Burdaki konuları kavradıktan sonra androide geçiş yapayım mı? Yoksa daha öğrenilmesi gereken konu var mı?
PMden bir eğitim seti önerdim onu dene.
quote:
Orijinalden alıntı: Alexander Supertramp!
zirve011'e katılmıyorum java öğrenmek android için zaman kaybı değildir bence.
elbet değil ama nesne temelliyi bilse androidi öğrenebilir, ileri java konularını bilse daha iyi olur ama oda uzun iş
quote:
Orijinalden alıntı: zirve011
quote:
Orijinalden alıntı: Alexander Supertramp!
zirve011'e katılmıyorum java öğrenmek android için zaman kaybı değildir bence.
elbet değil ama nesne temelliyi bilse androidi öğrenebilir, ileri java konularını bilse daha iyi olur ama oda uzun iş
Temeli bilmeden ileri seviyede javayı da öğrenemez bence.Nesne temmlliyi bilmesi lazım senin dediğin gibi.Ama bu da öyle kestirip atılcak derecede değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor
Benim tavsiyem Herbert Schildtin Java kitabıdır. Eğer Javayı biliyorsanız android classlarını öğrenmeniz sizin için iyi olacaktır.
Bu kitabı java öğrenmek için mi tavsiye ediyorsunuz?
Bir de Pre-int Intermediate Advanced vs. türünde kıyaslama var ya, o kıyaslamaya göre Advanced düzeyde İngilizce biliyorum, kaynakları araştırmak için yeterli mi acaba, İngilizcem muhabbet edicek kadar var, ama işin içine teknik terimler vs. girince bocalıyorum. Bana yetersiz geliyor şuan yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme