Şimdi Ara

Java ve Minecraft Sistem Belleği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Minecraft ı açınca java.exe(salladım) işlemler kısmından bakıyorum 600mb kullanıyor ? tamam bu çok değil ama kasmalara da yol açabiliyor bazen

hatta işlemci 1 i çok kullanıyor %75 civarlarında bilgisayar ısınıyor bu yüzden de ama bir pes 12 oyniyayım 3 - 4 saat tık yok sorun nedir sizce?

Sistemim 64 Bit Ultimate Win 7

Ram:6gb
    işlemci:core i5 2410

• Java tabanlı oyun. Javanın marifetleri. Ekran kartından kaynaklanıyorda olabilir. Oyundayken esc>options>video settings>graphics'i fast yap. Gene de olmazsa internetten Optifine mod unu indir.
  • aynısı ben de de oluyor sadece minecraft oynarken işlemciyi acaip tüketiyo yokmu bunun çözümü
  • Java ile alakalı ancak ben oyunu oynarken bir zamanlar bir grafik hatası veriyordu ve bellek ile ilgili bir sorundan dolayı atıyordu. Optionsdan Uzaklık Mesefesini düşürünce sorun ortadan kalktı deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdCode

Java ile alakalı ancak ben oyunu oynarken bir zamanlar bir grafik hatası veriyordu ve bellek ile ilgili bir sorundan dolayı atıyordu. Optionsdan Uzaklık Mesefesini düşürünce sorun ortadan kalktı deneyebilirsiniz.

aynısı bendede bi ara oldu oyun kasıyodu filan bi ayar yaptım sonra kasma yok oldu 10 saat aralıksız oynamıştım sonra oyunu sildim 1 ay sonra tekrar yükledim eskisi gibi kasmaya devam ne yaptıysam çözemedim çok oynamak istiyorum ama java acaip sömürüyo bilgisayarı offff
  • quote:

Orijinalden alıntı: faati-puskevit

Java tabanlı oyun. Javanın marifetleri. Ekran kartından kaynaklanıyorda olabilir. Oyundayken esc>options>video settings>graphics'i fast yap. Gene de olmazsa internetten Optifine mod unu indir.

+ olarak o uzaklık mesafesini de düşürünüz. Optifineyi indirip gereksiz şeyleri kapatabilirsiniz. Mesela torchdan duman cıkması su damlaması su efektleri lava efektleri lava sıçraması....
    vs vs bunları kapatırsanız kasma gözle görülür derecede düşecektir. Mesela ben evimin üstüne sulu bi kule yaptım. Su damladığı için çok çok çok çok çok... kastı. Bende çatıyı 2 kat yaptım

• Daha önceden aynı sistemde hiç bir sorun yoktu yeni versiyondan dolayı mı böyle acaba? Ayrıca Options da ayarlarım bu şekilde zaten araştırmıştım baya bi

+
    ekran kartım da gt540 m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KainshaKuniN -- 6 Haziran 2012; 20:43:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KainshaKuniN

Daha önceden aynı sistemde hiç bir sorun yoktu yeni versiyondan dolayı mı böyle acaba? Ayrıca Options da ayarlarım bu şekilde zaten araştırmıştım baya bi

+
    ekran kartım da gt540 m

bendede vardı çözüldü öncellikle son sürüm 1.2.5 indir türkçe dilini seç ayaları böyle yap

• quote:

Orijinalden alıntı: SosyaLGenç

quote:

Orijinalden alıntı: KainshaKuniN

Daha önceden aynı sistemde hiç bir sorun yoktu yeni versiyondan dolayı mı böyle acaba? Ayrıca Options da ayarlarım bu şekilde zaten araştırmıştım baya bi

+
    ekran kartım da gt540 m

bendede vardı çözüldü öncellikle son sürüm 1.2.5 indir türkçe dilini seç ayaları böyle yap

Ek olarakta Optifine yi yüklersen daha rahat edersin...

• Optifine mod'u yüklersen gerçekten yararını görürsün.
  • Onun çözümü şu

quote:

Minecraft Fix Dosyası

http://dl.dropbox.com/u/70529936/MineFix.rar

Minecraft Özellikler Kısmı

Özellikler kısmına

"C:\Program Files\Java\jre6\bin\javaw.exe" -Xmx?M -Xms?M -jar "C:\Users\KULLANICIADI\AppData\Roaming\.minecraft\MinecraftSP.jar"

Aklınıza takılan bir sorunda yorum atın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 17 Temmuz 2012; 6:09:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.