverflow teamtreehouse falan gezdim ve tekrar çözmeye çalıştım zaten. in arama we trust. forum kullanımında sıkıntı yok.quote:
Orijinalden alıntı: I0SER_b0y
hata alınca konu acma alınan tüm hataların konusu var zaten.Bu cok daha önemli bir detay -
arayıp gözden kaçırmadıgının garantisi ne ? -
Garantisi yok. Bu benim özenim ve ilgimle ilgili. Ama kimse için bunu kontrol edemezsin zaten. Senin biraz yardıma ihtiyacın var düşünme konusunda galiba çok stres olursun yoksa. Anlamadıysan dm atarsan ordan konuşabiliriz. başarılar :Dquote:
Orijinalden alıntı: I0SER_b0y
arayıp gözden kaçırmadıgının garantisi ne ? -
anladım ama java konusundan yardımcı olabilecegini sanmıyorum suan. -
Javayı kastetmedim zaten başka bir konuda yardıma ihtiyacın olduğunu söylemişim yukarıda bak. Neyse anlaşıldıysa uzamasın kardeş kardeş konuşup hallediverdik. Sağlıcakla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X