740bin civarı araç tavsiyesi
2021 model ve üstü c ya da b suv düşünüyorum.Bu fiyatlarda araç önerisine açığım
aklımdakiler golf 1.0 impression ve Peugeot 2008. Ancak 2008 boş paket olduğu için golfe daha yakınım
Bugun araba bakımı yapılırken farkettim ön tarafta birleşim yerinde köpükler var tam olarak yerin adını bilmiyorum bir bakabilirmisiniz normal mi? Tarcanlar videolarından sonra herşeyden süphelenir oldum. Fotoğraftaki kısım kaynak vs değil adını tam bilmiyorum ama sert köpüklerden bastırınca içine giryor
İhlalli geçiş cezası
Bugün mail geldi otobandan ihlalli geçiş yaptığıma dair. Bilgi doğru hgs bakiyesi yetersizken geçiş yapmışım. Edevletten baktığımda 250 lira ceza görünüyordu. Ödeme sayfasında sadece normal geçiş ücretlerini ödedim. (Kendisi tutarı o kadar gösteriyordu) sonrasında e devletten ceza silindi. Bu ceza başka biryerde çıkar mı karşıma, ceza sayfasında erken ödemede indirim vs görünüyordu ama şu an hiçbişe yok.
Fiesta aracıma fm transmitter aldım. Denemek için anteni söktüm, sorunsuz çalıştı. Şu an arabada anten takılı değil ve arabanın kendi çakmaklığını geri takmadım,transmitterde takılı değil. Antenin sökük durmasının yağmurda vs zararı varmıdır? Çakmaklık girişini boş bırakmak herhangi bir sorun yaratırmı merak ediyorum. Araç 2013
|
|
Fiesta 1.5 TDCI Yakıt Tüketimi
2013 Fiesta 90 bin bakımı ücretleri
|
Aksı değişmiş araç alınır mı
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 419
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 68.005 (Bu ay: 1.244)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 76 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası