Şimdi Ara

java uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalar bende motorola l6 war ona java uygulaması atmak istiyorum ama motorola tools la atamıyor bunun için ekstra bir programmı kullanıyoruz.Kullanıyorsak bu program nedir.?nereden bulabilirim.?

• ben v3 kullanıyorum sanırım aynıdır bi dene istersenhttp://www.motox.info/showthread.php?t=1297 buradan p2ktools u yükle. takıldığın bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosis

ben v3 kullanıyorum sanırım aynıdır bi dene istersenhttp://www.motox.info/showthread.php?t=1297 buradan p2ktools u yükle. takıldığın bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    çok sağ olasın arkadaşım hemen deneyem
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil3310

çok sağ olasın arkadaşım hemen deneyem

Alıntıları Göster
    P2KTools v.0.7.1.9 bunu yükledim şimdi nasıl pc den tele uygulamayı atacam yardımcı olurmusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil3310

P2KTools v.0.7.1.9 bunu yükledim şimdi nasıl pc den tele uygulamayı atacam yardımcı olurmusun

Alıntıları Göster
    pk 0.8.6 yı yükle diğeri sorun çıkartabiliyor bu arada pm attım ona da bir bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosis

pk 0.8.6 yı yükle diğeri sorun çıkartabiliyor bu arada pm attım ona da bir bak

Alıntıları Göster
    programı çalıştırdıktan sorna soldaki listeden KJava war onu seçiyorsun sonra refresh yapıyorsun telefondaki java uygulamalarını gösterecek daha sonra install a basıp ne yükelyeceksen seçiyorsun yükleme bittikten sonra telefonu kapatıp tekrar açıyorsun Java&apps bölümüne yüklendiğini görürsün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eveready

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Motomidman böyle bir program göremedim werdigin adresde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows uygulamaları açılmıyor
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eveready

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar l6 tema yüklene biliyormu?yükleniyorsa hangisiteden
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay435

Alıntıları Göster
    quote:

yukleniyorwww.gocellular.org burdan bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: samurayx

quote:

yukleniyorwww.gocellular.org burdan bakabilirsin

Alıntıları Göster
    saol ama sitenin forumda fln hiç bir şey yok baska bildigin site varsa verirsen cok sevinirim

• quote:

saol ama sitenin forumda fln hiç bir şey yok baska bildigin site varsa verirsen cok sevinirim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bu L6 ya oyun yüklemek için midway, P2KTolls vs. yükledim ama bu programlarda telefonu tanımıyor. hep disconnet gösteriyor. arkadaşlar lütfen yardımmm

LÜTFEN ACİL YARDIMMMM !!!!!!!!

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: turgay435

imzamdaki siteye gir

• quote:

Orijinalden alıntı: black label

arkadaşlar ben bu L6 ya oyun yüklemek için midway, P2KTolls vs. yükledim ama bu programlarda telefonu tanımıyor. hep disconnet gösteriyor. arkadaşlar lütfen yardımmm

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: canberknaz

l7mi bu yüzden sewiyrm.karttan halloluyo hmn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Something -- 26 Haziran 2006; 9:09:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Something

quote:

Orjinalden alıntı: canberknaz

l7mi bu yüzden sewiyrm.karttan halloluyo hmn

Alıntıları Göster
    bu p2k tools ta telefonu görmüyor ne yapmalıyım lütfen yardım

• quote:

bu p2k tools ta telefonu görmüyor ne yapmalıyım lütfen yardım

Alıntıları Göster
    driver larını yükledin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

driver larını yükledin mi?

Alıntıları Göster
    ewt yükledim driverları
    ne yapmam gerekiyorr
  • quote:

ewt yükledim driverları
    ne yapmam gerekiyorr

Alıntıları Göster
    HİÇ BİLEN VEYA BAKAN YOK MU ??????????????????????????? BİLENE BENDEN HEDİYE !!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

HİÇ BİLEN VEYA BAKAN YOK MU ??????????????????????????? BİLENE BENDEN HEDİYE !!!!!!!!!!!!!!!!

Alıntıları Göster
    usb de sorun olablir.telefonu usb ile taktıgında sag altta yeni donanım diye cıkması lazım.cıkmıyorsa aynı usb ye bska bir cihaz takıp dene.yine yeni donanım cıkmıyorsa usb de sorun var.yeni donanım cıktıysa kablo orunlu

• usb ye taktığımda aşağıda çıkıo. başka motorolada denedim fıstık gibi ne olabilir yardım edin...
  • quote:

usb ye taktığımda aşağıda çıkıo. başka motorolada denedim fıstık gibi ne olabilir yardım edin...
    arkadaşlar başkabişi bilen yokmu L6 ya oyun atmada. yardım ya 2 ay geçti hala tık yok help me!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.