< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hramip@gmail.com -- 18 Aralık 2020; 22:2:12 > |
[ÇÖZÜLDÜ] gta 5 15.12.2020 güncellemesinden sonra yama çalışmıyor
-
-
Aman türkçe yama yükleme sakın.
Niye dersen hesabın sonsuza kadar banlanabilir bile.
Daha önce duymadın demek, dil yaması yükleyen çoğu insan banlanıyordu. Benim bir arkadaşımın başına bile gelmişti, bir dünya para bayılıp 1 ay sonrasında türkçe yama yaptığı için banlanmıştı. Online giremiyorsun banlanınca ama hikaye modu devam edebiliyorsun.
Tamamen kendi tercihin ama para verdiğin oyun yalan olsun istemezsin herhalde.
-
Tamamdır teşekkür ederim hikayeyi anlayamayacağım ama ban yemekten iyidir -
Aynen öyle riske atma.
Fakat ben illede hikaye modunu türkçe istiyorum dersen oyunu steamden veya epic gamesden aldıysan bilmiyorum. Aldığın bir yerde dursun orjinal olan.
Gidip korsan sürüm indir, türkçe yama yap sıkıntı olmaz. Zaten hikaye modu güncelleme falan almıyor sıkıntı olmaz.
Bu şekilde hikaye modunu korsanda oynarsın.
-
Aynı sorunla şimdi bende karşılaştım. 9 gblık güncellemeye kadar herşey yolundayken o güncellemeden sonra hikaye modu tam açılacakken oyun kapanıyor. Sanırım yamanın güncellenmesi gerekiyor ama bilemiyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yamayı kurup online'a girmedikten sonra bir problem olmaz. Ben hiç duymadım banlanan. Sadece senaryo oynuyorsan kullanmaya devam et. Online gireceğin zaman siler, senaryo oynayacağın zaman geri atarsın zaten kolayca ayarlanıyor.
Türkçe yamanın yapımcısına ulaşıp bu güncelleştirmeden sonra yamanın çalışmadığını belirtirseniz adamlar farkına varır ve yamayı güncellerler. @mustafa0811
-
Ayriyeten bu guncelleme ile trainer vs de calismiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim arkadaşım banlandı türkçe yama yüzünden. Zaten bir ara duyulmuştu rockstarın yama kullananı banladığı.
Yama zaten hikaye modu üzerine kurulu online ile bir alakası yok.
Bence konu sahibi arkadaş korsan gta indirip oynasa daha iyi olur. Zaten hikaye moduna güncelleme gelmiyor hep olduğu gibi. Hem daha az risk olmuş olur.
-
tamamdır çok teşekkür ederim. kime ulaşmam gerek bilemiyorum nasıl ulaşacağımı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hramip@gmail.com -- 18 Aralık 2020; 21:33:59 > -
bu videoda güncel çözüm var. videoyu izlerken biraz kanser olmadım değil ama sorun çözüldü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X