Şimdi Ara

java sohbet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mevcut olan bir siteye java chat aplet konabilirmi konursa irc server olması şartmı bu java chat sadece kendi sistemimde irc server olmadan çalışmazmı acaba bunu yanıtlarsanız sevinirim tşk

• irc server olmasi sart degil. kendi serveri olanlarda var sanirim, gecen bir arkadasa bakmistik. 10-15 dakikalik arastirmalarim sonucu soyluyorum yine bi incelemek lazim.
  • chat programi yazmak icin IRCye ihtiyacin yok. Chat programi yapmanin bin bir yolu var, sen kendi yontemini sec.

IRC yillardir chat programi olarak kullanildigi icin bazi teknikler gelistirildi. Ornegin bir oturumda ayni isimle iki kisi olursa ne yaparsin, server split oldugunda ne yaparsin, text komutlari, vs...

Son yillarda chat modasi bir odada 100lerce kullanici degil de, MSN gibi herkesin ozel listesi olarak degisti. Nasil birsey istedigine karar ver ve daha detayli ara...
  • cevap için teşekkürler ancak sanırım benim asıl kasdetmek istediğim yanlış anlaşıldı benim asıl sormak istediğim şuydu ben siteme irc olmadan bir java chat koyabilirmiyim yani irc servere bağlanmadan kendi sistemim içersinde java chat kullanabilirmiyim irc server olmadan ve irc server kurmadan benim sistemim php bu sistemde java chat kullanılabilirmi asıl sormak istediğim buydu eğer kullanılabilirse nasıl bir script olması gerekir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.