Şimdi Ara

JAVA sorunu çözümü ve Yeni İŞCEP v51.62 (25.12.2010) (İşcep sorunu çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çoğu 5800 c6 v20 cfwlerde Java sorunu var. Fakat java olayı artık çözüme kavuştu. Java 2.1.18 Beta olduğu için javada sorun çıkarıyor o yüzden aşağıda en son çıkan kararlı sürümünü yükleyin. Dahili bileşen hatası alıyorsanız aşağıdaki anlatılan biçimde Telefon hafızasına kurun

JAVA RUNTIME 2.02
    http://www.multiupload.com/L73EEICF2H

İŞCEP YENİ VERSİYON V51.62 (25.12.2010)
    http://www.multiupload.com/YTU5AB3GIJ

Dahili bileşen hatasına çözüm

Önce siscontents'i indirin.
    http://symstuff.com/downloads/siscontents1651.zip

Siscontent programını çalıştırın. File- open komutuyla Sonra Java Runtime 2.02.sis dosyasını açın. Daha sonra Extract files simgesine basın

Daha sonra klasörler halinde sis dosyamızın içini görmüş olacağız c_private, c_resource, c_sys, şeklinde.
    Şimdi bu klasörlerin başındaki c_ kısımlarını silip. private, resouce, sys haline getirin. Bu 3 klasörü yeni bir klasör açıp içine atın (örneğin: hotboy klasörü) ...Önce bu hotboy klasörümüzü hafıza kartımızın herhangi bi yerine atıyoruz (Çünkü direk C: telefon hafızasına atmamız mümkün değil bilgisayardan)... Ardından xplorer tarzı bir programla bu hafıza kartımızdaki hotboy klasörüne giriyoruz ve içerisindeki private, resouce, sys klasörünü kopyalayıp direk olarak C: telefon hafızasına gönderiyoruz... Telefonu kapatıp açıyoruz ve Java sorunu hallolmuş oluyor...

Bu işlemi yaptıktan sonra yukarıda verdigim linkdeki yeni işcepi kurarsanız artık işcepi rahatça ve sorunsuzca kullanabilirsiniz. V52 C6 ya geçtikten sonra işcepi hiç kullanamamıştım. işcep açılıyordu cep anahtar çalışıyordu fakat bir türlü bankacılık işlemleri için bağlanmıyordu. Artık sorun çözüldü...

Herhangi problem yaşarsanız, yardımcı olmaya çalışırım...

Konu bana aittir (hotboy_ist), Lütfen çalıp çırpmayalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotboy_ist -- 25 Aralık 2010; 15:57:36 >

• Teşşekkür ederiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

Teşşekkür ederiz..
    daha evvelden denemiştim bu yontemi işe yaramamıştı. inşallah işe yarar denedikten sonra sonucu bildiririm. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elusive

daha evvelden denemiştim bu yontemi işe yaramamıştı. inşallah işe yarar denedikten sonra sonucu bildiririm. teşekkürler.

Alıntıları Göster
    ii tamam bende yaptım da işcep tmm ama diğer java oyunlar ve uygulamalar kurulmuyor bile onu ne yapacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora_berk

ii tamam bende yaptım da işcep tmm ama diğer java oyunlar ve uygulamalar kurulmuyor bile onu ne yapacağız

Alıntıları Göster
    hafıza kartına attım. Hafıza Kartından Telefon Hafızasına atarken klasörleri X-plore programı hata veriyor göndermiyor. telefon hafızasındada bu klasörlernden olmasından dolayı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenten16

hafıza kartına attım. Hafıza Kartından Telefon Hafızasına atarken klasörleri X-plore programı hata veriyor göndermiyor. telefon hafızasındada bu klasörlernden olmasından dolayı sanırım

Telefonun hacklimi acaba ? hackli değilse o klasörlere erişim olmaz çünkü
  • quote:

Sonuç nasıl sende? çalıştımı bi problem varmı?

quote:

Bende bi problem yok herşey kuruluyor... Sen neyi kuramadın acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotboy_ist -- 25 Aralık 2010; 14:50:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotboy_ist

quote:

Sonuç nasıl sende? çalıştımı bi problem varmı?

quote:

Bende bi problem yok herşey kuruluyor... Sen neyi kuramadın acaba ?

Alıntıları Göster
    yaptım olacak.TIMERIDER ağaoğlu TIMERIDER V3 COMİNG SOON..

not:yukarıda anlatılan biçimde yapmadım ve denemedim.sizleri yanıltmayım.

JAVA sorunu çözümü ve  Yeni İŞCEP v51.62 (25.12.2010) (İşcep sorunu çözüldü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 25 Aralık 2010; 15:38:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

yaptım olacak.TIMERIDER ağaoğlu TIMERIDER V3 COMİNG SOON..

not:yukarıda anlatılan biçimde yapmadım ve denemedim.sizleri yanıltmayım.

Alıntıları Göster
    Timerider hocam sorun çözüldü tamamda şu ekran üstü klavyeyi kapat yav :D

•  JAVA sorunu çözümü ve  Yeni İŞCEP v51.62 (25.12.2010) (İşcep sorunu çözüldü)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Bu daha güzel olmuş :)

• quote:

Bu daha güzel olmuş :)

Alıntıları Göster
    tımerıderin verdiği v2 yüklü hackli
  • quote:

Alıntıları Göster
    Olmamasının sebebini buldum Rompatcher'dan Open4All RP+ Yamasını Aktif yapınca dosya kopyalaması başarıyla oldu.

Sonuç %100 Çalışıyor. :) Sadece Yüklediğim Java oyunlar kayboldu :)
  • quote:

Olmamasının sebebini buldum Rompatcher'dan Open4All RP+ Yamasını Aktif yapınca dosya kopyalaması başarıyla oldu.

Sonuç %100 Çalışıyor. :) Sadece Yüklediğim Java oyunlar kayboldu :)

Alıntıları Göster
    Benim cfw me entegre ettim javayı ama bu değil 2.1 beta olanı işcep sorunsuz açılıyor ve diğer java uygulamalarda sorunsuz nema problema yani işte buda kanıtı :)

Cfw de birkaç sorun var onları halledebilirsem yayınlıyacam arkadaşlar.

• quote:

rom patchleri açıkmı open4all falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba3232

Benim cfw me entegre ettim javayı ama bu değil 2.1 beta olanı işcep sorunsuz açılıyor ve diğer java uygulamalarda sorunsuz nema problema yani işte buda kanıtı :)

baba3232 senin cfw hangisi ? adı ne
  • quote:

quote:

baba3232 senin cfw hangisi ? adı ne

Alıntıları Göster
    @hotboy_ist
    Yeni yapıyorum ilk cfwm olacak ama biraz sabır hataları ve bazı bugları gidermeden yayınlamayı düşünmüyorum.

• quote:

@hotboy_ist
    Yeni yapıyorum ilk cfwm olacak ama biraz sabır hataları ve bazı bugları gidermeden yayınlamayı düşünmüyorum.

Kolay gelsin... Ama bence Java Betayı gömme. Beta olduğu için buglar olabilir.
  • quote:

quote:

@hotboy_ist

Kolay gelsin... Ama bence Java Betayı gömme. Beta olduğu için buglar olabilir.

Alıntıları Göster
    Eywallah bakıyorum zaten sorun olmazsa no problem :)
  • quote:

Eywallah bakıyorum zaten sorun olmazsa no problem :)

Kısa vadede bir sorun cıkmaz gibi ama ben beta versiyonunda cok sorun yaşadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.