Şimdi Ara

JAVA sorunu çözümü ve Yeni İŞCEP v51.62 (25.12.2010) (İşcep sorunu çözüldü) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

sağol

Rica ederim...
  • ben yine yapamadım . nasıl yaptınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elusive

ben yine yapamadım . nasıl yaptınız acaba?

neresini yapamadın? açık olursan yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotboy_ist

quote:

daha evvelden denemiştim bu yontemi işe yaramamıştı. inşallah işe yarar denedikten sonra sonucu bildiririm. teşekkürler.

Sonuç nasıl sende? çalıştımı bi problem varmı?

quote:

Orijinalden alıntı: bora_berk

ii tamam bende yaptım da işcep tmm ama diğer java oyunlar ve uygulamalar kurulmuyor bile onu ne yapacağız

Bende bi problem yok herşey kuruluyor... Sen neyi kuramadın acaba ?

bendede ilk önce x-plorede hata verdi ama sonra gördü c nin içindekileri oraya attım sanırım rompatcherden kaynaklanan birşey şimdi gene göremiyorum ama attım çalışıyo işcep. Fakat hiç bi şekilde fava oyun uygılama kabul etmiyo şimdide işcebi kurdum ondan sonra java kurarken hata veriyo kurulamıyo diye

• [simage][/simage]

işte böyle hata veriyo

JAVA sorunu çözümü ve  Yeni İŞCEP v51.62 (25.12.2010) (İşcep sorunu çözüldü)
  • Hangi cfw kullanıyorsun Bora, ve rompatcherde open4all açıkmı
  • Aynı sorunu yaşayan arkadaş olabilir ;

işcep i sorunsuz kullanıyordum fakat yeni sürümünde çıktı. iş bankasına mail yolladım adamlar cvp dahi yollamadılar.Aklıma işcep i yapan firma geldi ve mail yollladım bir saat içerisinde cvp geldi şaşırdım hızlarına :)

sorun ve gelen msj aşağıdadır işcep kullanan arakdaşlar varsa şimdilik çözüm olabilir.

------------------------------------------------------------------------------------
    From: tilsimonline
    Sent: Friday, December 24, 2010 3:37 PM
    To: Pozitron Info
    Cc: Pozitron Info
    Subject: işcep sorunu hakkında..

işcep 51.62 versiyonunu Nokia N97 telefonuma yükledim daha önceki versiyonda hiç bir sıkıntı yoktu fakat yeni versiyonda hisse senedi alıp satarken kuruş hanesine sadece bir değer girebiliyoruz, yani ondalık kısmı tek hane olarak işlem yapıyor, hisse senedi alıp satarken eskiden kullandığım işcep artık işime yaramaz oldu. Sorunun çözümü için bana yol gösterirseniz çok sevinirim. İş bankasına sorunumu iletttim fakat cevap alamadım.

En kısa zamanda mailime cevap bekliyorum.İyi çalışmalar

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba ... Bey,

Sorunu biz de tespit ettik, bir hata oluşmuş. Hisse senedi ekranındaki tutar alanında kuruş bilgisi iki haneli olarak işlem görüyor fakat bunları ekranda gösterirken en son bastığınız rakam görüntülenmekte şekilnde bir hata var. ocak ayında bu düzeltmeyi içeren bir güncelleme yapılacak. Bu güncellemede uygulamayı yeniden indirebilirseniz sorun yaşamayacaksınız. Bu süre zarfında anlattığım şekilde kullanabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim,

Enver Özdemir

• quote:

quote:

hocaM rompatcherdan sistem klasorlerine erişimi aktif yaptım. verdiğini< linkteki javayı kalsor halinde cıkarttım. 3 klasor veriyor zaten ( c_private - c_resource - c_sys) aynı klasorleri aynı adı tasıyan c surucusundeki yere hafıza kartına kopyaladıgım yerden c surucusundeki aynı klasorlere yapıstırdım. uzerine yaz deyince de yaz dedim. kalsorler kopyalandı. işcebi de kurdum. sonuc oalrak. kuruldu lakin tıklıyorum tepki vermiyor. sorunum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elusive -- 26 Aralık 2010; 17:30:30 >
  • quote:

quote:

quote:

hocaM rompatcherdan sistem klasorlerine erişimi aktif yaptım. verdiğini< linkteki javayı kalsor halinde cıkarttım. 3 klasor veriyor zaten ( c_private - c_resource - c_sys) aynı klasorleri aynı adı tasıyan c surucusundeki yere hafıza kartına kopyaladıgım yerden c surucusundeki aynı klasorlere yapıstırdım. uzerine yaz deyince de yaz dedim. kalsorler kopyalandı. işcebi de kurdum. sonuc oalrak. kuruldu lakin tıklıyorum tepki vermiyor. sorunum bu.

Açıkçası bende şaşırdım bir sorun olmaması gerekiyor çünkü çoğu kişide sorun cıkmadı. iştersen birde beta olan javayı aynı şekilde yüklemeye caçış bi de öyle dene

• kullandığım cfw timeriderin cfwsi evet rompatcherde açık herşey yolunda ama kuramadım tawsiye ettiğiniz bi cfw varsa onu kurayım java,t9 ve gps önemli bnm için bide hız tabi
  • Timeriderin CFW yi bende kullanıyorum ama böyle bi sorun yok bende. hardformat at bence. Cünkü timerider kendiside kurdu bunu bi problem cıkmadı bildiğim kadarıyla
  • Ben sonedayın son Cfw Sini yükledim dün aynı sorun bendede vardı.Şimdi bu konuda denilenleri yaptım ve çalıştı.
  • Problem olmamasına sevindim
  • onu bunu bilmem Pandora'nın Yazılımını kurdum çatır çatır çalışıyor işcep. rahatladım ya
  • Güle güle kullan :)
  • evet bende pandora kullanıyorum ve 2010 aralıkdan beri hiç sorun yok :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.