Bildirim
java uygulamaları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben v3 kullanıyorum sanırım aynıdır bi dene istersenhttp://www.motox.info/showthread.php?t=1297 buradan p2ktools u yükle. takıldığın bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım. -
çok sağ olasın arkadaşım hemen deneyemquote:
Orijinalden alıntı: Sosis
ben v3 kullanıyorum sanırım aynıdır bi dene istersenhttp://www.motox.info/showthread.php?t=1297 buradan p2ktools u yükle. takıldığın bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım. -
P2KTools v.0.7.1.9 bunu yükledim şimdi nasıl pc den tele uygulamayı atacam yardımcı olurmusunquote:
Orijinalden alıntı: yesil3310
çok sağ olasın arkadaşım hemen deneyem
Alıntıları Göster -
pk 0.8.6 yı yükle diğeri sorun çıkartabiliyor bu arada pm attım ona da bir bakquote:
Orijinalden alıntı: yesil3310
P2KTools v.0.7.1.9 bunu yükledim şimdi nasıl pc den tele uygulamayı atacam yardımcı olurmusun
Alıntıları Göster -
programı çalıştırdıktan sorna soldaki listeden KJava war onu seçiyorsun sonra refresh yapıyorsun telefondaki java uygulamalarını gösterecek daha sonra install a basıp ne yükelyeceksen seçiyorsun yükleme bittikten sonra telefonu kapatıp tekrar açıyorsun Java&apps bölümüne yüklendiğini görürsün..quote:
Orijinalden alıntı: Sosis
pk 0.8.6 yı yükle diğeri sorun çıkartabiliyor bu arada pm attım ona da bir bak
Alıntıları Göster -
Motomidman böyle bir program göremedim werdigin adresdequote:
Orijinalden alıntı: Eveready
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Arkadaslar l6 tema yüklene biliyormu?yükleniyorsa hangisitedenquote:
Orijinalden alıntı: Eveready
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: turgay435
Arkadaslar l6 tema yüklene biliyormu?yükleniyorsa hangisiteden
Alıntıları Gösterquote:
yukleniyorwww.gocellular.org burdan bakabilirsin
-
saol ama sitenin forumda fln hiç bir şey yok baska bildigin site varsa verirsen cok sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: samurayxquote:
yukleniyorwww.gocellular.org burdan bakabilirsin
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar ben bu L6 ya oyun yüklemek için midway, P2KTolls vs. yükledim ama bu programlarda telefonu tanımıyor. hep disconnet gösteriyor. arkadaşlar lütfen yardımmmquote:
saol ama sitenin forumda fln hiç bir şey yok baska bildigin site varsa verirsen cok sevinirim
Alıntıları Göster
LÜTFEN ACİL YARDIMMMM !!!!!!!!
-
quote:
saol ama sitenin forumda fln hiç bir şey yok baska bildigin site varsa verirsen cok sevinirim
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: turgay435
imzamdaki siteye gir
-
quote:
Orijinalden alıntı: black label
arkadaşlar ben bu L6 ya oyun yüklemek için midway, P2KTolls vs. yükledim ama bu programlarda telefonu tanımıyor. hep disconnet gösteriyor. arkadaşlar lütfen yardımmm
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: canberknaz
arkadaşlar ben bu L6 ya oyun yüklemek için midway, P2KTolls vs. yükledim ama bu programlarda telefonu tanımıyor. hep disconnet gösteriyor. arkadaşlar lütfen yardımmm
l7mi bu yüzden sewiyrm.karttan halloluyo hmn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Something -- 26 Haziran 2006; 9:09:42 >
-
bu p2k tools ta telefonu görmüyor ne yapmalıyım lütfen yardımquote:
Orijinalden alıntı: Somethingquote:
Orjinalden alıntı: canberknaz
l7mi bu yüzden sewiyrm.karttan halloluyo hmn
Alıntıları Göster
-
driver larını yükledin mi?quote:
bu p2k tools ta telefonu görmüyor ne yapmalıyım lütfen yardım
Alıntıları Göster -
ewt yükledim driverlarıquote:
Orijinalden alıntı: Something
driver larını yükledin mi?
Alıntıları Göster
ne yapmam gerekiyorr -
HİÇ BİLEN VEYA BAKAN YOK MU ??????????????????????????? BİLENE BENDEN HEDİYE !!!!!!!!!!!!!!!!quote:
ewt yükledim driverları
ne yapmam gerekiyorr
Alıntıları Göster
-
usb de sorun olablir.telefonu usb ile taktıgında sag altta yeni donanım diye cıkması lazım.cıkmıyorsa aynı usb ye bska bir cihaz takıp dene.yine yeni donanım cıkmıyorsa usb de sorun var.yeni donanım cıktıysa kablo orunluquote:
HİÇ BİLEN VEYA BAKAN YOK MU ??????????????????????????? BİLENE BENDEN HEDİYE !!!!!!!!!!!!!!!!
Alıntıları Göster
-
usb ye taktığımda aşağıda çıkıo. başka motorolada denedim fıstık gibi ne olabilir yardım edin... -
arkadaşlar başkabişi bilen yokmu L6 ya oyun atmada. yardım ya 2 ay geçti hala tık yok help me!quote:
usb ye taktığımda aşağıda çıkıo. başka motorolada denedim fıstık gibi ne olabilir yardım edin...
Benzer içerikler
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- mm telefona izin verilmiyor samsung
- telefon çalmadan kapanıyor neden
- bildirimler açık ama gelmiyor
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- virüs nasıl temizlenir
- telefon hoparlör temizleme
- snapdragon 8 elite antutu
- snapdragon 8 elite
- iphone 10 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X