Şimdi Ara

Java Geliştirici / Amerika da iş imkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçtiğimiz gün, Varşova'da birlikte okuduğum hint bir arkadaşımla konuştum ve Türkiye'deki IT uzmanlarının Amerika'da çalışma düşüncesine nasıl baktığını sordu. Biraz görüştükten sonra Amerika'da çalışmak isteyen IT uzmanlarını TR'de araştıracağımı söyledim. Uzun lafın kısası; Amerika'da çalışmak isteyen eş,dost,akraba vs. IT uzmanı tanıdığınız varsa yada siz çalışmak istiyorsanız ayrıntılar için irtibat kurabiliriz, saygılar.

Dip not: Malum ülkemizdeki ingilizce seviyesi pek parlak olmadığından bunu da söyledim fakat ciddi bir ingilizce gerektirmediğini, ilk başlarda kendini ifade edebilecek kadar ingilizcenin yeterli olduğunun söyledi. E hazır Amerika'ya gitmişken perfect bi seviye ile de dönersin

• Griffonn kullanıcısına yanıt
    herkes ister gibime geliyorda. Neden Amerika vatandaşı dururken Türk arasınlar ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

herkes ister gibime geliyorda. Neden Amerika vatandaşı dururken Türk arasınlar ki

Amerikalilar bu isten pek cakmiyor. cakanlari zaten google apple gibi sirketlerin ust kisimlarinda calismakta

gecen bir amerikali ile konusmustum internet forumlarindan birinde, kendisinin daha once amerikada hizmet veren bir turk yazilim sirketinede calistigini ve daha sonra daha ust bir sirkete gecis yaptigini soylemisti.
  • Yaz kardeşim beni ilk sıraya İletişim için ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devEngineer -- 31 Ağustos 2016; 2:02:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickislemi

quote:

Amerikalilar bu isten pek cakmiyor. cakanlari zaten google apple gibi sirketlerin ust kisimlarinda calismakta

gecen bir amerikali ile konusmustum internet forumlarindan birinde, kendisinin daha once amerikada hizmet veren bir turk yazilim sirketinede calistigini ve daha sonra daha ust bir sirkete gecis yaptigini soylemisti.

ilginçmiş hocam. insan gitmek ister ama para birikimin olmadan gidemezsin gibi oraya . sıkıntı işler benım açımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 31 Ağustos 2016; 10:03:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nickislemi

quote:

ilginçmiş hocam. insan gitmek ister ama para birikimin olmadan gidemezsin gibi oraya . sıkıntı işler benım açımdan

oyle ama ben ingiltere master icin gittigimde cepte 600 pound vardi ve 600 pounda 1 ay rahat geciniyordum. kira bulmustum aylik 300 pounda bir arkadasla elektrik su hepsi icindeydi. internete ayri olarak 6 euro veriyordum londrada. yol icin 70 pound oyster karta geri kalan 200 pound yetiyordu bana.

tabi calisma izni cikinca ayda 1800 poundla baslayinca IT support olarak elim para tutmaya basladi cok bile biriktirdim. 5-6 ayda 6000 pounda yakin para biriktirdim. simdi sofyadayim 6 aydir para bana yetiyor.

lakin asil para yazilimda var. aylik 2000 poundla basliyorsun junior olarak. bu yuzden java sart. ben de javascript ogrenmeye calisiyorum. amerikaya gidebilirim istesem elimde diplomam var ama 6 saat o okyanus ustunde her uctugumda omrumden 6 sene gider kesin. o yuzden amerikayi cok istiyor kiz arkadasim ama bana uymuyor.

• Merhabalar arkadaşlar birinci ağızdan ayrıntıları öğrenip geri dönüş yapacağım.
    Aklınıza takılan ekstra durumlar varsa mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
    İyi çalışmalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.