Şimdi Ara

HTML5 E-Kitap İndir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yine e-kitap paylaşıyorum. Daha önceki paylaşımlarımı bilenleriniz vardır muhtemelen. Devam ediyorum.

404 MB boyutunda, arşivden çıkınca 525 MB eden kitap paylaşımı yapıyorum. Kitaplar 38 adettir. Tamamı ingilizce dilindedir. 7z arşivi olarak arşivledim.

Kitaplar Yandex Disk'te olduğundan dolayı ben ya da yandex silmedikçe silinmeyecek ki ben silmeyeceğim :)

Bir de öneri kitapları indirmeden önce mesajın son kısmında ekran görüntüsü vereceğim. Eğer içerikleri beğenirseniz indirin boşu boşuna kota harcamayın ya da yorulmayın hem indirdikten sonra silmek durumunda kalmazsınız :)

İndirme Linki:

İsterseniz blog'uma girip buradan indirebilirsiniz =>http://blog.aligoren.net/2013/10/html5-e-kitap-indir.html

Ben blog'a girmeyeyim direkt indireyim derseniz =>http://yadi.sk/d/MQ1pBAX4B5m4A

Bu şekilde indirebilirsiniz.

Ekran Görüntüsü:

HTML5 E-Kitap İndir

• Eline sağlık yararlı olacaktır. ancak yasal mı değil mi çözemedim. ?
  • aksoydesign kullanıcısına yanıt
    Hocam isinize yariyorsa siz indirin :)

uzumu yiyin hocam hatta yaninda kebap da guzel olur. bir de kokorec falan.. yiyin tadini alin, vitaminini alin o.O ne diyom ki ben simdi ben beni anlamadim o.O
  • pdf'leri açamadım, zip'den çıkartırken hata veriyor, dosyaları çıkartıyor ama reader, bozuk dosya diyor.
    Sizde de aynı sorun var mı yoksa sorun bende mi?
  • garfie kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam herhangi bir hata almiyorum. Zaten yuklerken kontrol ediyorum icerikleri. Tekrar yukleyebilirim sorun olmaz :) Simdi evde degilim bilgisayarimda duruyor hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirdim eline sağlık hocam. Kontrol ettim sorunsuz açılıyor.
  • garfie kullanıcısına yanıt
    Hocam sizden sonra tekrar 3 kere indirdim farkli bilgisayarlara.

Bende sorunsuz calisiyor.

3 farkli kitaptan da ekran goruntusu aldim. Tekrar dener misiniz indirmeyi?

HTML5 E-Kitap İndir

HTML5 E-Kitap İndir

HTML5 E-Kitap İndir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pdf yi kitap yapma?
    10 yıl önce açıldı
    İpad'e Pdf Atmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam kardeş, sorun bendeymiş, winrar ile açınca dosyalarda hata var diyor, 7z indirdim, sorun yok.
    Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.