Şimdi Ara

740bin civarı araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2021 model ve üstü c ya da b suv düşünüyorum.Bu fiyatlarda araç önerisine açığım

aklımdakiler golf 1.0 impression ve Peugeot 2008. Ancak 2008 boş paket olduğu için golfe daha yakınım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu karşılaştırmada golf alınır. Ben yerden biraz yüksek diye alt segment araca para vermeyi mantıklı bulmuyorum. Kalite, konfor, rafinelik olarak daha geride olan araca neden aynı parayı vereyim ki...

• golf suv mu?

• gercekbeko G kullanıcısına yanıt

C segment veya b suv diyeyim

• sdagli7 S kullanıcısına yanıt

• lojistisyen kullanıcısına yanıt

Biraz ben de o kafaya gidiyorum sanırım boş paket sadece b suv ve görüntü güzel diye golften pahalı

• 2023 model sıfır Megane 4 1.3TCe - EDC otomatik vites Touch paket.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suat haklı. garantisi bitmiş/bitmek üzere olan saatli bomba dsg ye veya minnak suvcuga 740 vermeye gerek yok. megane 4 başarılı bir araç. illa suv isteniyorsa egea cross bakılabilir.

• 0 bakıyorsan megane ceed

• vw t cross olabilir

• B suv düşünülüyorsa kesinlikle C3 Aircross tavsiye ederim.

Eat tam otomatik şanzıman, 130 beygir 1,2 puretech motor, B suvlar arasında en geniş iç hacim ve en yüksek oturma pozisyonu.

• 2008 in boşu golften daha dolu olabilir.

• Suv alırsan otomatik dışında bakma. 2021 ve üzeri 2008 de yaklaşık 900 950 arasında 740 lara 2008 yok. manual alacaksan golf vb alman daha mantıklı.

• Bu sabah golf 8 impression aldım 2022 model daha 1000 kmde teşekkürler

hayırlı olsun hocam manuel sıkıntı değilse kullanıcı için en iyi tercih

Bu devirde manuel araç mı alınır. Satarken çok sıkıntı çekersin düşük fiyata gider.

• Moueson kullanıcısına yanıt

ben özellikle manuel almak istedim daha çok seviyorum manuel vitesi satma ya da fiyat gibi bir derdim de yok açıkçası arabayı çok beğendim özellikle önceki arabam fiesta olunca.bu bana yetiyor.

• manuel hiç sıkıntı değil hocam özellikle manuel istedim tabi paket denk geldi üst pakete param yetiyordu ama manuel olduğu için bunu aldım değil. ama isteklerime denk geldi diyeyim.

Güzel tercih en azından kalite standart. USB'ler, App connect, hayalet ekran ve multimedya standart. LED far, anahtarsız çalıştırma, otomatik klima, yorgunluk tespit sistemi standart. Daha sonradan hız sabitleme, ön/arka park sensörü ve geri görüş kamerası takılabiliyor. Işık paketi de takılabiliyor deniyor (kararan iç dikiz aynası, yağmur sensörü vs.).

Örnek araç: Volkswagen / Golf / 1.0 TSI / Impression / EKSTRALI+FULL+HIZ SABİTLEME+IŞIK PKT+CaR PLay+AYTAŞI GRİ+BOYSZ+ sahibinden.comda - 1044146672

• Ne alıyorsan çabuk al

6 ay önce 2008 BMW 520d 220bin km 275 bin TL alıyordum bugün en düşük fiyat 500bin TL olmuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.