Şimdi Ara

350-400bin Tl Aralığında Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sehiricinde 2. arac olacak, sehirdisinda da diger aracima alternatif olusturabilecek bir arac arayisindayim. 2019 ve ustu, 20bin km alti, otomatik vites, mumkun mertebe dusuk mtv ve dusuk yakitli arac bakiyorum. Kendimce bir liste olusturdum;

1. Peugeot 308 1.2 puretech eat8 styletech + cam tavan & hayalet gosterge. Dusuk mtv, tatminkar performans, tam otomatik sanziman cazip geliyor.

2. Fiat 500l 1.3 mjet dualogic cross plus. Her ne kadar 1.3mjeti begenmesem de gunumuz kosullarinda mecburen tercih edebilirim. 500l full paket, arac cok kullanisli. 308 ve megane'a gore 40bin tl daha ucuz. Tek kavrama sanziman can sikici

3. Renault megane hb 1.3 tce edc touch. Motor gayet iyi, yanlis hatirlamiyorsam islak cift kavrama sanzimana sahip. Donanim pek iyi degil. Mtv ve yakit ilk iki araca gore yuksek

4. Skoda scala 1.0 tsi dsg comfort. Donanim seviyesi kotu, geri kalani bildigimiz vag

Plase: 0 km mitsubishi spacestar. Donanim seviyesi gayet iyi. Dusuk hacim atmosferik motorlara karsi olsam da aracin agirligina gore yeterli performansa sahip. Sorunsuzluk ustteki araclara gore ust seviyede olacaktir. Sifirini 300bin tl altina mal etmek mumkun

Sizin tercihiniz hangisi olurdu ? Dusuk km olsa dahi 2. ele bulasmayip 0km b sinifi mi bakardiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim tercihim peugeot 308 olurdu, tipi ve konforunu sevdiğim bir araç.

• Bu seçenekler arasından bir tercih yapılacaksa 308 Bence mantıklı duruyor.

• Silenforce kullanıcısına yanıt

Baska oneriler varsa onerilere acigim. Aklimdaki liste bu

• masterap M kullanıcısına yanıt

listedeki seçeneklerde 308 mantıklı.

harici olarak B segment için bagaj lazım olacaksa Clio 5.

yok bagaj pek lazım değil derseniz 1.2 hybrid motorlu yeni kasa Swift. MTV düşük, kasa hepi-topu 950kg. bu sayede yakıt tüketimi en az olan araçlardan, özellikle de şehiricinde sıkışık trafikte herkes cayır cayır benzin yakarken Hybrid motor ile nerdeyse bedavaya gidiyor. tavan yüksek içi ferah hissettiriyor. sadece işte bagaj küçük kalmış biraz şehiriçi aracı olarak tasarladığı için. ebatları küçük park sorunu olmaz, heryere girer çıkar. şanzıman japon cvt şehiricinde konfor sağlıyor. motorda turbo yok uzun ömürlü, turbo yerine elektrik motorun desteği var. herkesin gözünden kaçan bir model ancak özellikle sorunsuzluk ve en minimum masraf-maliyet arayanların mutlaka ama mutlaka bakması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 15 Mart 2022; 15:52:2 >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Swift guzel arac ama o paralari vermem swifte hocam. Ozellikle mild hybrid versiyonuna cok yuksek rakamlar yaziliyor. Ankaradayim cok yogun trafige girmiyorum, 2. arac olarak da 10bin km yi dahi yapmam sanirim yilda. Swift tarzi bi araca karar versem kesinlikle mitsubishi spacestar alirim, sifir km leri 290 civarina cikiyor ilanlara

Bagaj olsa ilerisi icin fena olmaz gibi. O yuzden 500l biraz cazip geliyor. Diger aracim chr, malum bagaj 300l. Guzel bi alternatif olur gibi

Clio5 i yazmadim ama listemde aslinda. 1.0 cvt touch 0km olarak bakiyorum

• Seçenekleriniz arasında en mantıklısı 308.

Ben sıfır 308 ile Astra k arasında kalıp Astra tercih ettim. Size de tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300 Bin TL Araç Önerisi
    3 ay önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.