740bin civarı araç tavsiyesi
-
-
Bu karşılaştırmada golf alınır. Ben yerden biraz yüksek diye alt segment araca para vermeyi mantıklı bulmuyorum. Kalite, konfor, rafinelik olarak daha geride olan araca neden aynı parayı vereyim ki...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
golf suv mu?
-
C segment veya b suv diyeyim
-
Biraz ben de o kafaya gidiyorum sanırım boş paket sadece b suv ve görüntü güzel diye golften pahalı
2023 model sıfır Megane 4 1.3TCe - EDC otomatik vites Touch paket.
suat haklı. garantisi bitmiş/bitmek üzere olan saatli bomba dsg ye veya minnak suvcuga 740 vermeye gerek yok. megane 4 başarılı bir araç. illa suv isteniyorsa egea cross bakılabilir.
-
0 bakıyorsan megane ceed
-
vw t cross olabilir
-
B suv düşünülüyorsa kesinlikle C3 Aircross tavsiye ederim.
Eat tam otomatik şanzıman, 130 beygir 1,2 puretech motor, B suvlar arasında en geniş iç hacim ve en yüksek oturma pozisyonu.
-
2008 in boşu golften daha dolu olabilir.
Suv alırsan otomatik dışında bakma. 2021 ve üzeri 2008 de yaklaşık 900 950 arasında 740 lara 2008 yok. manual alacaksan golf vb alman daha mantıklı.
-
Bu sabah golf 8 impression aldım 2022 model daha 1000 kmde teşekkürler
hayırlı olsun hocam manuel sıkıntı değilse kullanıcı için en iyi tercih
Bu devirde manuel araç mı alınır. Satarken çok sıkıntı çekersin düşük fiyata gider.
ben özellikle manuel almak istedim daha çok seviyorum manuel vitesi satma ya da fiyat gibi bir derdim de yok açıkçası arabayı çok beğendim özellikle önceki arabam fiesta olunca.bu bana yetiyor.
manuel hiç sıkıntı değil hocam özellikle manuel istedim tabi paket denk geldi üst pakete param yetiyordu ama manuel olduğu için bunu aldım değil. ama isteklerime denk geldi diyeyim.
Güzel tercih en azından kalite standart. USB'ler, App connect, hayalet ekran ve multimedya standart. LED far, anahtarsız çalıştırma, otomatik klima, yorgunluk tespit sistemi standart. Daha sonradan hız sabitleme, ön/arka park sensörü ve geri görüş kamerası takılabiliyor. Işık paketi de takılabiliyor deniyor (kararan iç dikiz aynası, yağmur sensörü vs.).
-
Ne alıyorsan çabuk al
6 ay önce 2008 BMW 520d 220bin km 275 bin TL alıyordum bugün en düşük fiyat 500bin TL olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2023 model sıfır Megane 4 1.3TCe - EDC otomatik vites Touch paket.
|
2008 in boşu golften daha dolu olabilir.
|
Benzer içerikler
- yeni boyanan araba kaç gün sonra yıkanır
- 1.4 benzinli doblo kullanıcı yorumları
- 3 silindir mi 4 silindir mi
- honda civic yakıt tüketimi
- lpg gaz kesici arıza belirtileri
- honda elektrikli
- volkswagen fiyat listesi 2024
- 35 tfsi ne demek
- fiat 600 fiyat
- togg şarj ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X