Şimdi Ara

Java kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabal arkadaşlar. Biliyorum cok konu acıldı boyle ama genel bir karmaşıklık gordum bu konularda.Ben kendi durumumu soyleyeyım ilk once.Bilgisayar müh 3.sınıf ogrencısıyım c,c++,sql,birazda c# biliyorum.OOP olsun algoritma olsun bu konulara hakimim.Fakat bir noktadan sonra c ve c++ yetersiz gelıyor.Artık javaya başlamam gerek.Javayı boyle guzel anlatan başlangıc duzeyı olmasına gerek yok sonucta baya projelerde yer aldım olayın ne oldugunu bılıyorum.Ben Derinlere doğru ınmek ıstıyorum tabiri caizse ve bunu java ıle yapmak ıstıyorum.İngilizce olmaması tercihimdir.Teşekkürler şimdiden java ile yapan arkadaşlar veya javayı bilen arkadaşlardan yardımlarını rica edıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

thinking in java

ingilizce olmadan derinlerine inemezsin

Haklısınız aslında ingilizce olmadan olmuyorda hani türkçe kaynakla başlayıp sonra ingilizce kaynakla devam etmek ıstıyorum.İngilizce orta derece oldugu ıcın sımdı onada vakit ayıramıyorum.Piyasadakı kıtapların yaklaşık %80 i hıc programlama bılmeyen bırısıne anlatıyormus gıbı geldi.Bende mantık tamam sonucta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz837 -- 2 Mart 2015; 23:53:15 >
  • up
  • up
  • kodlabın yeni başlayanlar için java kitabı var amasana hitap edermi bilmiyorum bu arada bende hazırlık öğrencisiyim bölümüm bilgisayar müh.bana ne tavsiye edersin ben direkt olarak javadan başladım.düşüncelerine almak isterim doğrusu
  • Hocam orta derece ingilizceniz varmış, ben bu yüzden YouTube thenewboston kanalından Beginner ve Intermediate serilerini tavsiye ederim, zaten 3-5 satır kodla anlatmaya çalışıyor herşeyi, temelini kavramış oluyorsunuz. Sonra derinlemesine öğrenmek isterseniz de Türkçe olarak Java SE7 kitabı epey ayrıntılı Herbert Schildt yazarı.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.Hazırlık okuyan kardeşime bır tavsıye vereyım dili öğrenmek fazla zor olmadıgını dusunuyorum.Önemli olan algoritmik düşünmen bunuda ancak ve ancak projelerde yer ala ala beyin haznenın gelişmesıyle elde edersın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.